Janusze niech nie oglądają, bo będą płakać.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rozumiem amerykanów bo grzechotniki daje się do maszyn - do ciągników, do statków, do agregatów. Prawdziwe auto ma jeździć na benzynie.
Tato ci tak powiedział ?
boli dupa, że jeszcze trochę i cię klekotem do miasta nie wpuszczą? :]
Jakie to szczęście, że mam 6.0l V12 benzyna. Będę mógł wjechać do twojej wioski.
@up
Jakie to szczęście, że mam 6.0l V12 benzyna. Będę mógł wjechać do twojej wioski.
ja mam kilka, bo w biedronce gum Turbo też nakupowałem
Janusze nie będą płakać, bo może nie ominie ich promocja na VW premium selection z silnikami TDI.
@up
W gazie zwykłym czy sekwencja?
I to jest ekologia... kilka setek nowych samochodów, których produkcja wyemitowała do atmosfery pewnie kilkaset kilogramów szkodliwych gazów, teraz stoją na parkingu, i pewnie zostaną zutylizowane. Powstaną kolejne odpady (bo nie będzie na pewno 100% recyklingu), proces zużyje energię, znów będzie emisja. Plus już wyprodukowano nowe samochody dla tych, co oddali te VW. A wszystko dlatego, żeby uspokoić eko-psycholi, bo te samochody będą mocno truły, i pewnie zginie przez to 1000 pięknych foczek na biegunie...
Wątpię, coś czuję że te auta jak jeszcze trochę postoją znajdą się na rynku wtórnym w jakimś Meksyku czy innej Brazylii. Nie wierzę że VW tak po prostu to oleje. Ewentualnie obniżą tak ceny że w końcu ktoś to kupi (czyli jakiś czarnuch albo meksyk ewentualnie biedniejszy biały) A co do ekologii to chyba sam w to nie wierzysz co piszesz. Po pierwsze nikt w takiej firmie jak VW-Audi się tym nie przejmuje a po drugie rządu też to nie interesuje.
Jeden osobowy diesel truje jak 3(!) ciężarówki. To fakt, podobnie jak to, że jesteś psycholem, bez eko.
jak dobrze policzylem, bedzie ich tam z pincset
Pincet to stoi w pierwszym rzędzie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów