📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:51
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wielce zdziwiony królewicz, niech szybciej zapierdala w zabudowanym. Powinni takim prawko dożywotnio zabierać!
Thomassino. napisał/a:
Wielce zdziwiony królewicz, niech szybciej zapierdala w zabudowanym. Powinni takim prawko dożywotnio zabierać!
Wcale nie zapierdalał a droga była prosta więc skończ pierdolić
Można powtarzać do znudzenia - większość wypadków jest z powodu wymuszenia, nie z nadmiernej prędkości. Tutaj typ zafiksował się, że z lewej jest wolne, czekał aż przejadą z prawej i nie patrząc czy z lewej wciąż jest wolne wpierdolił się jak panicz na swoje. Nawet jakby ten motocykl jechał 20km/h to i tak by mu się wpierdolił bo zwyczajnie nie spojrzał.
TWradek napisał/a:
Przejście dla pieszych i skrzyżowanie, ma jebany obowiązek zachować ostrożność i zwolnić.
IcoJaRobieTu napisał/a:
Przejście dla pieszych i skrzyżowanie, ma jebany obowiązek zachować ostrożność i zwolnić.
Obowiązek to mieli rodzice nauczyć Cię rozsądku. Po to są zasady pierwszeństwa, aby nie trzeba było jeździć jak saper po polu minowym.
Bronicie debila, gościu w trakcie jazdy na motorze czyta komentarze na youtube/twitchu... to dawca organów. Prędzej czy później będzie z niego pożytek.
Kriski napisał/a:
Leż tam kiepie... widać że koleżka jednośladowiec jebany
madufo napisał/a:
Bronicie debila, gościu w trakcie jazdy na motorze czyta komentarze na youtube/twitchu... to dawca organów. Prędzej czy później będzie z niego pożytek.
Ja też go wezmę w obronę; używał pizdorynki zgodnie z jej przeznaczeniem - rozjebał się
Swietnie, ze się rozpierdolil. Mógł zadupiac szybciej, to by nawet nie zdążył krzyknąć o kurwa, a leżałby na stole w prosektorium.
madufo napisał/a:
Ale nie w tej chwili którą widać na filmie. Chłop zareagował w ciągu sekundy od momentu ruszenia auta.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów