18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Maszynista pociągu powiadomił Towarzystwo Opieki Zwierząt, że ranny pies leży na torze kolejowym. Kiedy przybyli pracownicy Towarzystwa, na miejscu zdarzenia zaobserwowali dramatyczną sytuację, gdzie nad rannym psem czuwał jego przyjaciel i strzegł go za każdym razem, gdy nadjeżdżał pociąg. W końcu oba psy zostały uratowane i znalazły nowy, bezpieczny dom:

Tak, wiem- mało sadystyczne, bo nikt nie ginie, nie ma krwi, jednak urzekła mnie solidarność tych zwierząt. Kocham chałczyńskie!
Zgłoś
russian-roulette 2019-01-24, 9:37
rok temu gadali o tym w tv
Zgłoś
janlew 2019-01-24, 9:54 6
Zwierzęta są bardzo solidarne. Rusz jednego, a wybiegnie cala banda i zacznie skakać ci po głowie.
Zgłoś
dennissliwa 2019-01-24, 10:50
Jak by to był kot to rzucałby kamieniami i posypywał rany solą
Zgłoś
xxwolverinexx 2019-01-24, 10:54 10
Oczy mi się spociły... A teraz wracam do flaków i krwi
Zgłoś
kamilja 2019-01-24, 11:03
A do opieki społecznej zwróci się głodny człowiek, i mają go w dupie. Każą mu spierdalać (no, nie powiedzą tak dosłownie-ale dadzą wyraźnie do zrozumienia). No to jak dziwić się ludziom, którzy pragną wkroczenia tu jakiejś obcej armii, która może tylko przynieść ocalenie.
Zgłoś
wójt 2019-01-24, 11:13
Solidarny jak adamowiczowa s owsikiem albo kod z adamiczowa

dfsgfsvs
Zgłoś
Miles87 2019-01-24, 11:52 3
Kolejny, niezaprzeczalny dowód na to że psy są mądrzejsze od zwolenników pisu
Zgłoś
zielonydarian 2019-01-24, 12:10 1
co rano o 7 jeden taki skurwysyn mnie budzi .....mam nadzieje że w końcu zdechnie.
Zgłoś
Salieri16000 2019-01-24, 12:55 5
zielonydarian napisał/a:

co rano o 7 jeden taki skurwysyn mnie budzi .....mam nadzieje że w końcu zdechnie.

Napisz do PKP ,żeby nie triąbił jak mija Twój dom
Zgłoś
Sponsorka 2019-01-24, 14:43
A kto to kurwa kręcił, że dwa pociągi zdążyły przejechać nad tymi psami?
Zgłoś
ritu4l 2019-01-24, 17:31 6
Sponsorka napisał/a:

A kto to kurwa kręcił, że dwa pociągi zdążyły przejechać nad tymi psami?

Też mnie to zastanawia, to był raczej jeden pociąg dwa razy pokazany, ale jednak jakiś pojeb to kręcił zamiast ściągnąć psa z torowiska.

wójt napisał/a:

Solidarny jak adamowiczowa s owsikiem albo kod z adamiczowa

weź kurwa wyjdź stąd.

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
S................n 2019-01-24, 19:37 2
kamilja napisał/a:

A do opieki społecznej zwróci się głodny człowiek, i mają go w dupie. Każą mu spierdalać (no, nie powiedzą tak dosłownie-ale dadzą wyraźnie do zrozumienia). No to jak dziwić się ludziom, którzy pragną wkroczenia tu jakiejś obcej armii, która może tylko przynieść ocalenie.

Co ty kurwa pierdolisz? Jak domniemam beneficjentka 500+ i matka 4+. Za robotę się kurwa weź!

Miles87 napisał/a:

Kolejny, niezaprzeczalny dowód na to że psy są mądrzejsze od zwolenników pisu

Zaiste, jak również od wyborców PO.
Zgłoś
DonVictorioVittutis 2019-01-24, 20:08 3
Piękny materiał.
Gdyby nie gość, który filmował w życiu nie zobaczylibyśmy tego wzruszającego materiału.
Gdyby kurwa zamiast nagrywać wziąłby te psiaki z torów to na 100 procent nie zobaczylibyśmy tego materiału.
A na serio.
Pięknie kadrowane tylko mógłby mieć lepszy sprzęt- ewentualnie ustawić lepszą rozdzielczość.

DonVictorioVittutis
Zgłoś
Mors_Nigra 2019-01-25, 23:42
Panowie wyżej zapomnieli chyba, ze zwierzęta potrafią też zagryzać swoich własnych członków stada, z różnych pobudek, czasem tylko po ty by się popastwić. Jesteście obrazem współczesnego spierdolenia w społeczeństwie.

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów