Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
90% Polaków mieszkających w innych krajach zachodnich reprezentuje padlinę i najniższe dno społeczne do tego stopnia, że czasem wstyd rozmawiać w języku polskim na ulicy i żaden nigdy nie stwierdził, że powinien spierdalać do swojego kraju czynić patriotyzm loklanie.
Nikt go nie musi przymuszać do biegu na front, ale za frontem mógłby kurwa pomóc swojej ojczyźnie.
Pedał jebany, kurwa pierdolona.
ciekawi mnie tylko jedna rzecz, kto robi takich zjebów jak ty?
Żydzi xD
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda[ Dodano: 2024-09-30, 18:28 ]
Zgadnijcie kto to powiedział:
cytat:
To wcale nie podobne, to nie dobra pomyśli każdym ukrofil któremu się marży posuwanie w dupe widlami
Na bank film urwany na początku.
Oni się czują u nas bardziej kurwa niż u siebie już.
Zresztą pierdolę, nie mam kurwa ochoty sie wkurwiać i pisać po raz setny tego co tutaj pisałem wielokrotnie.
Cytując klasyka: "Szanuj kraj w którym mieszkasz albo wypierdalaj do kraju który szanujesz".
Może i urwany , ale tu wygląda jak by nasz "bohater" przyjebał się do niego za nic. Pada w pewnym momencie z ust Ukraińca takie stwierdzenie że on nic nie zrobił, i naszego wielkiego patriotę na chwilę zatyka, a później wyskakuje z popularnymi co do Ukraińców tekstami typu "wam się więcej wydaje niż wy myślicie". Przez cały film nie padło żadne oskarżenie które ten atak by w jakiś sposób tłumaczyło, typu "gówna po psie nie zebrałeś", "o auto mi się otarłeś" nic kurwa. Tylko wielki patryjota, bojownik o sprawiedliwość dziejową i huj wie co jeszcze, się przyjebał że koleś z innego kraju jest tchórzem bo na wojnie nie walczy.
Co się działo wcześniej, nie wiem, ale podejrzewam ze jak by faktycznie Ukrainiec cos odjebał, to ten patopatriota by mu do tego parę razy w tej pogawędce nawiązał.
A jedyne co tu widzę to dość poprawnie mówiącego po Polsku Ukraińca, mówiącego że mieszka tu 5 lat więc na 99% na zasiłku to on nie jest który z rozbawienie reaguje na bezpodstawny (bo tak to wygląda) atak jakiegoś zjeba który w życiu ma gorzej i chce to sobie na kimś odbić.
90% z nich to osoby z ZACHODNIEJ ukrainy
Skoro już publicznie operujesz takimi danymi to ja mówię sprawdzam i poproszę o wiarygodne źródło takich sensacyjnych danych, oraz wskazanie metodologii badania, terminu jego przeprowadzenia oraz instytucji która je przeprowadziła.
I po co kłamiesz? Tak napisałem
"Dokładnie haha ulany polski zjeb.smiecie co się za nic do Ukraińców sądzą jebać was polskie śmiecie. Żeby nie było sam jestem Polakiem."
Nie kłamię, wyłuskałem tylko esencję twojej wypowiedzi.
A to właśnie on powinien tłumaczyć dlaczego coś robi albo dlaczego czegoś nie robi.
Nie dajcie się w to wciągać. Ma jełop wątpliwości to niech sam poda "podstawę prawną"
(a my go wtedy gasimy, że tak nie jest i pewnie czytał starą wersję - niech błądzi, niech szuka - to jego problem - polecam takie rozwiązanie )
A swoją drogą to bardzo ciekawe, że on nawet nie jest z Unii a "może mieszkać gdzie chce".
Dezerterzy bla bla mówimy to my kraj co w 3 tygodnie wpierdol dostał a rząd spierdolił w popłochu do Londynu.
No no odważnie hłe hłe odważnie jak na kraj gdzie gdy Tusk rządzi to pisuary nie będą bronić kraju i odwrotnie.
Kraj dostał wpierdol, bo był w ruinie po 123 latach rozbiorów. Rząd spierdolił, takie bohatery, jak obecny rząd, gdzie mówi, że będzie putena w ziemię wgniatał, a bilety już kupione.
Ten kraj o którym piszesz tworzyli ludzie, którzy stworzyli państwo podziemne z działająca pocztą, urzędami itp na skalę światową. Reszta np Francja, Holandia po 2 dniach już biegały z dupami wypiętymi w kierunku hitlerowskich kutasow.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów