Ku przestrodze
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a Ty skąd wiesz co wrzucasz, skoro film trwa 7 minut, a wstawili go 3 minuty temu?
Widzę tutaj kolega z tych większych cwaniaczków (2:23). Mógł ominąć, a wbił się w tyłeczek i zrobi sobie teraz autko na koszt tego idioty co wymusił.
dashadow napisał/a:
a Ty skąd wiesz co wrzucasz, skoro film trwa 7 minut, a wstawili go 3 minuty temu?
wiem, bo to ja zrobiłem tą kompilację pozdrawiam
mrbacix napisał/a:
wiem, bo to ja zrobiłem tą kompilację pozdrawiam
aaa no to faktycznie jest opcja, że wiesz co to sorka, nice work, pozdro
MaratHS napisał/a:
Widzę tutaj kolega z tych większych cwaniaczków (2:23). Mógł ominąć, a wbił się w tyłeczek i zrobi sobie teraz autko na koszt tego idioty co wymusił.
z naprzeciwka jechał samochód, więc raczej by się nie zmieścił między nimi. ja też bym wolał jebnąć tego co wyjechał, niż niewinną osobę.
MaratHS napisał/a:
I bardzo dobrze! Jak się trafił idiota, który nie wie jak się jeździ, to jak mu podskoczy OC, to może się nauczy i będzie jeździł wg przepisów.
"niech ta chwila wiecznie trwaaaaa" huehuehue
MaratHS napisał/a:
I bardzo dobrze zrobił. Gdyby odbił w lewo, to mogłaby być czołówka, a Focus by zwiał. Gdyby odbił w prawo, to mógłby wpaść do rowu, musiałby robić samochód z AC, a Focus by zwiał. Tak przynajmniej ma sprawcę na miejscu i nie musi go szukać.
z 1:26 nie ma co żałować .. OST, szkoda ze czołgiem nie jechałes
ten z 2:23 spokojnie by wyhamował więc po co pisanie o odbijaniu w lewo czy prawo...
Kwintesencja polskiego cebularstwa i januszerii 1:33
4:37 Ała
6:40 którego wina?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów