Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wcale nie zapierdalał a droga była prosta więc skończ pierdolić
dobrze tam widzę 74 km/h?
Nawet jakby ten motocykl jechał 20km/h to i tak by mu się wpierdolił bo zwyczajnie nie spojrzał.
Gdyby jechał przepisowe 50 a nie 100 (3 sek na przejechanie od słupa do słupa) to samochód przejachałby przez skrzyżowanie - na co zresztą pewnie liczył kierowca. Chcesz zapierdalać: masz kurwa myśleć za wszystkich a nie wszyscy za ciebie.
Znaleźli się wielcy praworządni Polacy, niedzielni kierowcy kurwa, co po mieście zapierdalają 45 ( "wiesz kochanie, tak na wszelki wypadek lepiej te 5 mniej jechać, będzie bezpieczniej i nie będzie wypadków") i ni chuja więcej. Dorabiać w drogówce możecie.
Ja pierdole co za zjebane to polskie społeczeństwo. Poniżej podobne standardy waszego zacnego myślenia:
Wpłaciłeś zaliczkę i cię okradli?- twoja wina jak żeś naiwny, zabrać ci całą kasę bo i tak przepierdolisz.
Wcisneli twojej matce garnki na kredyt- jej wina na chuj się łapie za rzeczy których nie ogarnia, ubezwłasnowolnić bo więcej kredytów nabierze.
Zgwałcili ci żone?- jej wina na chuj łaziła w krótkiej wieczorem.
Można powtarzać do znudzenia - większość wypadków jest z powodu wymuszenia, nie z nadmiernej prędkości. Tutaj typ zafiksował się, że z lewej jest wolne, czekał aż przejadą z prawej i nie patrząc czy z lewej wciąż jest wolne wpierdolił się jak panicz na swoje. Nawet jakby ten motocykl jechał 20km/h to i tak by mu się wpierdolił bo zwyczajnie nie spojrzał.
Bzdura. Jest dokładnie odwrotnie. Wymuszenia są faktem, tak jak kiepskie drogi czy to, że zimą nawierzchnia może być śliska. Skoro wiemy, że wymuszenia są powszechne to jak inteligentny osobnik się przed nimi broni? Przestaje zapierdalać. Zresztą wielu wymuszeń by nie było, gdyby nie zapierdalanie. Kto się spodziewa motoru zapierdającego 200 w zabudowanym (tego nie odnoszę do filmiku bo koleś jechał wolniej)? Jeżeli auto zmienia pas aby wyprzedzić inne auto na ekspresówce jadąc 120 km/h i nagle w dupę wpierdala mu się auto, które w lusterku było daleko, ale zapierdalało 250 bo mu się spieszy do starego lache ciągnąć to jakie to wymuszenie? Przy tej prędkości to jest sekunda. Niestety fizyka jest nieubłagana. Bezpieczna jazda kończy się na 140 km/h i to tylko po autostradzie. W większości państw świata limity są jeszcze mniejsze. Auta też są projektowane pod wypadki z prędkością 50 km/h nie bez powodu. Ludzie codziennie zabijają się i po chuj? Bo kiosk zamkną? Serial im ucieknie?
Gdyby jechał przepisowe 50 a nie 100 (3 sek na przejechanie od słupa do słupa) to samochód przejachałby przez skrzyżowanie - na co zresztą pewnie liczył kierowca. Chcesz zapierdalać: masz kurwa myśleć za wszystkich a nie wszyscy za ciebie.
A w jakich odległościach stoją te słupy?
To nie są słupki na trasie, tylko latarnie, a te nie stoją co 100m zwłaszcza przed skrzyżowaniem.
Nie wiem ile jechał, ale w momencie uderzenia nie miał więcej niż 20-30, albo poleciałby dużo dalej.
Nie jestem ekspertem, gardzę motocipami, nienawidzę pedalaży, cierpów i butloszczochów (nie mam nic do motocyklistów, rowerzystów i faktycznych zawodowych o ile jeszcze jacyś istnieją)
Ludzie codziennie zabijają się i po chuj? Bo kiosk zamkną? Serial im ucieknie?
Już Ci tłumaczę dlaczego ludzie lubią zapierdalać - bo mają ambicje, bo chcą zdobywać i przekraczać ograniczenia, bo są ciekawi i chcą korzystać z możliwości. Po to kurwa na Księżyc polecieliśmy i wysyłamy astronautów na stacje kosmiczną. To że Tobie i podobnym wystarczy dach nad głową, piwo i telewizor nie oznacza, że możesz narzucić swój mizerny styl życia innym. Zejdź kurwa z drogi, tym którzy zapierdalają, bo to oni sprawiają, że to Twoje marne życie powoli się poprawia. Jeśli tego nie chcesz, to wyjedź do lasu, zbuduj sobie tam chatkę i żyj w swoim tempie, a nie pchasz się do miasta.
Ambicja po chuju
Ahahhahaa ktoś ma ambicje, żeby pokazać wszystkim wokół, ze JA TO KURWA POTRAFIĘ ZAPIERDALAC 180 W MIEŚCIE.
Ambicja po chuju
On tego nie robi na pokaz tylko dla siebie, ale wiadomo już co Ciebie motywuje w życiu.
Wcale nie zapierdalał a droga była prosta więc skończ pierdolić
Wcale, a wcale.
Od słupa do słupa w ok. 1 sekundę czyli lekko licząc 180 km/h.
Zapierdalanie w zabudowanym od ilu się zaczyna u was debili?
250? 300? Więcej?
Co tam wam się życzy motorzyści?
Aaaa, połamania nóg!
Wcale, a wcale.
Od słupa do słupa w ok. 1 sekundę czyli lekko licząc 180 km/h.
Zapierdalanie w zabudowanym od ilu się zaczyna u was debili?
250? 300? Więcej?
Co tam wam się życzy motorzyści?
Aaaa, połamania nóg!
Znak P-8d "strzałka kierunkowa w prawo" umieszcza się na drogach o prędkości do 70k/h w odległości 15m (w wyjątkowych sytuacjach 20m) jedna za drugą. To oznacza, ze odległość między latarniami to niecałe 30m, więc motocyklista jechał ok 50km/h.
Nie potrafisz oszacować odległości i pewnie wpierdalasz się nieustannie innym pod koła.
Źródło: sip.lex.pl/akty-prawne/dzu-dziennik-ustaw/szczegolowe-warunki-technicz... sekcja 3.2.1 strzałki kierunkowe.
ps. nie wiem jak to dla Ciebie mogło wygladać na 180km/h... serio? Silniczek ledwo pyrka na niskich obrotach.
Znak P-8d "strzałka kierunkowa w prawo" umieszcza się na drogach o prędkości do 70k/h w odległości 15m (w wyjątkowych sytuacjach 20m) jedna za drugą. To oznacza, ze odległość między latarniami to niecałe 30m, więc motocyklista jechał ok 50km/h.
Nie potrafisz oszacować odległości i pewnie wpierdalasz się nieustannie innym pod koła.
Źródło: sekcja 3.2.1 strzałki kierunkowe.
ps. nie wiem jak to dla Ciebie mogło wygladać na 180km/h... serio? Silniczek ledwo pyrka na niskich obrotach.
Mi wyszło 57 km/h bo założyłem że od momentu rozpoczęcia nagrania do dzwona gość miał około 50m
Jakby zapierdalał 180 to by przejebał ten samochód na dwie części
Jakby zapierdalał 180 to by przejebał ten samochód na dwie części
Błąd.
Jakby jechał 180 to by śmignął przed maską ruszającego auta
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów