📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
przeciez pentagon zostal zaatakowany rakieta a wtc został wysadzony w powietrze a samolot to była przykrywka ;p
Ah, przepraszam, rozminęliśmy się toteż w definicji słowa "atak".
Raynor napisał/a:
@Defect
Polacy strzelali również do Polaków, sprzedających się Niemcom, więc nie pierdol o "nienawiści ówczesnych Polaków do Żydów". I w ogóle jak zamierzasz być tak kurewsko politycznie poprawny, to lepiej zmień stronę.
rozmawiamy tu o Żydach więc nie bede pisał, że Ruscy agenci sprzedawali niemieckim żołnierzom tajne Polskie materiały. Troche użyj mózgu przyjacielu zanim się wypowiesz, bo krytyka to system obronny głupców
glinglqnglowy glunglak i Zwierzaczek121:
Zaatakowany rakietą? Nie znałem waszych teorii od tej strony... Ale nie zmienia to jednak w najmniejszym stopniu tezy postawionej w nawiasie. Po co więc o tym wspominacie?
Trzymajmy się, proszę, reguł wywodu, a nie piszmy ogółami.
Nie jestem w nastroju na żarty glunglaku, bądź pewien. Którą cześć moich zarzutów uznałeś za popis mego dobrego humoru?
Zaatakowany rakietą? Nie znałem waszych teorii od tej strony... Ale nie zmienia to jednak w najmniejszym stopniu tezy postawionej w nawiasie. Po co więc o tym wspominacie?
Trzymajmy się, proszę, reguł wywodu, a nie piszmy ogółami.
Nie jestem w nastroju na żarty glunglaku, bądź pewien. Którą cześć moich zarzutów uznałeś za popis mego dobrego humoru?
nie che mi się kłócić na temat żydów i wtc co mnie to obchodzi nie jestem Amerykaninem i nie che mi się bić z tobą piany jak chcesz przejdźmy na pw i tam podyskutujemy nie odbiegajmy od głównego tematu czyli moim zdaniem wypowiedzi tej `pani`czyli w większości bredni na temat (polskich obozów)
1. Teksty typu "zajebać sukę" itp. najpewniej pojawią się w jej otoczeniu (chociażby komentarze na stronach). To tylko da jej więcej mięsa do tego żeby dojebać do pieca.
2. Było wiele pogromów żydów, chociażby w pl.wikipedia.org/wiki/Pogrom_w_Jedwabnem
3. Jeśli mamy ukarać tę babę za pierdolenie głupot, to to samo musiałoby spotkać 90% społeczności sadistic.pl
2. Było wiele pogromów żydów, chociażby w pl.wikipedia.org/wiki/Pogrom_w_Jedwabnem
3. Jeśli mamy ukarać tę babę za pierdolenie głupot, to to samo musiałoby spotkać 90% społeczności sadistic.pl
Ona naprawdę sieje kłamstwa, i brnie w to coraz bardziej:
post sprzed kilku godzin na jest fb:
"All Polish Jew-haters GET OFF my fan page. I know you like to deny that you helped the Nazis murder 3 million Polish Jews after centuries of pogroms you committed against them. But lie about it somewhere else. I am deleting you. If you cannot comment on the topic of the post and refrain from anti-Semitic, violent, depraved sexual comments, YOU. ARE. NOT. WELCOME. HERE. This ain't Auschwitz . . . or even the Warsaw Ghetto. Go away."
post sprzed kilku godzin na jest fb:
"All Polish Jew-haters GET OFF my fan page. I know you like to deny that you helped the Nazis murder 3 million Polish Jews after centuries of pogroms you committed against them. But lie about it somewhere else. I am deleting you. If you cannot comment on the topic of the post and refrain from anti-Semitic, violent, depraved sexual comments, YOU. ARE. NOT. WELCOME. HERE. This ain't Auschwitz . . . or even the Warsaw Ghetto. Go away."
Albo mi się wydaje, albo ma DDoS'a na swojej sweet stronce.
Już miliony polaków naprawiło nasz kraj - wybierając ponownie PO parę lat temu.
Zamiast zajmować się historią i jakimiś kurwa amerykanami - wylęgarnia debilizmu, zajmijcie się sobą. Zakłamani patrioci, ale jak już komuś macie dojebać to z przyjemnością, Polak Polakowi Wilkiem. Zauważcie, że o Polakach nikt nie mówi źle z powodu jakiś obozów, a wszyscy jak już na nas jadą to za "naszą" mentalność.
Jebać jej rodzinie, jebać jej wielki garbaty nos.
Zamiast zajmować się historią i jakimiś kurwa amerykanami - wylęgarnia debilizmu, zajmijcie się sobą. Zakłamani patrioci, ale jak już komuś macie dojebać to z przyjemnością, Polak Polakowi Wilkiem. Zauważcie, że o Polakach nikt nie mówi źle z powodu jakiś obozów, a wszyscy jak już na nas jadą to za "naszą" mentalność.
Jebać jej rodzinie, jebać jej wielki garbaty nos.
Cytat:
rozmawiamy tu o Żydach więc nie bede pisał, że Ruscy agenci sprzedawali niemieckim żołnierzom tajne Polskie materiały. Troche użyj mózgu przyjacielu zanim się wypowiesz, bo krytyka to system obronny głupców
Nie wiem skąd wziąłeś te tajne materiały, ale lepiej nie używaj mózgu tylko "trochę", kiedy się wypowiadasz. Użyj go tak bardzo jak tylko potrafisz, wtedy to będzie miało sens.
Przede wszystkim Polacy strzelali nie do Żydów "liżących dupę Niemcom" jak obrazowo napisałeś, ale do Żydów "liżących dupę" sowietom. Za to samo strzelano do Polaków. Nie mam co prawda dokładnych statystyk, w której grupie - Żydów czy Polaków - było więcej kolaborantów, ale na przykład na terenach takiego Jedwabnego milicja sowiecka składała się w 100% z Żydów, która to milicja została później użyta do rozbijania polskiej konspiracji na tych terenach. Gdy te tereny przejęły szkopy to poprzez propagandę i wykorzystanie panujących nastroi doprowadzono do pogromu.
Ale nie byłoby żadnego pogromu gdyby Żydzi żyjący na tamtych terenach (lub przynajmniej część z nich) od początku zachowywała się lojalnie w stosunku do swoich "sąsiadów" (jak nazywa ich ten niedorobiony pedał Gross).
Należy również zaznaczyć, że w pogromie ze strony polskiej brały udział społeczne męty - margines. Więc rzucanie takimi ogólnikami jest co najmniej nie na miejscu.
Tak więc nie mówmy o "nienawiści ówczesnych Polaków do Żydów", nie mówmy o "antysemityzmie" bo te zbrodnie z jednym i z drugim nie miały nic wspólnego. I naprawdę wkurwia mnie jak widzę prezydenta gajowego, który za to publicznie przeprasza.
Mała dygresja na koniec - Szmul Wasserstein, który dokonywał relacji na temat Jedwabnego na której Gross oparł się w swojej zjebanej książeczce, przeżył wojnę ukrywając się w polskiej rodzinie.
Ale i tak nic jej nie zrobią bo Facebook to żydowski wynalazek!!!! Możemy jedynie negować wszystko co ta niedokształcona blondynka wypisuje.
All Polish Jew-haters GET OFF my fan page. I know you like to deny that you helped the Nazis murder 3 million Polish Jews after centuries of pogroms you committed against them. But lie about it somewhere else. I am deleting you. If you cannot comment on the topic of the post and refrain from anti-Semitic, violent, depraved sexual comments, YOU. ARE. NOT. WELCOME. HERE. This ain't Auschwitz . . . or even the Warsaw Ghetto. Go away.
Co za szmata ja pierdoleeee
Co za szmata ja pierdoleeee
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów