petru23 napisał/a:
Przecież pies to też człowiek. Nikt tak nie pokocha człowieka jak właśnie pies.
A chójj moze byc pizdą. Ładnie sie ludziom we łbach popierdoliło, ci wierzący mówia jeszcze że pies ma duszę. Pies nie jest człowiekiem, a te zachowania które interpretujemy jako ludzkie to efekty ewolucji zbieżnej. XXI wiek i taki ciemnogród!
jbone napisał/a:
Zapłacę 2000 zł za namiar ip lub dane użytkownika poligon6 .Działam w organizacji pro animali-takie opisy jak robi użytkownik powinny być piętnowane.Proszę o informacje na priv.Po potwierdzeniu dogadujemy szczegóły przelewu.
Możesz mi dziurke w śniegu wyszczać fajansie. Skąd ty sie urwałeś? Ale za sam ten wpis mozesz iść do ula i to twój IP bedzie ścigany.
Abraxus napisał/a:
Poligon żal cię czasem czytać. Nie mogę cię rozgryźć czy ty jesteś tak debil upośledzony i trzeba ci współczuć czy zwykły troll.
Ja cię fajo wystawię w budzie na kilkunastostopniowy mróz. Zobaczymy jak sobie poradzisz.
Powtórze jeszcze raz bo widze tu jakies zjebanie umysłowe jak u katoli kiedy zaczyna sie pierdolenie o bozi. Pies nie jedna taka zime przezył i było git, mógł złapać przeziębienie, móg go jebnąć piorun i co właścviciel tez byłby winny? Ogarnijcie troche swoje łepetyny, jedynym wykroczeniem jest że pies był trzymany na łańcuchu.
Ktoś tu pidał by zwierze trzymac w domu. Tak buyło w średniowieczu ze ludzie w domu spali z kurami, kozami i krowami. tak sie roznosiły choróbska, pasozyty o smrodzie nie wspomne! może wam pasuje syf w mieszkaniu i walajace sie kłaki, ale pies nie jest zwierzeciem domowym! W domu mozesz trzymac rybki!