📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
haha oto co suka napisała 3 godziny temu:
"All Polish Jew-haters GET OFF my fan page. I know you like to deny that you helped the Nazis murder 3 million Polish Jews after centuries of pogroms you committed against them. But lie about it somewhere else. I am deleting you. If you cannot comment on the topic of the post and refrain from anti-Semitic, violent, depraved sexual comments, YOU. ARE. NOT. WELCOME. HERE. This ain't Auschwitz . . . or even the Warsaw Ghetto. Go away."
"All Polish Jew-haters GET OFF my fan page. I know you like to deny that you helped the Nazis murder 3 million Polish Jews after centuries of pogroms you committed against them. But lie about it somewhere else. I am deleting you. If you cannot comment on the topic of the post and refrain from anti-Semitic, violent, depraved sexual comments, YOU. ARE. NOT. WELCOME. HERE. This ain't Auschwitz . . . or even the Warsaw Ghetto. Go away."
@Defect
Polacy strzelali również do Polaków, sprzedających się Niemcom, więc nie pierdol o "nienawiści ówczesnych Polaków do Żydów". I w ogóle jak zamierzasz być tak kurewsko politycznie poprawny, to lepiej zmień stronę.
Polacy strzelali również do Polaków, sprzedających się Niemcom, więc nie pierdol o "nienawiści ówczesnych Polaków do Żydów". I w ogóle jak zamierzasz być tak kurewsko politycznie poprawny, to lepiej zmień stronę.
A szczerze ? gdyby nie kurwa hITLER to bysmy zyli w zydowskim kraju. bo te kurwy byly wszedzie i tak by zostalo.
sadistic.pl/polskie-obozy-zaglady-vt120136.htm
Btw:
"wkurwiłem się! ... zróbmy co trzeba!" "za te słowa, ta dziwka powinna ponieść karę!"
O kurwa, internetowa napinka poziom expert!
W nieco innej, bo nie demotywatorowej formie, ale było
sadistic.pl/polskie-obozy-zaglady-vt120136.htm
Btw:
"wkurwiłem się! ... zróbmy co trzeba!" "za te słowa, ta dziwka powinna ponieść karę!"
O kurwa, internetowa napinka poziom expert!
Niby ignorantami i cymbałami przejmowac sie nie powinno ale o swoje dobre imię dbać powinniśmy. Tym bardziej, że ta publikuje w poczytnych periodykach. Internet widać jest dobrym narzędziem do walki z szerzeniem ciemnoty. Dobra akcja.
Jeśli mamy zrobić co trzeba, to zapraszam na facebookowy event "Tango down: www.debbieschlussel.com".
Każdy kto ma podstawową umiejętność obsługi internetu jest mile widziany.
Każdy kto ma podstawową umiejętność obsługi internetu jest mile widziany.
Ale kurwa zenada ludzie...
"Uuu, napisala cos na polakow! zbanujemy jej konto na fejsie! haha to ja pokarzemy!"
"Uuu, napisala cos na polakow! zbanujemy jej konto na fejsie! haha to ja pokarzemy!"
@ Ja-ah-qu-ub-el
Napisałeś całkiem długiego posta, a wydaje się, że nie napisałeś właściwie NIC.
Przecież ty nie podałeś nawet jednego konkretu na potwierdzenie którejkolwiek z twych tez! Tak właśnie prowadziło się dyskusje w twej znienawidzonej "bolszewii": "Zachód jest zły, bo jest imperialistyczny!".
Lepiej już milczeć, niż mówić samemu nie wiedząc co. W pierwszym przypadku można byłoby jeszcze nazwać cię człowiekiem, w drugim - tylko gadającym ptakiem, który nie jest w stanie posilić się na analizowanie posłyszanego wcześniej truizmu.
Napisałeś całkiem długiego posta, a wydaje się, że nie napisałeś właściwie NIC.
Przecież ty nie podałeś nawet jednego konkretu na potwierdzenie którejkolwiek z twych tez! Tak właśnie prowadziło się dyskusje w twej znienawidzonej "bolszewii": "Zachód jest zły, bo jest imperialistyczny!".
Lepiej już milczeć, niż mówić samemu nie wiedząc co. W pierwszym przypadku można byłoby jeszcze nazwać cię człowiekiem, w drugim - tylko gadającym ptakiem, który nie jest w stanie posilić się na analizowanie posłyszanego wcześniej truizmu.
@ bravoteampolska
Przecież ani jedna kropla gazu nie została póki co wydobyta...
Koncesje na szukanie złóż, to nie są koncesje na wydobycie...
Dobrze, że dorzuciłeś przynajmniej na koniec: "takie jest moje zdanie". Ludzką rzeczą jest się mylić (ta twoja historia z WTC... Tak nieprawdopodobna, dziwna i po prostu bez sensu, że aż podziw bierze nad ludzką inwencją [zamach dla zysków?! W jaki sposób mogliby ci żydzi zarobić na nim?!])
Dobrze, że dorzuciłeś przynajmniej na koniec: "takie jest moje zdanie". Ludzką rzeczą jest się mylić (ta twoja historia z WTC... Tak nieprawdopodobna, dziwna i po prostu bez sensu, że aż podziw bierze nad ludzką inwencją [zamach dla zysków?! W jaki sposób mogliby ci żydzi zarobić na nim?!])
Kamizyo napisał/a:
Czesem lepiej nic nie pisać, jak się jest idiotą.
Nie nazywałbyś nikogo idiotą, gdybyś doszedł naprawdę głęboko, daleko głębiej niż podręcznik do klasy trzeciej gimnazjum i dowiedział się, że w gruncie rzeczy ten przeklęty naród umiejętnie wywołał wojnę (żydzi z zachodu, żydzi ze wschodu), zrobił z siebie kozła ofiarnego (mimo, iż Polaków w wojnie zginęło znacznie więcej, niż tego przeklętego narodu), a później podzielił między siebie wpływy w europie, by w następstwie złączyć się ze swoimi przeklętymi braćmi (elyty) w hameryce (kolejne przeklęte zło).
Celem jest kontrola wpływów na całym świecie, poprzez utworzenie banku centralnego, sterowanego przez kogo? Tak, najpewniej Rumunów.
Daleko nie trzeba patrzeć. Co się dzieje ze strefą Euro, z gospodarką hameryki, sztucznie wywołane kryzysy przez przeklętych obłudników, sztucznie "rozwiązane". Wszystko na naszych oczach, wszystko legalnie.
Z resztą... Co teraz odpierdala Izrael w tandemie z USA, to ja pierdole. Zło, syf, gnów. Bidulki jebane, naprawdę. Najbardziej cwane skurwielstwo historii nowożytnej.
I kurwa, niestety, uda im się.
Więc, proszę, nie pierdol, bo wytłukłbym również.
dionizodoros napisał/a:
@ bravoteampolska
Pozornie wojna daje bardzo duże pole do zarobku przecież USA jest największym producentem broni i handlarzem nia.Zniszczenia tez musi ktoś odbudować a to kolejne wielkie kontrakty trzeba szkolić wojsko opłacać wszystkich dookoła transport wiec mi tu nie pitol ze wojna nie przynosi zarobków dla żydków.
@ Defect
Wreszcie ktoś kto wydaje się, że wie o czym mówi. Tylko wydawało mi się, że byli żydzi którzy donosić mieli armii ZSRR, nie nazistom. Mieli się podobno z nimi układać za 20% poziom antysemityzmu w ówczesnej Polsce.
Ja wierze, że nie ma przyczyny bez skutku. Po cóż żydzi mieliby zdradzać kogokolwiek dla nazistów? Ci przecież nie odpłacali się im wdzięcznie... (sami niektórzy z was uważają, że INTERESOWNOŚĆ to cecha narodowa żydów. Mnie się zdaje natomiast, że jest to cech wszystkich ludzi)
@ Zwierzaczek121
Zgodnie z logiką:
Żydzi zaplanowali zamach (który - jak wiadomo - musiałby kosztować sporo) żeby zarobić na sprzedaży broni (sprzedali sami sobie broń by zaatakować cel?), więc zniszczyli swoją własność (a zdaje się, że nieruchomości WTC nie były najtańsze...) i dzięki temu mogli przelobbować swój projekt nowej wieży, na którym mieli zarobić i zarazem sami mieli zapłacić za niego.
(Pentagon też został zaatakowany - i z tego wyciągnąłem wniosek, że twoi wyśnieni żydzi współpracowali z rządem usa)
Moim zdaniem wyszli na minus.
Wreszcie ktoś kto wydaje się, że wie o czym mówi. Tylko wydawało mi się, że byli żydzi którzy donosić mieli armii ZSRR, nie nazistom. Mieli się podobno z nimi układać za 20% poziom antysemityzmu w ówczesnej Polsce.
Ja wierze, że nie ma przyczyny bez skutku. Po cóż żydzi mieliby zdradzać kogokolwiek dla nazistów? Ci przecież nie odpłacali się im wdzięcznie... (sami niektórzy z was uważają, że INTERESOWNOŚĆ to cecha narodowa żydów. Mnie się zdaje natomiast, że jest to cech wszystkich ludzi)
@ Zwierzaczek121
Zgodnie z logiką:
Żydzi zaplanowali zamach (który - jak wiadomo - musiałby kosztować sporo) żeby zarobić na sprzedaży broni (sprzedali sami sobie broń by zaatakować cel?), więc zniszczyli swoją własność (a zdaje się, że nieruchomości WTC nie były najtańsze...) i dzięki temu mogli przelobbować swój projekt nowej wieży, na którym mieli zarobić i zarazem sami mieli zapłacić za niego.
(Pentagon też został zaatakowany - i z tego wyciągnąłem wniosek, że twoi wyśnieni żydzi współpracowali z rządem usa)
Moim zdaniem wyszli na minus.
@dionizodoros
Żartujesz, prawda?
Tak, żartujesz, właśnie przeczytałem, że pentagon też został zaatakowany
Żartujesz, prawda?
Tak, żartujesz, właśnie przeczytałem, że pentagon też został zaatakowany
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów