📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
opierdol, pierd, pierdolenie, pierdolec, pierdoleniec, pierdoła, pierdółka, pierdółeczka, pierdolnięcie, pierdolnik, pierdnięcie, pierdolnik, pierduśnik, popierdoleniec, dopierdalać, napierdalać, napierdzieć, odpierdalać, opierdalać, podpierdalać, popierdalać, popierdywać, przepierdalać, przypierdalać, rozpierdalać, spierdalać, upierdalać, wpierdalać, wypierdalać, upierdalać, zapierdalać
Polubiłem go, czuję że znalazł bym z nim wspólny język
Teraz się przypierdolcie i hejtujcie
Teraz się przypierdolcie i hejtujcie
Wkurwia mnie ten koleś. Po angielsku mówi normalnym głosem ale polsku jak cipa i nie chodzi tu tylko o akcent. Jeszcze te idiotyczne teksty typu "szef mnie wpierdolił". Chuj z tym, że jestem odosobniony w tej opinii, musiałem to napisać.
Nie ma piwa i chuj!
Nie ma piwa i chuj!
fuck twice
MiSTZRU napisał/a:
Wkurwia mnie ten koleś. Po angielsku mówi normalnym głosem ale polsku jak cipa i nie chodzi tu tylko o akcent. Jeszcze te idiotyczne teksty typu "szef mnie wpierdolił". Chuj z tym, że jestem odosobniony w tej opinii, musiałem to napisać.
Bo na szczęście nie ma wielu idiotów, którzy nie wiedza iż akcent nabywa się wraz z miejscem w którym się żyje.
Sporo Polaków na imigracji w ogóle nie mówi po angielsku czy innym języku urzędowym kraju do którego wyemigrowali. Tudzież, choć zdarza się to znacznie rzadziej, zapomina polska mowę całkowicie. Także okaz trochę szacunku.
@up
strasznie mądry jesteś, naprodukowałeś się, ale kolega powiedział, że nie chodzi o akcent, i pewnie wiesz o co, ale nie zrezygnowałeś z okazji ukazania nam swojej mądrości bo akurat coś na ten temat wiedziałeś,
strasznie mądry jesteś, naprodukowałeś się, ale kolega powiedział, że nie chodzi o akcent, i pewnie wiesz o co, ale nie zrezygnowałeś z okazji ukazania nam swojej mądrości bo akurat coś na ten temat wiedziałeś,
@up @up
Co nie zmienia zupełnie faktu, że po Angielsku mówi normalnie, a po Polsku zmienia głos jakby był ciotą. Wkurwia mnie to do tego stopnia, że nie mogę go słuchać.
Co nie zmienia zupełnie faktu, że po Angielsku mówi normalnie, a po Polsku zmienia głos jakby był ciotą. Wkurwia mnie to do tego stopnia, że nie mogę go słuchać.
Dla niego zawsze piwko Po całym dniu pracy, wracam do domu i poprawia mi humor ktoś. Kto jest oddalony o kilkatyś. kilometrów
W sumie jak sobie tak pomyślę, to ciężko jest to wszystko wyjaśnić. Hamburgery mają "fuck" i im to wystarczy. Ale Furious dał radę jak zwykle zresztą. Piwko dla wariata.
Pierdolicie. Ja spierdalam wpierdolić do lodówki zimne piwa aby potem się napierdolić, z upojenia zapewne przypierdolić paluszkiem o stół i opierdolić za wszystko psa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów