📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
idź pan w chuj z takim starym. Pewnie w szkole go dojeżdżali to teraz zgrywa dominatora w domu
level1989 napisał/a:
przynajmniej budzika nie potrzebujesz...piwko za własny!
Własne najlepsze
Nie kazdy lubi budzic sie z nosem w dupie starego.
Nie dość, że nagrywane pionowo, to jeszcze w jakimś mniejszym ekranie, który znajduje się we właściwym odtwarzaczu... Brakuje jeszcze tylko odwrócenia kamery w momencie pierdnięcia. Zjeby genetyczne..
uszatok napisał/a:
Nie dość, że nagrywane pionowo, to jeszcze w jakimś mniejszym ekranie, który znajduje się we właściwym odtwarzaczu... Brakuje jeszcze tylko odwrócenia kamery w momencie pierdnięcia. Zjeby genetyczne..
Głąby nagrywać nie potrafią, uploadować video też nie, jeszcze kilkaset lat i wracamy na drzewa :/
Co to kurwa w 5D nagrywane ?!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów