Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Stare w chuj.
Kogo interesuje sytuacja sprzed ćwierć wieku? CPN zlikwidowano 7 września 1999r. a stacji pozbyli się dużo wcześniej.
stary i do tego tępy to ty jesteś xd
cpn był i dalej funkcjonuje
Ale jakto funkcjonuje, chyba do dojenia kasy przez dygnitarzy...?
[ Dodano 2024-08-15, 17:46 ]
Jak się skończyło?
Wsiadł do swojej Scanii i pojechał dalej...
Laska wymyśla sobie jakieś nieistniejące prawa, bo każdy sobie moze każdego nagrywać. Żaden to powód odmowy sprzedaży, więc art 135 kw. Wiadomo, że filmik od połowy i chuj wie o co chodzi, ale darcie papy i wymyslanie przepisów średnio wychodzi zawsze
zakaz sprzedaży i podawania napojów alkoholowych osobom nieletnim, nietrzeźwym, na kredyt lub pod zastaw (art. 18 ust. 10 ustawy)
Nagrywać to potrafi, Ala karabinu już nie potrafi trzymać. Gdy jego rodacy walczą na Ukrainie. Ten jest najebany na obczyźnie. Niech już oni jadą do siebie, bo jak się z nimi robi. To skarżą.
Acha czyli tradycyjnie u nich strzał z ucha do gesbaitera to u nich sport narodowy.... I jeszcze będzie ci mówić że nie on kurwa. A sam gesbaiter mi mówi kto kurwa strzelił na mnie z dupy.... Hahah nam się śmiać chciało bo chciał być fajny ale noo gasebaiter ma ważniejsze sprawy na głowie niż ja noo po drugie mamy to ugadane tam noo.....
Laska wymyśla sobie jakieś nieistniejące prawa, bo każdy sobie moze każdego nagrywać. Żaden to powód odmowy sprzedaży, więc art 135 kw. Wiadomo, że filmik od połowy i chuj wie o co chodzi, ale darcie papy i wymyslanie przepisów średnio wychodzi zawsze
stul pizde
Droga DK2 prowadzi do przejscia granicznego z bialorusią, możliwe że to nie jest ukrainiec, ale mogę się mylić.
Acha czyli tradycyjnie u nich strzał z ucha do gesbaitera to u nich sport narodowy.... I jeszcze będzie ci mówić że nie on kurwa. A sam gesbaiter mi mówi kto kurwa strzelił na mnie z dupy.... Hahah nam się śmiać chciało bo chciał być fajny ale noo gasebaiter ma ważniejsze sprawy na głowie niż ja noo po drugie mamy to ugadane tam noo.....
piłeś? nie pisz!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów