U mnie na osiedlu Ukraińcy wieczorami łapią świeże powietrze do reklamówek, następnie ładują to na busy i pod osłoną nocy wywożą busami do siebie na Ukrainę
Ostatnio tyle powietrza zabrali, że w nocy ludzie spać na osiedlu nie potrafili, bo tak duszno się zrobiło
Widać tyle, że jebiecie te same nieśmieszne głupoty jak płatne trolle, jakby sadol był sirjus byznez. To przygnębiające jak oglądanie porozcinanych kutasów.
Widać tyle, że jebiecie te same nieśmieszne głupoty jak płatne trolle, jakby sadol był sirjus byznez. To przygnębiające jak oglądanie porozcinanych kutasów.
Raczej wyśmiewamy to, jak dzisiaj ludźmi można manipulować, jak wszyscy są podatni na ruską propagandę, jak szybko z pomocy, szacunku do narodu, ktory walczy za wartości demokracji, przechodzimy w nienawiść, jak można nam wszystko wmówić, jak osadzamy innych, bo jest tak wygodniej i prościej 😉
ps. Ale akurat z tymi reklamówkami, to całkiem serio. Osobiście się temu przyglądałem
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Raczej wyśmiewamy to, jak dzisiaj ludźmi można manipulować, jak wszyscy są podatni na ruską propagandę, jak szybko z pomocy, szacunku do narodu, ktory walczy za wartości demokracji, przechodzimy w nienawiść, jak można nam wszystko wmówić, jak osadzamy innych, bo jest tak wygodniej i prościej 😉
ps. Ale akurat z tymi reklamówkami, to całkiem serio. Osobiście się temu przyglądałem
Czy Ty Sobie typie kpisz? Pluć na ukrów w wieku poborowym, co uciekli ze swojego kraju jak szczury. Ten patus jest lepszy od was. Hatfuuuuuuu. Tak, założyłem konto specjalnie po to, żeby wam sprzedać ten przekaz. Ruska propaganda? Wy Sobie tu, śmiecie, ukrzą siejecie. I co, to jedyna słuszna? Mam cichą nadzieję, że was pedałki rzeczywiście w kamasze wezmą.
Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzęCzy Ty Sobie typie kpisz? Pluć na ukrów w wieku poborowym, co uciekli ze swojego kraju jak szczury. Ten patus jest lepszy od was. Hatfuuuuuuu. Tak, założyłem konto specjalnie po to, żeby wam sprzedać ten przekaz. Ruska propaganda? Wy Sobie tu, śmiecie, ukrzą siejecie. I co, to jedyna słuszna? Mam cichą nadzieję, że was pedałki rzeczywiście w kamasze wezmą.
Założyłeś konto, bo jesteś ruskim trollem
Czy Ty Sobie typie kpisz? Pluć na ukrów w wieku poborowym, co uciekli ze swojego kraju jak szczury. Ten patus jest lepszy od was. Hatfuuuuuuu. Tak, założyłem konto specjalnie po to, żeby wam sprzedać ten przekaz. Ruska propaganda? Wy Sobie tu, śmiecie, ukrzą siejecie. I co, to jedyna słuszna? Mam cichą nadzieję, że was pedałki rzeczywiście w kamasze wezmą.
ja tam bije brawo za ukraincow co uciekli , przynajmniej nie umieraja za politykow. Tylko maja normalne życie. Jeszcze jak by ci politycy wysylali swoje dzieci czy rodzinny to wtedy bym też plul na uciekinierów z frontu. Ale po chuj elektryk ma umierac za oligarche czy posła . Przestalem byc patriota w momencie jak mialem 19 lat i zarejestrowałem sie w urzedzie pracy i mi panstwo zaproponowalo staz za 800 zlotych na budowie a jak odmowilem to wyjebali zebym ubezp;ieczenia nie miał
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów