📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Te baby chleją chyba tylko po to żeby ludziom przerywać.
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Jestem hanysem, pracuję na kopalni, mam 8 ton węgla za darmo na rok, w co zupełności wystarcza, jako pracownik fizyczny zarabiam 3000zł miesięcznie, w moim regionie są 2 autostrady, dostaję Barbórkę (3800zl) , Czternastkę (3500zł) Pozdrawiam zazdrośników
NuclearBlast napisał/a:
Dla tego nie nawidze kurwa hanysów pierdolą po swojemu a później krzywią ryja że ich nie rozumisz ... jebany odłam germańców.
Ty kurwa debilu. Wyzywasz hanysów a nawet po polsku nie potrafisz pisać....
"NIE NAWIDZE"
Niech mi ktoś powie od jakiego niemieckiego słowa pochodzi CIFUS?? (bo pazur- to mi nie wiele mówi)
NuclearBlast napisał/a:
Dla tego nie nawidze kurwa hanysów pierdolą po swojemu a później krzywią ryja że ich nie rozumisz ... jebany odłam germańców.
A weź ty się culnij w ten gupi ryj i przestoń fandzolić takie gupoty.
A ja wam powiem inaczej
Chodzie chopy, to się rozem gorzołki napijemy! ;D
Chodzie chopy, to się rozem gorzołki napijemy! ;D
NuclearBlast odłam to ty jesteś ale żydowsko murzyński. Gdyby nie taki górnik byś kurwa ciepło w domu nie mioł a chop fajnie opowiado to mu jeszcze babsztyle zawodzają..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów