18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
wunhei 2023-04-22, 18:36
jak każdy wrzucił to tej samej ilości tablet to sięnie dziewie-ja wrfzuciółem deiwe .nie koppky jeszcce.datefgo pisssssssssssssssssssssszweeeeeeee
Zgłoś
alojz 2023-04-22, 18:44 14
kiedyś widziałem na festynie, jak napity facet całował się z nie do końca trzeźwą dziewuszką, a ta wprost w rozwartą paszczę Romea puściła pawia.
Zgłoś
kasiakamyczek 2023-04-22, 19:06 4
alojz napisał/a:

kiedyś widziałem na festynie, jak napity facet całował się z nie do końca trzeźwą dziewuszką, a ta wprost w rozwartą paszczę Romea puściła pawia.

To jest dopiero wymiana płynów ustrojowych
Zgłoś
Korcipała 2023-04-22, 22:09 5
Huje musiały jebać tak że aż się porzygała.
Zgłoś
KrwawyEric 2023-04-22, 22:57 10
Mogli poczekać i obmyć jej trochę twarz po rzyganiu
Zgłoś
0rion 2023-04-23, 0:23
to jest biala cywilizacja zachodnia rok 2023 - 2 pokolenia wychowania miedzy czarnuchami.
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2023-04-23, 0:51 8
0rion napisał/a:

to jest biala cywilizacja zachodnia rok 2023 - 2 pokolenia wychowania miedzy czarnuchami.

Ale że co? Nie można szczać po imprezie, bo jakaś księżniczka obok rzyga synchronicznie? Wyzluzuj! Kto nigdy nie szczał obok koleżanek, ten stulejarz, piwniczak i przegryw. Ehhh, pokolenie piczek, rurkowców, mięczaków i abstynenetów. Żadnych przygód z tego życia nie będziecie mogli wspominać...
Zgłoś
Cipczan 2023-04-23, 11:04
Dziewczyny z Dubaju.
Zgłoś
Bejker 2023-04-23, 19:49
z czystej cipy można przyjąć ale tu...
Zgłoś
squach 2023-04-24, 9:47
Śmiech rozpierdala na łopaty.
Zgłoś
Kici-Kici 2023-04-24, 13:23
Co to za muza gra u nich w aucie, wie ktoś?
Zgłoś
lysymisio6969 2023-04-24, 20:32
myślałem że gość zapina dziewcze a chłopaki do bolcowania grzecznie w kolejkę się ustawili..
Zgłoś
qmaverickq 2023-04-27, 22:55
Popatrzyła na ich czarne kutasy i zaczęła wymiotować
Zgłoś
wszogun 2023-05-06, 8:38
NIby koleżanke trzyma, ale ewidentnie zerka na siurka kolegów
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów