📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sen jest jedną z ważniejszych rzeczy przy ćwiczeniach.
Podczas snu mięśnie się regenerują a w kości wchłania się wapń sprawiając, że stają się mocniejsze.
Chłopak wie co robi.
Podczas snu mięśnie się regenerują a w kości wchłania się wapń sprawiając, że stają się mocniejsze.
Chłopak wie co robi.
Trzeba mieć umiar.
Ok 160 kilo. Nieźle, jak na takiego suchara, choć techniką nie grzeszy...
U mnie 155 przy wadze 76 poszło 2 miechy temu. Obecnie squaty robię, ale trzeba będzie wrócić do deadsów...
U mnie 155 przy wadze 76 poszło 2 miechy temu. Obecnie squaty robię, ale trzeba będzie wrócić do deadsów...
Baronessa napisał/a:
Ok 160 kilo. Nieźle, jak na takiego suchara, choć techniką nie grzeszy...
Ładnie
U mnie 68 kg masy i 180 kg poszło już pół roku temu w martwym. I stoję. Miały być przymiarki do 200 ale narazie coś forma kuleje
tak pizdeczki, a po paru latach kreoslup rozjebany bardziej niz wasz dupska
kirus napisał/a:
tak pizdeczki, a po paru latach kreoslup rozjebany bardziej niz wasz dupska
i oto mamy przykład typowego debila spod szyldu 'wydajemisie' . Kurwa, nie jest wam wstyd robić z siebie takich idiotów wypowiadając się na tematy o których nie macie pojęcia?
Martwy ciąg to zajebiste ćwiczenie o ile wykonuje się je poprawną techniką i z głową. Od tego wzmacniasz mięśnie głębokie które wspomagają kręgosłup a więc go odciążają. Ale lepiej pierdolić kocopoły żeby sobie zrobić dobrze, bo przecież nie może być tak że inni coś w życiu robią to są lepsi, nie?
pro jebany z pasem, a technika tragedia aż plecy bolą od patrzenia
burn1878 napisał/a:
i oto mamy przykład typowego debila spod szyldu 'wydajemisie' . Kurwa, nie jest wam wstyd robić z siebie takich idiotów wypowiadając się na tematy o których nie macie pojęcia?
Martwy ciąg to zajebiste ćwiczenie o ile wykonuje się je poprawną techniką i z głową. Od tego wzmacniasz mięśnie głębokie które wspomagają kręgosłup a więc go odciążają. Ale lepiej pierdolić kocopoły żeby sobie zrobić dobrze, bo przecież nie może być tak że inni coś w życiu robią to są lepsi, nie?
Sam jestes jebnięty , chuja Ci technika pomoże i śmieszny pas, po kilku latach i tak kręgosłup wyjebiesz, ćwiczyc to mozesz sobie miesnie a nie kregi , dyski, nawet nie masz pojecia ilu kulturystów jest po operacji kręgosłupa.....bądz naiwny dalej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów