📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
za pytę zawsze piwo
Zero smutków, zero złości, wyjebane po całości !!!
po rozpadzie to nie jest już pyta
"Pigułka gwałtu nie oznacza, prawda, że jest gwałt. To jest sama pigułka, pigułka nie gwałci, tylko człowiek"
Wiecie czemu manifa ma taką frekwencję? Bo zaczyna się od "man"
Natomiast co do aborcji, to ja chciałbym na początek uznania, że brak mózgu warunkuje brak człowieka
Natomiast co do aborcji, to ja chciałbym na początek uznania, że brak mózgu warunkuje brak człowieka
Jak oglądam relacje z tych wszystkich protestów, marszy, parad itp, to zawsze mnie zastanawia tylko jedna sprawa (bo sensu w tych atencyjnych ruchach niedowartościowanych nieudaczników nawet nie chce próbować szukać). Skąd Ci ludzie mają czas na takie głupoty? Mnie kurwica bierze jak stoję po robocie te 10 minut dłużej w kolejce w supermarkecie, bo będę miał mniej czasu na swoje zajęcia, a co dopiero stać kurwa cały dzień w tłumie idiotów, by machać jakimś chujowo zrobionym transparentem, z jeszcze bardziej zjebanym sloganem (typu "kobiety wszystkich płci łączcie się"). Przecież to trzeba być strasznie nudnym człowiekiem, niemającym żadnych innych, ambitniejszych rzeczy do zrobienia w wolnym czasie (pomijając oczywiście te protesty feministek, bo one po prostu żyją za hajs swoich złych facetów i zamiast iść do roboty odpierdalają takie szajsy).
Jeszcze byłbym w stanie zrozumieć protest przeciwko wysokim podatkom, zadłużaniu budżetu państwa, czy ogólnie jakikolwiek inny marsz z sensownym powodem...ale nie, lepiej kurwa od roku łazić w kółko drąc mordę, bo się nie może ruchać z kimkolwiek bez zabezpieczenia.
Jeszcze byłbym w stanie zrozumieć protest przeciwko wysokim podatkom, zadłużaniu budżetu państwa, czy ogólnie jakikolwiek inny marsz z sensownym powodem...ale nie, lepiej kurwa od roku łazić w kółko drąc mordę, bo się nie może ruchać z kimkolwiek bez zabezpieczenia.
Streszczenie głupiego pierdolenia tych osobników pechowo obdarzonych przyrodzeniem.
Tylko mnie utwierdzają w przekonaniu, że większość ludzi to idioci. Demokracja to się okazuje największe gówno, bo daje takim popierdoleńcom chorym możliwość głosowania i pozornego decydowania. Niegdyś by im ktoś wpierdolił w słusznej sprawie i szli by prosto, dziś bzdurami się zajmują a rozwój europy wręcz się cofa. Kurwa szczyt marzeń kibel z wolnoopadającą deską, najlepiej z ikei
Jak można kurwa tracić czas na jakieś bezsensowne protesty i umieć pierdolić o takich bzdurach? Tacy ludzie powinni od razu być brani na zakłady zamknięte, sami się wysuwają na światło dzienne i pokazują jakimi są debilami. To wygląda tak choćby osoby niewidome zrobiły protest, że państwo im zabrania jeździć samochodem... chociaż oni by mieli jakieś uzasadnione pretensje, a te bydło pytane o cokolwiek umie tylko odpowiedzieć : dużo by wymieniać...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów