18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 44 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Nie wrzucajcie do zbiorczych, bo filmik nie jest przeznaczony do propagowanie KNP, Korwina itd.
Sam darze Korwina pewno nieufnością, więc darujcie

Korwin przedstawił bardzo ważny problem, który zdaje się żaden inny sławny człowiek nie przedstawił.
Otóż problem podjęcia decyzji. Co robimy z napływem islamu i islamistów do naszego kraju.

Wybory są dwa.. i proszę was byście nie rozpisywali się w komentarzach z pierdołami i przechwałkami, bo chodzi tu głownie o refleksje i jak Korwin powiedział: "o podjęcie męskiej decyzji"

Zgłoś
Dexiuu 2013-06-06, 21:47
NOWY REGULAMIN= TEMAT NIE PRZEJDZIE,DZIĘKUJE DOBRANOC
Zgłoś
Leet 2013-06-06, 21:49 2
@up
Przejdzie. Nie zgrywaj ofiary losu.
Zgłoś
CYPRIAN 2013-06-06, 21:49 3
Mój kandydat na prezydenta, piwo poszło
Zgłoś
dagins 2013-06-06, 21:49 1
,,Życie ludzkie nie jest najwyższą wartością." - Bardzo ważna myśl.
Zgłoś
Dexiuu 2013-06-06, 21:52 1
@ Leet
Jakbym chciał być ofiarą losu, ustawił bym sobie nick Leet.
Zgłoś
en-em 2013-06-06, 21:52 4
facet mówi rzeczowo krótko i na temat. takich polityków nam trzeba
Zgłoś
kaiel 2013-06-06, 21:53 1
Polska to Polska a nie jakiś kozojebczy harem

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
R................s 2013-06-06, 21:56
"nie ma chińczyków, którzy by nas wykupywali" zapraszam Pana Korwina do Wólki Kossowskiej.
Zgłoś
Donor 2013-06-06, 21:56
Nie poleciało do zbiorczego? Sadol za niedługo zmieni barwy na tęczowe
Zgłoś
BiałyJeleń 2013-06-06, 21:57
Polać mu !
Zgłoś
Nathaniel_Demerest 2013-06-06, 21:59
Donor napisał/a:

Nie poleciało do zbiorczego? Sadol za niedługo zmieni barwy na tęczowe

Nie poleciało do zbiorczego, ale za to wypierdoliło do Polityki i Religii.

Zgłoś
abdul 2013-06-06, 21:59
minute zdzierzylem. pierdoli jak potluczony, czyli jak zwykle. nowoscia jest, ze dostrzeglem podobienstwo z innym fenomenem internetu - tigerem /moze synem/. te same tiki i sposob rozumowania

za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!
Zgłoś
R................s 2013-06-06, 22:00
a piwko i tak mu stawiam.
Zgłoś
qubus93 2013-06-06, 22:03
hipokryzja, hipokryzja, hipokryzja... nie jestem za korwinem ani trochę, fala dżihadowców też mi się nie podoba, ale postaram się wypowiedzieć obiektywnie jak w innych komentach

kilka miesięcy temu, jak korwin podkreślał owe problemy, większość Polaków darła z niego łachy, że to, że tamto, a teraz co? w obliczu zagrożenia (tak, muzułmanie są pewnym zagrożeniem!!) nagle korwin jest dobry i wgl... facet w pewnych sutacjach się ośmiesza-to fakt, niektóre punktu jego programu wyborczego to żenada-tez fakt, ale czyżby jego poglądy miały właśnie uratować Polsce dupę? oby powtórzył się rezultat bitwy pod Wiedniem, tyle że na naszych ziemiach i może bardziej bezkrwawo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów