Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Byłem w Portugalii i w Lizbonie dwa lata temu, nic takiego nie ma, poza centrum gdzie łażą czarnuchy dilerzy i wciskają fete na sprzedaż....a tak poza tym to Portugalia poza zabytkami (dzięki braku wojny) jest słabo rozwinięta, bida u nich zero cywilizacji, pusty kraj
już niedługo to samo w Polsce, Tusk pakt migracyjny podpisał w Brukseli. Uśmiechnijcie się...
weź debilu przeczytaj czym jest pakt migracyjny... jest takie narzędzie "Google", i nikt kurwa tylu uchodźców nie ściągnął co PiSbolszewicy
Nie brałem udziału w tym referendum ponieważ miałem je w dupie tak jak PiS i to jest moje zdanie a nie Tuska czy kogolwiek innego. Chuj z tego, że mogłeś wyrazić własne zdanie skro ktoś się nim potem podciera referendowy fetyszysto. I btw nie głosowałem też na platformę bo należę akurat do ich negatywnego elektoratu. A chodź sobie na te referenda i pikniki PiSu. Gówno mnie to obchodzi. Jesteś tak samo ograniczony jak reszta tego kraju żyjąca w dualiźmie PiS-Platforma. Całe to pokolenie musi zdechnąć żeby się coś zmieniło.
Jesteś popierdolony, ale to już mówiłem. Nigdy nie głosowałem na PiS, tylko leje na półmózgów, którzy w PiSie widzą samo zło, a nie dostrzegają wcale ze PO to jeszcze większe gówno. PiS przynajmniej nie szczuł ludzi przeciwko sobie. Tak wiem, PO twierdzi inaczej, ale te kurwy wszystko odwracają. Tyle jadu ile napuścił Polakom do krwi PO nic nie przebija.
Bys poczytał coś więcej niż nagłówki Onetu... Finalnie prokuratura bodnara oskarżyła aparatczyków pisowskich o 268 sztuk wiz (nie tysięcy.)
I nie o wydanie, a o przyspieszenie wydania. Ot cała afera.
Pewne przeżywasz też aferę o fabryce amunicji, o 100mld itd... trzeba czerpać z różnych źródeł a nie zamykać się jak debil w swojej bańce.
nie no wiadomo, 100 mld to przesada, jak sam pan bóg prezes potwierdził, jest to góra 24 miliardy, tak więc uspokoiło mnie to
a te 268 sztuk dotyczy tylko jednego urzędnika i to nie jest finalne oskarżenie, tylko początek i wierzchołek góry lodowej, ale tego nie usłyszysz w radiu co ma ryja, czy innych gównach.
Gdyby wymienić wszystkie przestępstwa zorganizowanej grupy przestępczej jaką była zjednoczona prawica, to nie wiem czy ograniczenia forum co do wielkości treści nie obcięłyby połowy.
Czekaj, zaraz przyjdzie jakiś tłuk, i powie, że to wszystko wina PiSu Ten sam tłuk, który zbojkotował referendum gdzie pytali czy chce importu murzynków.
to wszystko wina pisu i ich elektoratu 👋
Bojkotowałem manipulację prostych ludzi zwaną przez pis "referendum"
już niedługo to samo w Polsce, Tusk pakt migracyjny podpisał w Brukseli. Uśmiechnijcie się...
Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą.
nie no wiadomo, 100 mld to przesada, jak sam pan bóg prezes potwierdził, jest to góra 24 miliardy, tak więc uspokoiło mnie to
a te 268 sztuk dotyczy tylko jednego urzędnika i to nie jest finalne oskarżenie, tylko początek i wierzchołek góry lodowej, ale tego nie usłyszysz w radiu co ma ryja, czy innych gównach.
Gdyby wymienić wszystkie przestępstwa zorganizowanej grupy przestępczej jaką była zjednoczona prawica, to nie wiem czy ograniczenia forum co do wielkości treści nie obcięłyby połowy.
Tak wielka afera. Wiele przestępstw ale żadnego nie wymienisz, wiele afer a tylko ksiądz i 2 urzędniczki siedzą i to w areszcie wydobywczym, prawdopodobne bez zarzutow. Już nawet mniejsza o to kto kradł więcej , niech ci będzie że PiS ,mi to lata.
Z innej beczki, nie przeszkadza ci to że ta nowa władza ujebala cpk, port w Świnoujściu, pogłębiane Odry, elektrownię atomową, Orlen za kwartał ma mniejsze dochody o 12-13 miliardów, a wzrosły jego dochody z 200mln na 500 na detalu czyli z paliw na stacji(jebane drobnej klienteli;), inne spółki podobnie. ujebali 1.5 mld na uczelnie, a dali 10tys ubekom 1.5 mld na rekompensaty za emerytury. Niszczenie sieci badawczej Łukasiewicz...
Nie wspominam nawet o praworządności, bo ci rządzą zamiast ustawami , rozporządzeniami... To uchwałami to jakieś w ogóle kuriozum.
Coś tam czytasz , cos tam wiesz no i czy ciebie to nie boli? Tak bez obrazy i wyzwisk pytam jak człowieka.
[ Dodano 2024-08-26, 22:31 ]
No i wchodzi Tusk cały na biało i mówi o igrzyskach za 20 lat... Gdzie decyzję o tym będą zapadać za 9 lat , no mi się wydaje że on ma ludzi za debili....
spokojnie, u nas to nie przejdzie mamy zbyt głęboko zakorzenioną niechęć do brudasów, ale trzeba dawać im do zrozumienia na każdym kroku że nie są tu mile widziani i nowi nie dojadą bo się rozejdzie że nie jesteśmy gościnni, a i oni wkrótce spierdolą stąd jak będą traktowani adekwatnie (czyt. jak śmieci). Miejmy nadzieję że bojówki kibicowskie i prawicowe w końcu do czegoś się przydadzą i zamiast niszczyć stolicę na święto niepodległości i będą ich napierdalać po kolei.
W to akurat wierzę. Nie masz go na karcie do głosowania.Jesteś popierdolony, ale to już mówiłem. Nigdy nie głosowałem na PiS
W to akurat wierzę. Nie masz go na karcie do głosowania.
Zła jesteś, że jako Ukrainka nie możesz głosować w Polsce?
I co to ma pokazać? Jedna ulica z kolorowymi. Podajcie dane odnośnie rozkładu na całe miasto i ile to procent. Poza tym to Lizbona wgl? Muszę tablice rejestracyjne i tabliczki zobaczyć
Też mi się wydaje że to nie Lizbona
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów