Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dodający to ruski trol czy po prostu kretyn? Gość jest kierowcą ciężarówki i nie żadnym Ukraińcem a Białorusin chciał dochlać kupując piwo pod czas pauzy.
Większość osób na tym sadolu to jacyś kretyni bez jakiejkolwiek szkoły
Masz więcej racji niż myślisz. Oni żadnej szkoły jeszcze nie skończyli, bo większość to dzieci z podstawówki.
Brawo dla tej Pani, po pierwsze że ukra pogoniła, a drugie że mam nadzieję że każdemu pijanemu wkurzającemu nie sprzeda. I na końcu najważniejsze, nie obchodzi ją jak uniego jest unas i wypier...
nagrywajacy to kierowca TIRa od "Baćki" z bialorusi.
Laska wymyśla sobie jakieś nieistniejące prawa, bo każdy sobie moze każdego nagrywać. Żaden to powód odmowy sprzedaży, więc art 135 kw. Wiadomo, że filmik od połowy i chuj wie o co chodzi, ale darcie papy i wymyslanie przepisów średnio wychodzi zawsze
wez juz wypierdalaj do swoich ukrów.
No kurwa ciekawe.
Powodem odmowy sprzedaży nie był fakt nagrywania. Poza tym nagrywać można ale ten zjeb upublicznił jej wizerunek a tego nie można. Parafrazując słowa sprzedawczyni "może u Ciebie tak można, ale tu jest Polska i tu tak nie można" wiec nie broń patusów
Dz.U.2023.2151
Art. 15. 1. Zabrania się sprzedaży i podawania napojów alkoholowych:
1) osobom, których zachowanie wskazuje, że znajdują się w stanie nietrzeźwości;
Dokładnie tak nie trzeźwym alkoholu nie sprzedajemy stara to ustawa o przeciwdzialaniu alko.
A tam Typo jeszcze coś rzuca że za parking zapłacił??
Czyli furą podjechał że rozumiem 😃
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów