Kia bez silnika ale za to z farszem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Kia ma 18 gwiazdek w testach zderzeniowych. I brzęczek, że pas nie zapięty...
woytasw napisał/a:
Kia ma 18 gwiazdek w testach zderzeniowych. I brzęczek, że pas nie zapięty...
Nie ważne, ważne że TIR ma wyjebane na jakiekolwiek gwiazdki bezp. , jakiegokolwiek samochodu. Było takie foto- Kamaz ma w dupie twoje gwiazdki Wszystko rozbija się o predkość X masa= pochłanianie energii. Gdyby Kia była lżejsza i waliła z mniejszą prędkością energia kinetyczna była by słabsza. W testach NCAP przy wyniku gwiazdek powinni dodawać w nawiasie prędkość zderzenia, lub chociaż energię uderzenia w kJ
alexandrus napisał/a:
Nie ważne, ważne że TIR ma wyjebane na jakiekolwiek gwiazdki bezp. , jakiegokolwiek samochodu. Było takie foto- Kamaz ma w dupie twoje gwiazdki Wszystko rozbija się o predkość X masa= pochłanianie energii. Gdyby Kia była lżejsza i waliła z mniejszą prędkością energia kinetyczna była by słabsza. W testach NCAP przy wyniku gwiazdek powinni dodawać w nawiasie prędkość zderzenia, lub chociaż energię uderzenia w kJ
Ależ podają. Np. uderzenie w słupa NCAP testuje przy prędkości... 29 km/h (tak, to nie żart!). I jest wielkie WOW, bo manekin przeżył. Ja pierdolę. 29 km/h. To jest dobra prędkość na testowanie zderzeniowo roweru a nie samochodu!
Na załączonym obrazku widać, że to KIA w wersji rassija.
Widać poduszkę powietrzną w motywie lokalnym pod głową pasażera, a po prawej stronie zdjęcia widoczny jest koc, który jest zapewne rosyjską wersją kurtyny powietrznej
To protect the sheep you gotta catch the wolf.
Widać poduszkę powietrzną w motywie lokalnym pod głową pasażera, a po prawej stronie zdjęcia widoczny jest koc, który jest zapewne rosyjską wersją kurtyny powietrznej
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów