18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
🔥 Przesłanie do kozojebców - teraz popularne
Pomoc dla najbiedniejszych mieszkańców Białegostoku
L................i • 2012-12-31, 9:14
Cytat:

Stowarzyszenie Pomocy Rodzinie "Droga" wydawało paczki żywnościowe najbiedniejszym mieszkańcom Białegostoku. Żeby otrzymać pomoc na święta trzeba wcześniej złożyć podanie i otrzymać pieczątkę, np. Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej.
Niektórzy byli tak biedni, że nie stać ich było na kupno samochodu, więc po pomoc przyjechało taksówkami.

Na bogato

Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
B................o 2012-12-31, 9:31 3
Za taksówke zapłacić 30 zł, żeby dostać paczkę wartą tyle samo. Ot logika mohera.
Zgłoś
Stoho 2012-12-31, 9:47
szkoda gadać... Pojebani ludzie
Zgłoś
contracts 2012-12-31, 10:05 61
Bo biedni mają honor, a bogatemu zawsze mało
Zgłoś
kkubam 2012-12-31, 10:45
Bezczelność: level EXPERT
Zgłoś
BrunerOvned 2012-12-31, 10:47 4
Może znajomy przyjechał? Mogło być zimno - a w tych rejonach tak bywa. Tania sensacja...
Jakoś o opłatkach za 10 zł w promocji na zakrystii nikt nie mówi, a w tej firmie to dopiero dyma się ludzi...
Zgłoś
czuczu2001 2012-12-31, 11:39 5
Z filmiku niewiele wynika, ale fakt jest taki że Ci którzy zgłaszają się po pomoc to najczęściej nie Ci najbiedniejsi a ci najbystrzejsi.
Zgłoś
skandal89 2012-12-31, 12:02
lepiej niż w Radomiu...
Zgłoś
djoshin 2012-12-31, 14:30
jak to mówi Testoviron Polskie kurwy
Zgłoś
uchypodblok 2012-12-31, 15:00 2
wstyd kurwa wstyd .
Zgłoś
MorszczuK88 2012-12-31, 17:27 1
wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20121222/REG00/121229921 wiecej zdjęć i forum.

Za Białystok zawsze PIWO!
Zgłoś
Ranger 2012-12-31, 17:29 13
Cytat:

lepiej niż w Radomiu...

Tak na prawdę to Radom stał się tylko symbolem polskiej pazerności. Przecież już wcześniej było wiele filmów, gdzie zostało to przedstawione - schab w Auchanie, telewizory w Realu, otwarcie 2000 Biedronki... Ja pierdolę, spójrzcie sobie na dzień nowej ''gazetki'' np. w Lidlu, a zobaczycie bandę tępych suk, która stoi przed sklepem godzinę przed otwarciem, żeby wykupić towar i go opylić na allegro...

A najgorsze w tym wszystkim jest to, że zawsze śmiejemy się z innych. Śmieszy was baba z Radomia czy ''biedacy'' przyjeżdżający taksówką do MOPS'u i nagle tacy porządni jesteście... Dopóki nie usłyszycie, że coś jest za darmo
Zgłoś
morbek 2012-12-31, 17:33
a ja dodam że ludzi którzy są biedni nie powinno się kamerować a bardziej zakładać stowarzyszenia które by pomogły wyjść na tzw swoje bo w Polsce ludzie tylko robią z niech pośmiewisko .
Zgłoś
skandal89 2012-12-31, 17:45
Z Radomiem to nie bieżcie tego na serio chytre baby tak na serio są wszedzie, w radomiu akurat ktoś miał kamerę pod ręką. Tak na serio to nie rozumiem tego fenomenu, w zasadzie Radom jest spoko
Zgłoś
Kuriki 2012-12-31, 17:46
Tak to kurcze jest. Założę się, że ci od tych taksówek to jedni z tych, którzy co chwila po jakiś jebany zasiłek zapierniczają, a jak się pojedzie z wizytą to w mieszkaniu dwie plazmy za kilka tysięcy na sztukę, lokal zajebisty i ogólnie takie mieszkanko, że nikt by za cholerę nie powiedział, że mieszkańcy takiego lokalu po jakieś zapomogi chodzą, a jeszcze jak by powiedzieć, że się utrzymują z (najróżniejszych kurwa, na co tylko się da) zasiłków to by się zostało wyśmianym. Aż się pistolet w kaburze odbezpiecza jak się takiemu człowiekowi podpisuje jakieś papiery na zapomogę.
A jak się dwie takie "biedne" osoby spikną ze sobą i zamieszkają razem to żyć nie umierać. A jak się praca jakaś legalna trafi to "nie eee ja mam coś tam gdzieś tam kurwa kolkę w dupie" bo by zasiłki się poszły jebać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem