18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Polska światowym liderem
freaky • 2019-11-21, 14:04
Polska jest najbardziej antysemickim krajem na świecie – wynika z nowego badania organizacji żydowskiej ADL, która działa w Stanach Zjednoczonych. Prawie połowę Polaków można uznać za antysemitów – twierdzą autorzy badania.

ukryta treść

Na uwagę zasługuje kryterium pomiaru niechęci do żydów, bowiem wyrazem tego zjawiska były nie tyle antysemickie incydenty w kraju, a wyniki telefonicznej ankiety, w której można było znaleźć takie perełki:
„Czy uważasz, że Żydzi mają za dużo władzy w świecie biznesu?”, „ Czy mają za duży wpływ na rząd USA?”, „Czy wciąż mówią za dużo o holokauście?”...

Cytat:

Te wyniki stanowią jasny sygnał alarmowy, że trzeba jeszcze dużo zrobić w kwestii edukacji dużej części populacji w tych krajach, aby zwalczyć bigoterię, a także zająć się problemami bezpieczeństwa tam, gdzie mnożą się przypadki przemocy – powiedział Jonathan Greenblatt, dyrektor generalny Ligi Antydefamacyjnej.

Michalkiewicz chyba miał rację, że żydzi stawiają znak równości między antysemityzmem, a spostrzegawczością, a co za tym idzie, współcześnie antysemitami nie są tylko durnie.
Zgłoś
TB303 2019-11-21, 14:09 7
Spokojnie, PiS niedługo zareag... a nie, to ich kukiełki
Zgłoś
mygyry 2019-11-21, 14:21 14
Kiedyś było wprost, że zjawiskiem głównym w polskim antysemityzmie jest, uwaga! "żarty o Żydach" tak podczas gdy u Niemców i Francji zbierają wpierdol za jarmułkę to gorzej jest w Polsce, bo opowiadają żarty z Żydów i Holokaustu
Zgłoś
nowynick 2019-11-21, 14:26 41
A gdzie wynik państw ligi arabskiej czy takiego np. Iranu ja się kurwa pytam? Bo tam to ich wszyscy kochają wprost

Znów pejsate chujki próbują naszą niechęć światu wmówić i skomleć o nie swoje dziedzictwo próbować będą...
Zgłoś
ProVVe 2019-11-21, 14:56 9
Jak tak bardzo chcą to proszę bardzo "jebać żydów" i wypierdolić ich z Polski jak jest tak źle... Wszystkich bo 50% ich tu kurwa nie chce z tego wychodzi... Najlepiej byłoby ze ściekami do Wisły, ale juz naprawili

Ola gringo
Zgłoś
woytasw 2019-11-21, 14:56 8
A gdzie wyniki z Izraela?
Zgłoś
S................r 2019-11-21, 14:59 18
Ja tam do żydów nic nie mam!!! nawet szacunku.
Zgłoś
bercisko 2019-11-21, 15:09 7
Czytałem , że oni naprawdę zadawali pytania:
- Czy Żydzi rządzą światową ekonomią?
- Czy Żydzi są nielubiani?
- itp.
Widać tylko Polacy odpowiadali zgodnie ze stanem faktycznym. Cała postępowa reszta w imię postępu siedziała cicho.
I dlaczego jako pytania o antysemityzm podano czyste fakty?
Zgłoś
poligon6 2019-11-21, 15:22 6
Wielu nacji sie nie lubi np Polaków, złodzieje, pijacy itp. Ale tylko jednej nacji regularnie urzadzano pogromy. I to przez kilka tysięcy lat, od czasów Babilonu, egiptu po czasy wspólczesne.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
~DMT 2019-11-21, 15:26 13
Opowiedziałbym Wam żart o żydzie, ale boję się, że go spalę...

Q L I M A X
Zgłoś
b................3 2019-11-21, 15:30 5
Tak? To dlaczego w Polsce modlą się do żyda?
Zgłoś
oleyu 2019-11-21, 15:47 3
U żydów fajnie jest. Byłem w Tel Avivie, Eljacie i nad morzem martwym. Pod ścianą płaczu wojsko i policja mi zabrały nóż, bo nie wiedziałem że w mieście mają bramki jak na lotniskach. Polecę jeszcze raz na pewno. Wszędzie gdzie nie wejdziesz starsi ludzie mówią po Polsku i zawsze opowiadają gdzie mieszkali.
Zgłoś
S................r 2019-11-21, 15:49 14
bakus1233 napisał/a:

Tak? To dlaczego w Polsce modlą się do żyda?

Jezusek był Polakiem, synem Marysi królowej Polski i stolarza Józefa. a żydy go zabili. Byś chodził na kółko różańcowe, to byś wiedział ignorancie jeden.
Zgłoś
J................k 2019-11-21, 16:03 3
A gdzie wyniki. Z USA co?
Zgłoś
Wiewór 2019-11-21, 16:20 2
Hmm. Wiadomo że w Polsce jest w chuj antysemitow ale ze niby w Palestynie czy iranie jest ich mniej? Ciekawe.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów