satariel napisał/a:
Jeżeli myślicie, że polki to nie kurwy, to pogadajcie ze swoimi dziewczynami albo żonami. I wiecie co usłyszycie? nic, bo będą się zastanawiały ile tego było i zawieszą się na liczeniu do 1000 Starą prawdę życiową powiedział już dawno testo na temat polek i miał w tym sporo racji. A teraz wio i szukać tego 1%, który jest porządny, na pewno 100% z was mówi, że wasza bladź jest właśnie tym 1% xD
Pewnie po tym co powiedziałem, najbardziej będą się spinać posiadacze żon, ale spokojnie, jak kiedyś nie przejdziecie przez próg domu z powodu za dużych rogów, to może coś wam zaświta xD
Każdy tak mówi: ,,moja jest inna" a tak na serio to mało który zna przeszłość seksualną swojej laski. Mi zawsze mówią że miały tylko 3 chłopaków xD Nawet jedna moja znajoma mi tak powiedziała chociaż znam osobiście pięciu typów którzy ją ruchali.
edek_kotek napisał/a:
Ja nie jestem łatwa, żadnemu kolorowemu nie dam dupy choćby był arabskim księciem.
Jakie to jest uczucie dla Polki gdy słyszysz od obcokrajowca że jesteście łatwe? W Niemczech jest taki żart ,,Jaka jest różnica między zamawianiem pizzy a Polki? Co do pizzy możesz sam zdecydować czy chcesz z grzybami czy bez" xD