📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I to ona była tym najsilniejszym plemnikiem ? To chyba reszta nie miała wici, dlatego pierwsza dotarła do kom. jajowej.
Dziwicie się, że ona strajkuje przeciwko "selekcji ludzi"? Ona jest po prostu świadoma, że gdyby jej rodzice mieli by inteligencje przynajmniej równą parówce to by nie chodziła po tym świecie.
@2up wyobraź sobie co by wyszło gdyby dopłynęła jako druga...
@2up wyobraź sobie co by wyszło gdyby dopłynęła jako druga...
Cwaniara sobie siatkę z drutu założyła na głowę żeby jej rząd nie sterował myślami na odległość za pomocą promieni z kosmosu i chemtrailsów! Chroni to co ma najcenniejsze - te kilka ostatnich komórek mózgowych
A swoją drogą - zawsze mnie zastanawiało, że skoro jest tylu tych obrońców życia poczętego martwiących się o dzieci, nawet te będące jeszzcze małymi komóreczkami, to czemu do chuja pana jest tyle niechcianych dzieci w domach dziecka, czemu się nie zajmiecie nimi zamiast włazić mi z buciorami w sypialnię?
A swoją drogą - zawsze mnie zastanawiało, że skoro jest tylu tych obrońców życia poczętego martwiących się o dzieci, nawet te będące jeszzcze małymi komóreczkami, to czemu do chuja pana jest tyle niechcianych dzieci w domach dziecka, czemu się nie zajmiecie nimi zamiast włazić mi z buciorami w sypialnię?
Ja pierdole, skąd ci ludzie czerpią te informacje. Przecież człowiek myślący o zdrowych zmysłach nawet nie byłby w stanie czegoś równie głupiego wymyślić. Co ją kurwa obchodzi antykoncepcja, jak nie chce, to niech jej nie stosuje, ale niech nie wpierdala się w cudze życie. Niech się ludzie bzykają bez żadnego zabezpieczenia, a co, w końcu po bożemu wg wskazań jakie jakiś czas temu pojawiły się na sadolu. Może niech zaczną wierzyć w kalendarzyk. Biedni są tacy ludzie, na starość mają sprane mózgi przez pewne radyjko a potem powtarzają brednie usłyszane od jakiegoś pedofila nadającego transmisje.
Za jej czasów kiedy prezerwatywy były robione z ze starych dętek od stara to takie 50% ryzyko mogło istnieć. Wcześniej za czasów kondomów z wełny ryzyko sięgało 90%....dziwi mnie tylko skąd ona wie o tych środkach plemnikobójczych.
demonkuba16 napisał/a:
Za jej czasów kiedy prezerwatywy były robione z ze starych dętek od stara to takie 50% ryzyko mogło istnieć. Wcześniej za czasów kondomów z wełny ryzyko sięgało 90%....dziwi mnie tylko skąd ona wie o tych środkach plemnikobójczych.
Prędzej były robione na drutach .
Ma trochę racji;) Guma ci może pęknąć na fiucie albo nie, jakby nie patrzyć 50%
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów