18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:24
Maszynista pociągu powiadomił Towarzystwo Opieki Zwierząt, że ranny pies leży na torze kolejowym. Kiedy przybyli pracownicy Towarzystwa, na miejscu zdarzenia zaobserwowali dramatyczną sytuację, gdzie nad rannym psem czuwał jego przyjaciel i strzegł go za każdym razem, gdy nadjeżdżał pociąg. W końcu oba psy zostały uratowane i znalazły nowy, bezpieczny dom:

00:00
-03:12
Download

Tak, wiem- mało sadystyczne, bo nikt nie ginie, nie ma krwi, jednak urzekła mnie solidarność tych zwierząt. Kocham chałczyńskie!
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
russian-roulette 2019-01-24, 9:37
rok temu gadali o tym w tv
Zgłoś
janlew 2019-01-24, 9:54 6
Zwierzęta są bardzo solidarne. Rusz jednego, a wybiegnie cala banda i zacznie skakać ci po głowie.
Zgłoś
dennissliwa 2019-01-24, 10:50
Jak by to był kot to rzucałby kamieniami i posypywał rany solą
Zgłoś
xxwolverinexx 2019-01-24, 10:54 10
Oczy mi się spociły... A teraz wracam do flaków i krwi
Zgłoś
kamilja 2019-01-24, 11:03
A do opieki społecznej zwróci się głodny człowiek, i mają go w dupie. Każą mu sp🤬alać (no, nie powiedzą tak dosłownie-ale dadzą wyraźnie do zrozumienia). No to jak dziwić się ludziom, którzy pragną wkroczenia tu jakiejś obcej armii, która może tylko przynieść ocalenie.
Zgłoś
wójt 2019-01-24, 11:13
Solidarny jak adamowiczowa s owsikiem albo kod z adamiczowa
Zgłoś
Miles87 2019-01-24, 11:52 3
Kolejny, niezaprzeczalny dowód na to że psy są mądrzejsze od zwolenników pisu
Zgłoś
zielonydarian 2019-01-24, 12:10 1
co rano o 7 jeden taki sk🤬ysyn mnie budzi .....mam nadzieje że w końcu zdechnie.
Zgłoś
Salieri16000 2019-01-24, 12:55 5
zielonydarian napisał/a:

co rano o 7 jeden taki sk🤬ysyn mnie budzi .....mam nadzieje że w końcu zdechnie.

Napisz do PKP ,żeby nie triąbił jak mija Twój dom
Zgłoś
S................a 2019-01-24, 14:43
A kto to k🤬a kręcił, że dwa pociągi zdążyły przejechać nad tymi psami?
Zgłoś
ritu4l 2019-01-24, 17:31 6
Sponsorka napisał/a:

A kto to k🤬a kręcił, że dwa pociągi zdążyły przejechać nad tymi psami?

Też mnie to zastanawia, to był raczej jeden pociąg dwa razy pokazany, ale jednak jakiś pojeb to kręcił zamiast ściągnąć psa z torowiska.

wójt napisał/a:

Solidarny jak adamowiczowa s owsikiem albo kod z adamiczowa

weź k🤬a wyjdź stąd.
Zgłoś
S................n 2019-01-24, 19:37 2
kamilja napisał/a:

A do opieki społecznej zwróci się głodny człowiek, i mają go w dupie. Każą mu sp🤬alać (no, nie powiedzą tak dosłownie-ale dadzą wyraźnie do zrozumienia). No to jak dziwić się ludziom, którzy pragną wkroczenia tu jakiejś obcej armii, która może tylko przynieść ocalenie.

Co ty k🤬a p🤬lisz? Jak domniemam beneficjentka 500+ i matka 4+. Za robotę się k🤬a weź!

Miles87 napisał/a:

Kolejny, niezaprzeczalny dowód na to że psy są mądrzejsze od zwolenników pisu

Zaiste, jak również od wyborców PO.
Zgłoś
DonVictorioVittutis 2019-01-24, 20:08 3
Piękny materiał.
Gdyby nie gość, który filmował w życiu nie zobaczylibyśmy tego wzruszającego materiału.
Gdyby k🤬a zamiast nagrywać wziąłby te psiaki z torów to na 100 procent nie zobaczylibyśmy tego materiału.
A na serio.
Pięknie kadrowane tylko mógłby mieć lepszy sprzęt- ewentualnie ustawić lepszą rozdzielczość.
Zgłoś
Mors_Nigra 2019-01-25, 23:42
Panowie wyżej zapomnieli chyba, ze zwierzęta potrafią też zagryzać swoich własnych członków stada, z różnych pobudek, czasem tylko po ty by się popastwić. Jesteście obrazem współczesnego sp🤬olenia w społeczeństwie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem