📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jak każdy wrzucił to tej samej ilości tablet to sięnie dziewie-ja wrfzuciółem deiwe .nie koppky jeszcce.datefgo pisssssssssssssssssssssszweeeeeeee
kiedyś widziałem na festynie, jak napity facet całował się z nie do końca trzeźwą dziewuszką, a ta wprost w rozwartą paszczę Romea puściła pawia.
alojz napisał/a:
kiedyś widziałem na festynie, jak napity facet całował się z nie do końca trzeźwą dziewuszką, a ta wprost w rozwartą paszczę Romea puściła pawia.
To jest dopiero wymiana płynów ustrojowych
Mogli poczekać i obmyć jej trochę twarz po rzyganiu
to jest biala cywilizacja zachodnia rok 2023 - 2 pokolenia wychowania miedzy czarnuchami.
0rion napisał/a:
to jest biala cywilizacja zachodnia rok 2023 - 2 pokolenia wychowania miedzy czarnuchami.
Ale że co? Nie można szczać po imprezie, bo jakaś księżniczka obok rzyga synchronicznie? Wyzluzuj! Kto nigdy nie szczał obok koleżanek, ten stulejarz, piwniczak i przegryw. Ehhh, pokolenie piczek, rurkowców, mięczaków i abstynenetów. Żadnych przygód z tego życia nie będziecie mogli wspominać...
myślałem że gość zapina dziewcze a chłopaki do bolcowania grzecznie w kolejkę się ustawili..
Popatrzyła na ich czarne kutasy i zaczęła wymiotować
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów