"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett______________
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówW sytuacji kiedy obok przejścia dla pieszych jest wydzielony i odpowiednio oznakowany znakami przejazd dla rowerzystów, wówczas osoba jadąca jednośladem nie musi zsiadać z roweru i może przez nie przejechać. Taki przejazd jest wyraźnie widoczny obok przejścia dla pieszych i najczęściej występuje w miejscu skrzyżowania drogi rowerowej i jezdni. Pamiętajmy jednak, że nie zwalnia to rowerzysty z zachowania szczególnej ostrożności i upewnienia się, czy na pewno może bezpiecznie przekroczyć jezdnię.
dziadek slepy w chuj, a mala chyba jeszcze nie ma konta na sadolu i nie mogla wiedziec, ze sie nie zapierdala przez przejscia.
A od kiedy to jest znak oznaczający przejście dla pieszych?
Zjebał bo pewnie pod wpływem stary chuj
Znajdowała się na przejeździe czy do niego dojeżdżała ?