Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Świeża stacja paliw, jak widać bydło też obecne.
Nie możesz ogólnie publikować wizerunku bez zgody, a wyjątkiem są osoby publicznie znane.
Tak ratował 😂 Robactwo się zjechało bo nadarzyła się okazja spierdolić ze zjebanej, psiesiaknietej korupcją UPAdliny za lepszym życiem na koszt pilskiego społeczeństwa, a że są frajerzy w społeczeństwie co łykają że biedni uchodźcy wojenni to jeszcze bronią polityki drenowania Polaków. Tak samo te zbiórki w lidlach i pierdolą na radiowęźle że zbiórka na biednych ukraincow, a później te same towary powstawiane na ukrowskich placach
Każdy z nich jest takim hojnym mecenasem, ale tylko do momentu kiedy sponsorują swoich faworytów z cudzej kieszeni.
To jedyna chwila w ich życiu kiedy mogą poczuć się istotni.
Wypowiadam się tylko dlatego, że się nie znam ale się wypowiem.
Stare w chuj.
Kogo interesuje sytuacja sprzed ćwierć wieku? CPN zlikwidowano 7 września 1999r. a stacji pozbyli się dużo wcześniej.
To nie jest stare wideo a napewno nie z 1999r. Ta kobieta ma smart łacza wiec wideo mniej więcej współczesne. Nadruki czy czujka na drzwiach są raczej z tej epoki
I ma pizda sprawę karną, bo nikt w polsze nie ma prawa zabraniać wykonywania legalnych czynności nie zabronionych przez prawo.
Filmowanie w miejscach publicznych jest legalne.
Tia, sprawę karną.. 😂 Przy wykroczeniach nie ma spraw karnych. To nie przestepstwo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów