Lata jak pojebany
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skąd oni biorą te oryginalne kawałki, do filmików tego typu? [irony off]
volden napisał/a:
Zakładam ,ze z internetu
Czy to przypadkiem nie jest freerunning? O ile wiem parkour służył do szybkiego przemieszczania się a nie robienia tysiąca fikołków
a ja się cieszyłem w pedałówie, że potrafię zrobić salto. wstyd mi za samego siebie
volden napisał/a:
nie pierdol tylko podaj tytuł
@UP Nie czasem Freestylers - Cracks ft. Belle Humble?
od kiedy ćwiczenie na materacach, na profesjonalnej sali, nazywa się Parkour? gratuluję tytułu filmu -.-'
Damieeen napisał/a:
od kiedy ćwiczenie na materacach, na profesjonalnej sali, nazywa się Parkour? gratuluję tytułu filmu -.-'
Gdyby kolega chciał wiedzieć to ten chłopak ćwiczy parkour na hali
Podać inne filmiki? Również też ćwiczy na dachach,chodnikach itp.
Hmm mam pewną teorię która nie jest optymistyczna... W związku z nią musimy opierać się ewolucji i odchodzić od kompa gdy tylko jest to konieczne
@CrazyChocolate nakurwiaj te filmiki
Chłopak ma nick stecki3 na yt
więc proszę oglądajcie ;P bo nie ma sensu wrzucać tyle filmików
więc proszę oglądajcie ;P bo nie ma sensu wrzucać tyle filmików
Tak tam zimno ,że bez tej czapki by się na pewno rozchorował.Ale koledzy nieodpowiedzialni -tak bez koszulek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów