18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:50
Pierwsza zima kierowcy!
krzycho109zgl • 2013-07-20, 21:27
Taki tam mały fail podczas mojej pierwszej zimy jako kierowcy. Na początku zaznacze, ze jechalem sam i nie bylo innych uzytkownikow na drodze.
Troche za dużo hand brake'a z niewiedzą, ze zakręt jest troche dalej wyprowadzony. Na moje nieszczescie samochod nie wsunał sie jak to zazwyczaj bywa pod katem do rowu tylko wpadl do niego rownolegle. UCZYMY SIE NA BLEDACH. Szkoda tylko, że wlasnych.

p.s. na samochod zarobiłem sam, wiec darujcie sobie komenty o krzywdzie dla rodziców.
Uszkodzenia nie okazaly sie wcale takie straszne po wyciągnieciu z rowu przez ciągnik z turem. Żaluje, ze nie mam akcji wyciagania bo bylo z tym troche ,,zabawy" w tak glebokim rowie by bardziej mojej srebrnej strzaly nie uszkodzic Droga byla asfaltowa, ale jak to bywa na okolicznych wioskach cala pokryta lodem.
Zgłoś
sir_Alex 2013-07-20, 21:29 11
dobrze że nikogo nie zabiłeś... dostanie taki prawko i myśli ze jest colinem
Zgłoś
rockface123 2013-07-20, 21:37 93
@up chciałbym sadolowy kenie blocku zobaczyć jak wychodzisz autem z poślizgu na oblodzonej drodze.

tzn na hardzie chciałbym zobaczyć

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
ValvePlsFix 2013-07-20, 21:47 4
tylko debile hamuja recznym... i jebie mnie to czy jechales sam czy autobusem
Zgłoś
krzycho109zgl 2013-07-20, 21:53 45
HiHtitmamnan napisał/a:

pajacowalem i bralem zakrety bokiem to czym mialem dawac poślizg? lusterkiem czy klamką?
Zgłoś
Misiek_KRK 2013-07-20, 22:03 52
Chłopakowi należy się pochwała. Swoim samochodem chciał się pouczyć wchodzić w zakręty na ręcznym.
Robił to ryzykując tylko swoim zdrowiem, trenując na wiejskiej drodze.
I niech odezwie się ten kto nigdy nie próbował w zimie poszaleć na ręcznym.
Więc nie rozumie za co go rąbiecie.
ode mnie masz piwko za chęć nauki jazdy na lodzie i karnego kut..a za mało ciekawy wrzut.
Zgłoś
n................2 2013-07-20, 22:04
Cytat:

@up chciałbym sadolowy kenie blocku zobaczyć jak wychodzisz autem z poślizgu na oblodzonej drodze.

tzn na hardzie chciałbym zobaczyć

Czytaj ze zrozumieniem.
Zgłoś
kwiat3k 2013-07-20, 22:06 19
pół roku po zimie dotarło do Ciebie, że miałeś wypadek i postanowiłeś na sadistica wrzucić?
Zgłoś
d................t 2013-07-20, 22:09 4
HiHtitmamnan napisał/a:

Kto pisał o hamowaniu z użyciem hamulca ręcznego (na śniegu, dla zabawy)?
Weź się chłopie ogarnij, bo pomyślą wszyscy, żeś baba.
Albo żeś jeździł tylko rowerem i tylko patrzył, jak koledzy krzyczą "Krzychu, Kadetem tera!"
Zgłoś
srasshole 2013-07-20, 22:35 2
szkoda że nie umarłeś.
Zgłoś
Zarammoth 2013-07-20, 22:37
Przecież w sumie to nic ciekawego :/

Zgłoś
mateo 2013-07-20, 22:42 1
jak się nie rozpierdoli to się nie nauczy jeździć... na przyszłość więcej wyobraźni panie kolego i szerokości
Zgłoś
gelynder1 2013-07-20, 22:53
no tak, na okolicznych wioskach . sam sie przyznałeś, to nie miało wylądować na sadolu tylko na wiocha .pl
Zgłoś
J................S 2013-07-20, 22:57
nagrałeś się w colina 2.0 i poniosła wyobraźnia
Zgłoś
t................l 2013-07-20, 23:06 13
przypominam tylko, że piłowanie golfa na ręcznym to jeszcze nie drifting
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów