Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Gdyby to było samo przejście dla pieszych do winny byłby rowerzysta za nie zejście z roweru na przejściu, ale tam jest specjalny przejazd dla rowerzystów. Więc kierowca samochodu ma przejebane.
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Gdyby to było samo przejście dla pieszych do winny byłby rowerzysta za nie zejście z roweru na przejściu, ale tam jest specjalny przejazd dla rowerzystów. Więc kierowca samochodu ma przejebane.
Gdyby to było samo przejście dla pieszych do winny byłby rowerzysta za nie zejście z roweru na przejściu, ale tam jest specjalny przejazd dla rowerzystów. Więc kierowca samochodu ma przejebane.
Gdyby to było samo przejście dla pieszych do winny byłby rowerzysta za nie zejście z roweru na przejściu, ale tam jest specjalny przejazd dla rowerzystów. Więc kierowca samochodu ma przejebane.
- Pińcetplusie, jesteś całe?
- W głowie się kręci się.
Dla mnie idea pełnego pierwszeństwa rowerzysty na skrzyżowaniach z drogą dla rowerów to jakiś absurd.
Dlaczego zgodnie z przepisami należy przeprowadzać rower na pasach? Właśnie dlatego, że o ile kierowca jest w stanie zobaczyć że przechodzień zbliża się wolnym tempem do zebry o tyle nie ma szans w sytuacji w której ktoś zapierdala rowerem wzdłuż jezdni po czym nagle po prostu skręca mu przed maskę na przejściu jadąc z prędkością 20-30, czasem i 40km/h. To samo w sytuacjach w których np. wyjechałby z jakichś zarośli.
Dlaczego więc do chuja rowerzysta nie mogąc przejechać na rowerze po zebrze ma prawo jechać z dowolną prędkością nie zważając na nic po namalowanej 2 metry obok drodze dla rowerów? Po co w ogóle rozróżnienie na pasy dla pieszych i DDR w przypadku skrzyżowań tych 2 ciągów komunikacyjnych? To jak rowerzysta nagle przetnie nam drogę jadąc szybko po pasach i w niego wjedziemy (lub on wjedzie nam w bok) to wtedy dostaje mandat bo mogliśmy go nie zauważyć, a jak zrobi to samo na pomalowanym na czerwono pasku asfaltu to wtedy kierowca ma poważny problem?
Gówno prawda. Ma pierwszeństwo ale tylko gdy jest na drodze z pierwszeństwem. Trzeba sobie po prostu wyobrazić, że pedalarza traktujemy jak pojazd silnikowy poruszający się po jezdni. Filmik- jeśli tam ogarnięty policjant przyjechał to powinien być mandat dla tępej madki.
Gówno prawda. Ma pierwszeństwo ale tylko gdy jest na drodze z pierwszeństwem. Trzeba sobie po prostu wyobrazić, że pedalarza traktujemy jak pojazd silnikowy poruszający się po jezdni. Filmik- jeśli tam ogarnięty policjant przyjechał to powinien być mandat dla tępej madki.
Tak naprawdę to samochód miał pierwszeństwo tylko mało kto o tym wie. Przepisy w tej kwestii zmieniły się we wrześniu 2022r. Ona wjechała mu wprost pod koła i miała wyjebane czy jakiś samochód jest na kursie kolizyjnym.
Ty się naucz przepisów.Roaerzysta nie ma pierwszeństwa wjeżdżając na przejazd
No debil
No debil
Kolejny prawko z lays
Na chodniku w nią nie przypierdolił