jest jak zawsze, dobre mordy z ulicy zachowywały się dostojnie, przecież ta prawilna mordka zamówiła tylko pizze i szprajta sobie
w wolnych chwilach szturcham ludzi patykiemJedząc tą pizzę podeszli do mnie dwaj funkcjonariusze
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Przegapiłeś najlepsze. "Nie chcieli zapłacić za nas, bo my szlachta nie pracuje i nie mieliśmy, więc z ziomeczkami postanowiliśmy im zajebać i być true prawilnymi mordami JP ale oni byli silniejsi. Legia to najlepszy klub!"
Po usłyszeniu, że policjant na służbie podczas rozpoczęcia interwencji jadł pizzę z poszkodowanym po prostu się wyłączyłem
jest coś w tym prawdy.. kto widział ten filmik z tymi sebixami, ten widział, jak się zachowywał ten pies, co wyciągnął broń, normalnie jak jakiś psychopata.. I niby są jakieś psychotesty jak się idzie do policji, jakoś tego nie wiedzę. Kto z hujami nigdy do czynienia nie miał, ten pisze jakieś durne komentarze, a bo w usa, w usa mają jebane ZOMO po tych pseudo atakach terrorystycznych, i ludzie nie mają tam żadnych praw.
Tylko ślepy idiota tego nie widzi, czy wy chcecie żeby tak było i u nas?