Okazuje się, że lotnicze tradycje przekazywane są w polskich rodzinach z ojca na syna, a wraz z nimi prawdziwa pasja i serce do latania. Dzięki nim nasi piloci są w stanie, jak niegdyś szydził były już prezydent Komorowski, wznieść się nawet na drzwiach od stodoły.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Okazuje się, że lotnicze tradycje przekazywane są w polskich rodzinach z ojca na syna, a wraz z nimi prawdziwa pasja i serce do latania. Dzięki nim nasi piloci są w stanie, jak niegdyś szydził były już prezydent Komorowski, wznieść się nawet na drzwiach od stodoły.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
komorowski piszemy z małej, tak na przyszłość.
nie oglądam tego gówna, bo nie chcę się wkurwiać. "tradycja przekazywana z ojca na syna" - wieszałbym takich kurwa tradycjonistów. ten cały jebany kraj opiera się na tradycji rodzinnej. od urzędów gminnych przez wojewódzkie, od policji po abw przez tvp i aż do sejmu - wszystko jedna wielka jebana tradycja rodzinna. mój znajomy swego czasu zdawał do wyższej szkoły pożarnictwa, 5 razy. dostał się dopiero jak przegięli, wpadło tam CBA i zamknęło kilku wieśniaków i musieli uczciwie rozliczyć testy i wyniki sportowe.
a co do pilotów, to jest kurwa skandal, żeby w polsce była jedna szkoła orląt, która rocznie przyjmuje 40 osób, z czego większość to pociotki pilotów.
a co do pilotów, to jest kurwa skandal, żeby w polsce była jedna szkoła orląt, która rocznie przyjmuje 40 osób, z czego większość to pociotki pilotów.
A wszystko po to, by ludzie tak prymitywni i wulgarni jak ty nie zaszli za daleko.
Na mundury zawsze jestem na TAK, byle nie policyjne
Generalnie nie rozumiem, dlaczego przed wojną noszenie mundury było dystynkcją, powodem do dumy itp., a dziś gówniażeria śmieje się z wiarusa, który pokaże się gdzieś w mundurze z młodzieńczych lat.
Generalnie nie rozumiem, dlaczego przed wojną noszenie mundury było dystynkcją, powodem do dumy itp., a dziś gówniażeria śmieje się z wiarusa, który pokaże się gdzieś w mundurze z młodzieńczych lat.
up, z tego samego powodu, jak to miało miejsce z takimi wartościami jak wiara, patriotyzm, polskość. To, że Polacy coraz częściej wstydzą się swego pochodzenia jest celowym działaniem systemu, który po 89 roku odbył tylko drobny lifting i ma się całkiem dobrze w nowej rzeczywistości. vonreinert zamieścił wiele wartościowego materiału w swoim profilu, posłuchaj Sumlińskiego, Michalkiewicza o tym jak obce służby, mafie i loże dewastują/eksploatują nasz kraj i zrozumiesz, dlaczego wolne media (np. Trwam, radio Maryja) są dla młodzieży synonimem obciachu i ciemnoty, dofinansowanie żydowskiej i antypolskiej gazety wyborczej jest 100 razy wyższe od Gazety Polskiej, dlaczego wszystko co katolickie i ściśle skorelowane z tradycją polską jest wyszydzane, czemu afera goni aferę, a jej autorzy zamiast do więzień są rozsadzani na innych stanowiskach (roszady), prawdziwi patrioci i bohaterowie są zapominani, a promowane rzekome legendy (mity) jak Wałęsa, Bartoszewski etc.
Akurat tutaj stwierdzenie że "polecą nawet na drzwiach od stodoły" to w świecie lotniczym jest wyrazem najwyższego uznania dla wybitnych umiejętności pilotażu. Komorowski wyjątkowo powiedział coś mądrego:)
jestes debilem vonreinert, przez coś takiego nikt nie zajdzie za wysoko, nawet taki "geniusz" jak ty. chociaż... w zasadzie ci się nie dziwię, dla takiego wieśniaka jak ty, bez krzty ambicji, to i tak bez znaczenia
Generalnie już nie musisz się lepiej przedstawiać. Mam w głębokiej pogardzie ludzi, którzy nie potrafią zabrać głosu bez puszczenia w eter wiązki inwektyw. Jeśli w ten sposób rozmawiasz z kolegami z pracy lub własnym szefem, to nie dziwię się, że tak cię boli, iż inni robią kariery, a ty? No właśnie...
Samo stwierdzenie "nie oglądam tego gówna", bo nie spodobało ci się jakieś słowo z opisu świadczy o twej ignorancji i prymitywizmie. Urąga godności ludzi, w których obronie rzekomo się wypowiadasz. Obraża twórców i bohaterów tego materiału. Jeśli zatem mamy w Polsce do czynienia z patologią, to przede wszystkim zjawisko to dotyczy ludzi podobnych do Ciebie!
Samo stwierdzenie "nie oglądam tego gówna", bo nie spodobało ci się jakieś słowo z opisu świadczy o twej ignorancji i prymitywizmie. Urąga godności ludzi, w których obronie rzekomo się wypowiadasz. Obraża twórców i bohaterów tego materiału. Jeśli zatem mamy w Polsce do czynienia z patologią, to przede wszystkim zjawisko to dotyczy ludzi podobnych do Ciebie!
Radio Maryja i Trwam wolnymi mediami. O losie, bo zejdę.
Dwie nafaszerowane nienawiścią i ciemnotą stacje.
Dwie nafaszerowane nienawiścią i ciemnotą stacje.
vonreinert
uwaga panowie, jest wśród nas wybitny erudyta XXI wieku, obdarzony nieprzeciętnym ajkiu, posiadający niespotykany dar analizy i elokwencji, robiący zawrotną karierę w międzynarodowym przemyśle awiacyjnym w chuju mam twój stosunek do inwektyw. fakt, filmik jest ciekawy, myślałem, że to kolejny program, gdzie wypytują pilotów jak im się podoba i jak zaczynali karierę a oni zaczynają od "no mój ojciec był pilotem, mój dziadek był pilotem, itd." a tu zonk, miłe zaskoczenie, co nie zmienia faktu, że awiacja w polsce leży i kwiczy a wg tego ćwoka w sweterku przeżywa złoty okres. wiem, bo siedzi w tym trochę mojej rodziny i znajomych. jeśli nie jesteś nawet nie dobry, ale zajebisty, masz idealne zdrowie i sukcesy sportowe, ale żadnych znajomości, masz bardzo niewielkie szanse, że się dostaniesz.
uwaga panowie, jest wśród nas wybitny erudyta XXI wieku, obdarzony nieprzeciętnym ajkiu, posiadający niespotykany dar analizy i elokwencji, robiący zawrotną karierę w międzynarodowym przemyśle awiacyjnym w chuju mam twój stosunek do inwektyw. fakt, filmik jest ciekawy, myślałem, że to kolejny program, gdzie wypytują pilotów jak im się podoba i jak zaczynali karierę a oni zaczynają od "no mój ojciec był pilotem, mój dziadek był pilotem, itd." a tu zonk, miłe zaskoczenie, co nie zmienia faktu, że awiacja w polsce leży i kwiczy a wg tego ćwoka w sweterku przeżywa złoty okres. wiem, bo siedzi w tym trochę mojej rodziny i znajomych. jeśli nie jesteś nawet nie dobry, ale zajebisty, masz idealne zdrowie i sukcesy sportowe, ale żadnych znajomości, masz bardzo niewielkie szanse, że się dostaniesz.
@zgonex zamknij dupe.Jak badań nie przejdziesz to pilotem nie zostaniesz (chyba, że szybowce itp.) Przede wszystkim zdrowie!! tradycje rodzinne .... bo jak ojciec zajebiście lata to syn w genach to przejmie !! i to jest piękne ! a Ty się żalisz bo co ? egzaminów z wf nie zdałeś na szeregowego? Dla pilotów zawsze szacun !!!
^
matko, co za debil. owszem, musisz mieć zajebiste zdrowie żeby zostać pilotem myśliwca, ale nie kurwa żeby pilotować śmigłowiec czy boinga. poza tym pilot to zwykła małpa, której kładzie się do łba procedury i ma ich przestrzegać. prawdziwi twardziele to ci, którzy siedzą w Boingu albo Airbusie i projektują samoloty. Mają do dyspozycji Catię za milion dolarów i łby jak sam skurwysyn. A najbardziej wkurwia mnie to, że w Polsce większość intratnych zawodów jest dziedziczonych. System szkolnictwa ssie jak tania kurwa, więc jeśli nie masz w domu kogoś, kto cię ciśnie przez 6 lat gimnazjum i liceum w konkretnym kierunku, nie masz szans zostać lekarzem, prawnikiem, pilotem, itd. zaraz ktoś się odezwie, że "przeciez jak chcesz możesz się sam uczyć" - jasne kurwa, powiedz przeciętnemu 14-latkowi, że jeśli zamiast grać w piłkę z kolegami będzie wkuwał, to za 15 lat zostanie lekarzem, to cie wyśmieje.
matko, co za debil. owszem, musisz mieć zajebiste zdrowie żeby zostać pilotem myśliwca, ale nie kurwa żeby pilotować śmigłowiec czy boinga. poza tym pilot to zwykła małpa, której kładzie się do łba procedury i ma ich przestrzegać. prawdziwi twardziele to ci, którzy siedzą w Boingu albo Airbusie i projektują samoloty. Mają do dyspozycji Catię za milion dolarów i łby jak sam skurwysyn. A najbardziej wkurwia mnie to, że w Polsce większość intratnych zawodów jest dziedziczonych. System szkolnictwa ssie jak tania kurwa, więc jeśli nie masz w domu kogoś, kto cię ciśnie przez 6 lat gimnazjum i liceum w konkretnym kierunku, nie masz szans zostać lekarzem, prawnikiem, pilotem, itd. zaraz ktoś się odezwie, że "przeciez jak chcesz możesz się sam uczyć" - jasne kurwa, powiedz przeciętnemu 14-latkowi, że jeśli zamiast grać w piłkę z kolegami będzie wkuwał, to za 15 lat zostanie lekarzem, to cie wyśmieje.
Zasadniczo jak wszędzie w Polsce dzieci idą w ślady rodziców np lekarze, prawnicy, urzędnicy, politycy, dziennikarze jak widać także piloci A wszystko ze starej dobrej nepotycznej szkoły Polskiej Gdzie rodzinę się przepchnie przez szkoły, aplikacje itp itd
Broń Boże nie piszę że to źle, bo pomoc rodzica dziecku jest całkiem naturalna i normalna.
Broń Boże nie piszę że to źle, bo pomoc rodzica dziecku jest całkiem naturalna i normalna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów