Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
- W głowie się kręci się.
W sytuacji kiedy obok przejścia dla pieszych jest wydzielony i odpowiednio oznakowany znakami przejazd dla rowerzystów, wówczas osoba jadąca jednośladem nie musi zsiadać z roweru i może przez nie przejechać. Taki przejazd jest wyraźnie widoczny obok przejścia dla pieszych i najczęściej występuje w miejscu skrzyżowania drogi rowerowej i jezdni. Pamiętajmy jednak, że nie zwalnia to rowerzysty z zachowania szczególnej ostrożności i upewnienia się, czy na pewno może bezpiecznie przekroczyć jezdnię.
dziadek slepy w chuj, a mala chyba jeszcze nie ma konta na sadolu i nie mogla wiedziec, ze sie nie zapierdala przez przejscia.
A od kiedy to jest znak oznaczający przejście dla pieszych?
a od kiedy napisalem, ze dla pieszych?
Znajdowała się na przejeździe czy do niego dojeżdżała ?
Zjebał bo pewnie pod wpływem stary chuj
A może uważał, że jest niewinny i bał się agresywnej madki co to Dżejsiczki nie umie upilnować ?
Znajdowała się na przejeździe czy do niego dojeżdżała ?
Na chodniku w nią nie przypierdolił
Mniej więcej od tego momentu od którego na cmentarze zaczęli trafiać ludzie, którzy mieli pierwszeństwo
Tu jest Polska Tu żeby przejść na drugą stronę ulicy pod blokiem spoglądam w obydwie strony 2 razy, mimo że jest JEDNOKIERUNKOWA! I się kurwa śmiej, ale już 2 razy nie wsadzono mnie w gips, tylko przez to że pacan walił pod prąd.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów