Krezus napisał/a:
Zauważyłem że lewackie szmaty zawsze dopisują do obelgi nazwę znienawidzonej opcji politycznej.
widzisz kurwa, jesteś PIERDOLONYM LEWAKIEM bo jako pierwszy wspomniałeś o opcjach politycznych, więc tak, zgadzam się z tobą LEWACKA KURWO.
"Ile razy mam pisać że mam dziewczynę i argument z waleniem konia jest żałosny." - no czyli kurwa nie masz skoro aż tak za każdym razem to podkreślasz. Jesteś zatem zwykłym stulejarzem, "kijogrzmotem" co zapewne mieszka ze starymi i jak mama wchodzi do pokoju z kanapkami z pasztetową z biedronki to trzyma chuja w garści pod biurkiem.
Widzisz, od razu cię kucu rozpoznałem, nawet nie musiałeś tego pisać. A tak dla twojej wiedzy to sram na wszystkie partie polityczne i kościół w tym kraju, ale twoja jebana szmaciarska konfederacja to jest kurwa mem sam w sobie. Jebać tuska, ale jeszcze bardziej jebać pierdolony zamordystyczny pis i tą jebaną utytłaną w brunatnym gównie konfederację z pedałem bosakiem na czele i innymi pizdami w okularkach, które za młodu były nietolerowane przez kolegów z klasy bo nie potrafiły prosto kopnąć piłki na wuefie.
Krezus napisał/a:
a Ty dalej obrażaj wszystkich którzy mają inne zdanie niż ty
osz kurwa wzruszył mnie twój apel. jak ty kurwa obrażasz to jest ok, ale jak w twoim kierunku poleci parę żołnierskich słów to od razu płacz. no tak, typowy kurwa konfederacyjny kuc