jest jak zawsze, dobre mordy z ulicy zachowywały się dostojnie, przecież ta prawilna mordka zamówiła tylko pizze i szprajta sobie
jest jak zawsze, dobre mordy z ulicy zachowywały się dostojnie, przecież ta prawilna mordka zamówiła tylko pizze i szprajta sobie
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To czasami nie jest ta akcja?
Jedząc tą pizzę podeszli do mnie dwaj funkcjonariusze
Po usłyszeniu, że policjant na służbie podczas rozpoczęcia interwencji jadł pizzę z poszkodowanym po prostu się wyłączyłem
edit: Wszyscy, kurwa, niewinni. Wszyscy.
Przegapiłeś najlepsze. "Nie chcieli zapłacić za nas, bo my szlachta nie pracuje i nie mieliśmy, więc z ziomeczkami postanowiliśmy im zajebać i być true prawilnymi mordami JP ale oni byli silniejsi. Legia to najlepszy klub!"
Po usłyszeniu, że policjant na służbie podczas rozpoczęcia interwencji jadł pizzę z poszkodowanym po prostu się wyłączyłem
Tylko ślepy idiota tego nie widzi, czy wy chcecie żeby tak było i u nas?
jest coś w tym prawdy.. kto widział ten filmik z tymi sebixami, ten widział, jak się zachowywał ten pies, co wyciągnął broń, normalnie jak jakiś psychopata.. I niby są jakieś psychotesty jak się idzie do policji, jakoś tego nie wiedzę. Kto z hujami nigdy do czynienia nie miał, ten pisze jakieś durne komentarze, a bo w usa, w usa mają jebane ZOMO po tych pseudo atakach terrorystycznych, i ludzie nie mają tam żadnych praw.
Tylko ślepy idiota tego nie widzi, czy wy chcecie żeby tak było i u nas?
oglądałeś filmik ale widze ni chuja nie wiesz o co w nim chodzi, bo sadolowi eksperci w komentarzach wyjaśnili, potem potwierdziła to wojewódzka w poznaniu, ja napisze tylko w skrócie co byś prawilniaku nie pierdolił dalej farmazonów.: Psy miały na pace jedną małpę, podczas gdy 4 inne małpy skakały w koło radiowozu, wyciągnął broń i energicznie skierował w stronę drzwi, ponieważ stado próbowało uwolnić zamkniętą już wcześniej małpę. Mam nadzieję, że twoje zwoje teraz zatrybią.
chodzi mi o sam fakt, jak się zachowywał ten niepoczytalny pies, jak dla ciebie się normalnie zachowywał, a nie jak psychopata, co chyba coś z tobą jest nie tak
@up
chodzi mi o sam fakt, jak się zachowywał ten niepoczytalny pies, jak dla ciebie się normalnie zachowywał, a nie jak psychopata, co chyba coś z tobą jest nie tak
Bo ma kwa takie prawo!! wszyscy obywatele o tym wiedzą, po to nosi broń. Był sam, a intencje napastników były jasne. Drama jak z Wardęgą
Jak by na Cb taka patola wyskoczyła to co byś zrobił mając broń?? ja Kolesiowi bije brawa, ostrzeżenie było, postawa była, tylko jak do baranów mówisz to nawet krzyk nie pomaga
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów