Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
za opis w stylu fantastico hujal w dupe
Już się tak nie ogłaszaj bo zaraz przyjdzie janlew i cie dupa będzie bolała.
Powymyślali sobie jakieś kurwa halal barbarzyńcy w dobie technologii i bardziej łagodnych środków uboju by zwierze nie cierpiało a te konserwatywne zjeby mają radochę że zwierze w męczarniach zdycha wykrwawiając się.
Jebać prawicowe spierdolenie.
Popierdolony prawicowy, religijny, konserwatywny ciemnogród.
Powymyślali sobie jakieś kurwa halal barbarzyńcy w dobie technologii i bardziej łagodnych środków uboju by zwierze nie cierpiało a te konserwatywne zjeby mają radochę że zwierze w męczarniach zdycha wykrwawiając się.
Jebać prawicowe spierdolenie.
Nie prawicowe spierdolenie, nie prawicowe tylko muslimskie lewacki pomiocie.
Nawiązując do tytułu.. też mam nadzieję że długo cierpiał
Islam to tradycja, konserwatyzm, tradycja przekazywana z pokolenia na pokolenie = prawica.
I chuj ale nie nasza. To że ukrowcy walą konia do zdjęć bandery, jebanego zbrodniarza to oznacza że nacjonalizm ogólnie jest zły?
Nacjonalizm i prawica to coś dobrego, bo chroni kulturę danego narodu przed skrzywieniami z zewnątrz.
Nie podoba się ubój halal, ruchanie dzieci, obcinanie głów to pisz że muslimy to pojeby a nie że prawica.
Nacjonalizm i prawica to coś dobrego
Ty już lepiej więcej nic nie pisz
A nacjole to skrajna prawica, a każda skrajność nie zależnie od strony, to upośledzenie umysłowe i bezmyślność.
Jak za coś dobrego można uznawać bydło, które nazywając siebie patriotami, robi złą opinię prawdziwym patriotom nie tylko w Polsce, co na całym świecie?
bo chroni kulturę danego narodu przed skrzywieniami z zewnątrz.
Jeśli nacjonaliści mają chronić naszą kulturę, to ja już wolę jej brak
Gdyby cały świat nie był przeciwko Polsce to może nacjonalizm dla zasady byłby debilny. Tyle że wszędzie się z nas śmieją, poniżają, umniejszają, nie tolerują.. w obliczu powyższego lepiej trzymać inne narody na dystans a za najlepszy uznawać własny.
Nie podoba się ubój halal, ruchanie dzieci, obcinanie głów to pisz że muslimy to pojeby a nie że prawica.
Jesteś idiotą wiec powtórzę jeszcze raz
Islam jest religią, tradycją bliskiego wschodu przekazywana z pokolenia na pokolenie, to konserwatywne "wartości" tych ludów - PRAWICA idioto
Wszelkie ugrupowania islamskie są prawicowe, bo wartości konserwatywne z definicji są zaliczane do prawicy, takie są fakty, nie wiem, dlaczego masz o to ból dupy
Poczytaj sobie czym jest prawica a czym lewica
Gdyby cały świat nie był przeciwko Polsce to może nacjonalizm dla zasady byłby debilny. Tyle że wszędzie się z nas śmieją, poniżają, umniejszają, nie tolerują.. w obliczu powyższego lepiej trzymać inne narody na dystans a za najlepszy uznawać własny.
Tak wszyscy się z nas śmieją etc jebnij się w łeb, za dużo tv oglądasz zarówno tej krajowej jak i zagranicznej
Myślisz, że przeciętnego amerykanina, anglika, francuza, niemca, włocha, hiszpana interesuje to, co dzieje się w Polsce, myślisz kurwa, że wszyscy inni dookoła nie mają niczego innego do roboty jak tylko całymi dniami myśleć o Polsce i o Polakach
Pewnie jeszcze mnisi buddyjscy gdzieś na stepach mongolskich czy w Tybecie nic tylko siedzą i medytują nad losem polski jakbyśmy byli kurwa pępkiem świata
Na dodatek trzeba być kompletnym idiotą, by przejmować się tym, co jakieś media, gazety piszą coś tam o Polsce
Matole.
Ból dupy mam o to że wrzucasz do jednego wora zarówno małpiszony jak i ludzi o bardziej konserwatywnych poglądach.
Przykład; prawicowy Polak nie zerżnie w dupę twojej kobiety na twoich oczach, nie poderżnie ci gardła dlatego że nie wierzysz w Boga, nie poleje kwasem twoich dzieci, nie wypierdoli w powietrze budynku pełnego cywili, nie rozjedzie ich itd Natomiast ciapak już to może zrobić. Dla ciebie i to i to jest prawicą i w równym stopniu na to najeżdżasz.
Tymczasem pomiędzy radykalnymi zachowaniami jednej i drugiej grupy jest na tyle duża dysproporcja że ja pierdolę.
Co do niechęci innych narodów do nas...
Tego co dodałeś edytując swój post kiedy ja pisałem powyższą treść nie jestem w stanie jakkolwiek komentować.
Jesteś takim cymbałem że kuuuurwa niejeden muzyk by chciał na tobie zagrać.
Tyle, więcej z lewakiem nie próbuję dyskutować.
Pisałeś wcześniej że jesteś po środku. W dupie po środku. Jesteś lewak i tyle.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów