18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 51 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
donkapusta 2017-03-06, 20:52 30
za pytę zawsze piwo
Zgłoś
hadesposen 2017-03-06, 20:57 127

Paaanie idź pan w chuj
Zgłoś
os79 2017-03-06, 21:06 1
@ giors25 jaki "powrót" ??? chyba twój na YT ^^
Zgłoś
jur 2017-03-06, 22:34 2
Co za frajer...

Zero smutków, zero złości, wyjebane po całości !!!
Zgłoś
Statystyczny_Użytkownik 2017-03-06, 22:40
po rozpadzie to nie jest już pyta
Zgłoś
Gwandolin 2017-03-06, 22:49 4
"Pigułka gwałtu nie oznacza, prawda, że jest gwałt. To jest sama pigułka, pigułka nie gwałci, tylko człowiek"
Zgłoś
voidinfinity 2017-03-06, 23:12 2
Wiecie czemu manifa ma taką frekwencję? Bo zaczyna się od "man"

Natomiast co do aborcji, to ja chciałbym na początek uznania, że brak mózgu warunkuje brak człowieka

Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.
Zgłoś
Hochsztapler 2017-03-06, 23:19 42
Jak oglądam relacje z tych wszystkich protestów, marszy, parad itp, to zawsze mnie zastanawia tylko jedna sprawa (bo sensu w tych atencyjnych ruchach niedowartościowanych nieudaczników nawet nie chce próbować szukać). Skąd Ci ludzie mają czas na takie głupoty? Mnie kurwica bierze jak stoję po robocie te 10 minut dłużej w kolejce w supermarkecie, bo będę miał mniej czasu na swoje zajęcia, a co dopiero stać kurwa cały dzień w tłumie idiotów, by machać jakimś chujowo zrobionym transparentem, z jeszcze bardziej zjebanym sloganem (typu "kobiety wszystkich płci łączcie się"). Przecież to trzeba być strasznie nudnym człowiekiem, niemającym żadnych innych, ambitniejszych rzeczy do zrobienia w wolnym czasie (pomijając oczywiście te protesty feministek, bo one po prostu żyją za hajs swoich złych facetów i zamiast iść do roboty odpierdalają takie szajsy).

Jeszcze byłbym w stanie zrozumieć protest przeciwko wysokim podatkom, zadłużaniu budżetu państwa, czy ogólnie jakikolwiek inny marsz z sensownym powodem...ale nie, lepiej kurwa od roku łazić w kółko drąc mordę, bo się nie może ruchać z kimkolwiek bez zabezpieczenia.

Przybyłem, napisałem komentarz, zobaczyłem o czym jest temat
Zgłoś
vassili 2017-03-06, 23:27 3
"Walczę o elementarne prawa człowieka jak możliwość zabijania ludzi! Tak jak walczył nasz idol Che Guevara! A poza tym jestem gejem i kobiety w Polsce są gwałcone"

Streszczenie głupiego pierdolenia tych osobników pechowo obdarzonych przyrodzeniem.
Zgłoś
Tassadar 2017-03-06, 23:31 2
Tylko mnie utwierdzają w przekonaniu, że większość ludzi to idioci. Demokracja to się okazuje największe gówno, bo daje takim popierdoleńcom chorym możliwość głosowania i pozornego decydowania. Niegdyś by im ktoś wpierdolił w słusznej sprawie i szli by prosto, dziś bzdurami się zajmują a rozwój europy wręcz się cofa. Kurwa szczyt marzeń kibel z wolnoopadającą deską, najlepiej z ikei

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
Belweder 2017-03-06, 23:35 2
Jak można kurwa tracić czas na jakieś bezsensowne protesty i umieć pierdolić o takich bzdurach? Tacy ludzie powinni od razu być brani na zakłady zamknięte, sami się wysuwają na światło dzienne i pokazują jakimi są debilami. To wygląda tak choćby osoby niewidome zrobiły protest, że państwo im zabrania jeździć samochodem... chociaż oni by mieli jakieś uzasadnione pretensje, a te bydło pytane o cokolwiek umie tylko odpowiedzieć : dużo by wymieniać...

Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
Zgłoś
Zadi_ 2017-03-06, 23:52 3
Sami kurwa nie wiedzą za czym tam łażą...
Zgłoś
hfbnmiuytp 2017-03-07, 0:09 2
anarchistyczne czerwone skurwysynki i ich mokre sny o baader meinhof
Zgłoś
cuurniprime 2017-03-07, 0:42 1
A wiecie że gdyby muzułmanie rozjebali się podczas tego marszu to żądałbym ustanowienia święta narodowego?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów