18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:50
Pierwsza zima kierowcy!
krzycho109zgl • 2013-07-20, 21:27
Taki tam mały fail podczas mojej pierwszej zimy jako kierowcy. Na początku zaznacze, ze jechalem sam i nie bylo innych uzytkownikow na drodze.
Troche za dużo hand brake'a z niewiedzą, ze zakręt jest troche dalej wyprowadzony. Na moje nieszczescie samochod nie wsunał sie jak to zazwyczaj bywa pod katem do rowu tylko wpadl do niego rownolegle. UCZYMY SIE NA BLEDACH. Szkoda tylko, że wlasnych.

p.s. na samochod zarobiłem sam, wiec darujcie sobie komenty o krzywdzie dla rodziców.
Uszkodzenia nie okazaly sie wcale takie straszne po wyciągnieciu z rowu przez ciągnik z turem. Żaluje, ze nie mam akcji wyciagania bo bylo z tym troche ,,zabawy" w tak glebokim rowie by bardziej mojej srebrnej strzaly nie uszkodzic Droga byla asfaltowa, ale jak to bywa na okolicznych wioskach cala pokryta lodem.
Zgłoś
forshow 2013-07-21, 12:28
@ viper46820:
Też uczyłem się ślizgać omką, tyle że przedliftowym sedanem z 2.5 litra pod maską - kupiona za całe 1700zł - brzydka, podrdzewiała ale serce jak dzwon miała.

Nie ma wyjścia? To sobie je stwórz...
Zgłoś
Dogg12 2013-07-21, 12:30
zsunąłem się do rowu równolegle. ale ślady nie wskazują na to, że zsunąłeś się równolegle tylko pod kątem. prawy dolny róg widać ślady że wpadłeś pod kątem..
Zgłoś
paniemarianie 2013-07-21, 12:34 1
chui mnie strzela jak czytam ten bełkot bez POLSKICH(!) znaków...
Zgłoś
szczotkadokibla 2013-07-21, 12:35 1
gościa wywaliło do rowu, bo nie umie jeździć. Opowieść o ręcznym włóżcie sobie między bajki. Na ręcznym to autor jeździ w kiblu.
Zgłoś
saszingun 2013-07-21, 12:38
pałowanie golfa na ręcznym to nie drift
Zgłoś
Brzydkii 2013-07-21, 12:46 4
Ponad połowa ludzi wypowiadająca się tu o pałowaniu golfa na ręcznym nie ma prawa jazdy, ale nie przeszkadza im to w byciu ekspertami od prowadzenia samochodu.
Zgłoś
Dzieciinternetu 2013-07-21, 12:52 4
Zaraz mi coś na myśl przyszło.

Zgłoś
swistakowski 2013-07-21, 12:54
Eeee tam to tylko Golf na złom z nim pozatym już sam chciał pojechać na złom
Zgłoś
lobominator 2013-07-21, 13:00
Dziwne tam u was warunki pogodowe, jak na końcówkę lipca.
Zgłoś
SzaraWydra 2013-07-21, 13:05
lobominator napisał/a:

Dziwne tam u was warunki pogodowe, jak na końcówkę lipca.

Może to Sosnowiec.
Zgłoś
mieszalniapasz 2013-07-21, 13:11
Za mało ziemniaków miałeś w bagażniku - przeczytaj instrukcję obsługi golfa

Z chujem i z prądem żartów nie ma!
Zgłoś
Tafariel 2013-07-21, 13:24
krzycho109zgl napisał/a:

Troche za dużo hand brake'a

Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Zgłoś
teken 2013-07-21, 14:46
O kurwa, chwalisz się czy żalisz ?

Zgłoś
Czajol3 2013-07-21, 16:01
na ręcznym samemu w golfie? no cóż każdy masturbuje się jak lubi
Zgłoś
MrZet 2013-07-21, 16:12
krzycho109zgl napisał/a:

Uszkodzenia nie okazaly sie wcale takie straszne po wyciągnieciu z rowu przez ciągnik z turem.

Wiadomo, mk3. Nawet jak wyjebie w niego ciężarówka, spłonie i utonie, to wystarczy miesiąc w szopie u pana Mariana, i jest jak nowy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów