📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jezu,co to kurwa jest.
Poprawność polityczna to ogólnie straszny syf jest, nie tylko w firmach.
Prawdziwe do bólu.
Wydajny pracownik z Polski płci jednej i tej samej od urodzenia, będący w związku hetero, posiadający rodzinę i dzieci, wyznający katolicyzm będzie pierwszy do odstrzału. Olewający pracę przedstawiciele mniejszości oczywiście pozostaną na stołkach, bo komu chce się ganiać z nimi po sądach pracy?
Komentarz, ze względu na poprawność polityczną, pisany z wielkim wysiłkiem.
Wydajny pracownik z Polski płci jednej i tej samej od urodzenia, będący w związku hetero, posiadający rodzinę i dzieci, wyznający katolicyzm będzie pierwszy do odstrzału. Olewający pracę przedstawiciele mniejszości oczywiście pozostaną na stołkach, bo komu chce się ganiać z nimi po sądach pracy?
Komentarz, ze względu na poprawność polityczną, pisany z wielkim wysiłkiem.
Hah, przecież to ekranizacja dowcipu:
"Szef małej firmy zaczął niewyrabiać, więc wezwał ekipę i mówi:
-Słuchajcie, muszę kogoś zwolnić bo inaczej idziemy na dno
-Mnie nie możesz zwolnić - mówi recepcjonistka - bo powiem, że to dyskryminacja płciowa
-Mnie też nie - mówi Mokebe - bo powiem, że to rasizm
-Ja jestem żydem, więc powodzenia - mówi Izzak
Wszyscy patrzą na nowego, młodego chłopaka, a ten na to:
-Hmm... zaczynam czuć, że jestem gejem."
Badum-Tss
"Szef małej firmy zaczął niewyrabiać, więc wezwał ekipę i mówi:
-Słuchajcie, muszę kogoś zwolnić bo inaczej idziemy na dno
-Mnie nie możesz zwolnić - mówi recepcjonistka - bo powiem, że to dyskryminacja płciowa
-Mnie też nie - mówi Mokebe - bo powiem, że to rasizm
-Ja jestem żydem, więc powodzenia - mówi Izzak
Wszyscy patrzą na nowego, młodego chłopaka, a ten na to:
-Hmm... zaczynam czuć, że jestem gejem."
Badum-Tss
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów