mam nadzieję, że mu na koniec taki jeden dokument zatrzymali...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
janusz utrzymuje gliniarza a gliniarz płacąc podatki utrzymuje janusza i błędne koło się zamyka
ha ha ... piwko dla tego pana. Nie nazwał bym go Januszem, kto by w takiej chwili, nie chciał potraktować pana kamerującego z buta, niech pierwszy rzuci kamieniem
Janusz przesadził z tym określeniem Władza.
Policjant jak idzie do roboty to na służbę a nie władzę
Policjant jak idzie do roboty to na służbę a nie władzę
niech dziadek żyje jak najdłużej.niech się męczy skurwiel za te swoje 1100 złotych.pierdolony pryk
basra napisał/a:
janusz utrzymuje gliniarza a gliniarz płacąc podatki utrzymuje janusza i błędne koło się zamyka
Gliniarz jako funkcjonariusz publiczny nie placi podatkow,tylko zyje z podatkow. Kazdy urzednik panstwowy zyje z podatkow . Dosyc dobrze objasnia ten schemat gosc z podziemna.tv.
Konstytucja ! Konstytucja !
De facto jeśli nie jest to produkcja czy usługi tylko tzw. non profit mowa o płaceniu podatków przez sektor państwowy to przelewanie z pustego w próżne. Jasne takiej sekretarce w podstawówce miło jest pewnie powiedzieć, że płaci, natomiast płaci to co otrzymuje z moich podatków z których budżet państwa przeznaczył na szkolnictwo. Na tym burdelu wiadomo kto zyskuje, więc sami sobie w stopę nie strzelą zmieniając przepisy i klarując przepływ finansów państwa...
Trzeba mieć kurewską cierpliwość,żeby go lolą nie jebnąc przez pysk.
Każdy z nas płaci podatki. Nie precyzujecie jakie więc każdy. Pierwszy lepszy przykład to VAT. Służby mundurowe nie są z niego zwolnione tz Pan Policjant po pracy pójdzie sobie do sklepu coś kupić i w cenie produktu zapłaci VAT czyli podatek. To tak czepiając się szczegółów
pewnie były nauczyciel
Powinni mu roczną emeryturę zabrać razem z prawo jazdy za próbę zabójstwa.
Yogii26 napisał/a:
Każdy z nas płaci podatki. Nie precyzujecie jakie więc każdy. Pierwszy lepszy przykład to VAT. Służby mundurowe nie są z niego zwolnione tz Pan Policjant po pracy pójdzie sobie do sklepu coś kupić i w cenie produktu zapłaci VAT czyli podatek. To tak czepiając się szczegółów
Co ty pierdolisz, przecież kolega wyraźnie napisał, że w podziemnej.tv powiedzieli, że policjant podatków nie płaci, więc tak jest!
Kto kurwa robi przejście dla pieszych bez świateł na 3 pasmowej jezdni...
Yogii26 napisał/a:
A pieniądze ma skąd? Z mojej kieszeni. W vat oddaje to co dostał od państwa. Płaci podatki jak sobie dorabia w sektorze prywatnym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów