📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ojcowie najwyźsi przywódcy naszego państwa niech nam żyją!! Kapitalistyczny robak zachodu dławiący nasz kraj zostanie wytępiony , burzyciele ludu i wróg wewnętrzy zostanie wytępiony.
Żeby nam tylko Zachód nie zrzucił znowu stonki to za 5 lat będziemy drugim Zimbabwe - każdy z nas będzie miał miliardy na koncie!!!
KNT napisał/a:
Wykształciuchy, bijcie brawo
pewnie kurwa, lepiej być prościuchem kaczora ... i całe życie żyć w gównie, ale jak ktoś dobrze kiedyś powiedział w gównie sie urodziłeś to i w gównie zdechniesz. Pozdorowienia ze Stolicy !
Jak jeszcze dłużej bedą siedzieć przy korycie to zamiast kosmosu będziemy podbijać europejskie śmietniki w poszukiwaniu jedzenia :/
Pomijając kwestie polityczne i uwagi co do grupy ITI, stwierdzam że takie gówna to juz dawno nie widziałem...
tony.soprano napisał/a:
pewnie kurwa, lepiej być prościuchem kaczora ... i całe życie żyć w gównie, ale jak ktoś dobrze kiedyś powiedział w gównie sie urodziłeś to i w gównie zdechniesz. Pozdorowienia ze Stolicy !
Ty widzisz tylko białe i czarne. Ja widzę inne kolory. Nie muszę być zwolennikiem Kaczyńskiego, aby nie popierać tego co robi PO.
"Ktoś" też napisał: "Często na tronie siedzi błoto - a częstokroć i tron na błocie."
Teraz to na tronie znajduje się gówno, wielkie i śmierdzące, a dookoła niego gromadzą się świnie.
Ps. Przed znakami interpunkcyjnymi nie stawia się spacji, a zdania zaczyna się z dużej litery.
Pisu nawet nie stać na naszą polską IVONĘ, tylko jakąś chińską podróbką dubbing robią.
KNT napisał/a:
Ps. Przed znakami interpunkcyjnymi nie stawia się spacji, a zdania zaczyna się z dużej litery.
Heil Grammar Nazi!
Ale fakt faktem, klipy anty-po z dnia na dzień coraz lepsze. To nie jest już jakiś jebany młokos i gołowąs czytający jakiś zjebany wierszyk czy śpiewający jakąś bezsensowną pioseneczkę. To nie jest też jakieś dziecinne POgrubianie literek przy wyrazach POkradli itp.
Tyle pierdolenia a chodziło im tylko o to że stół był upierdolony. Ps saper nie masz przypadkiem mordy jak niewypał ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów