18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Pozytywna strona Woodstocku
Zarammoth • 2013-08-06, 19:03
Jako że ostatnio są popularne tematy związane w Woodstockiem i wiele osób fanatycznie "hejtuje" ten festiwal siedząc całe wakacje przy komputerze i szukając w internecie najgorszych, zdecydowanie negatywnych filmików i zdjęć, pisząc rozległe komentarze jednocześnie nie wspominając o innych festiwalach czy zwykłych potańcówkach, na których mamy do czynienia z większą ilością alkoholu i ruchania się po kątach, takoż ja postanowiłem przedstawić to czego ja doświadczam w 90% przypadkach na Woodzie: radość z życia, wolność, kreatywność ludzi, ciekawe warsztaty, znani goście i przy okazji piękne kobitki:

Kobitka:

Sposób na upał (w tle clerics rzucają buffy):

Budowa największego woodstockowicza ze skrzynek po piwie:

Reszta w komentarzach:

Zgłoś
tranzystor 2013-08-06, 22:09 11
hiddenattack82 napisał/a:

ze woodstock jest dla brudnych metali i dzieci kwiatow

Średnio mnie ta impreza kręci, więc nie jeżdżę. Jednak lepiej obcować w towarzystwie metali i dzieci kwiatów, niż spoconych, naspidowanych karków po solarce, szukających na siłę dumy. I lewakiem nie jestem...
Zgłoś
dnr 2013-08-06, 22:10 1
Serio nic nie mam do Woodstocku, nie moja impreza po prostu. Ale nie mówcie mi, że to zadredowane towarzystwo nie jest typowym wyborcą palikota, legalizatora marichuaniny. Stąd to lewactwo.
Zgłoś
Newbie2010 2013-08-06, 22:11 3
I ten napis na przyczepie: "Z dupy do ryja". Pozytywnie.
Zgłoś
HabiBabi 2013-08-06, 22:15
Wy to nazywacie pozytywną stroną brudstocku?!
To jest jedno wielkie żebractwo, bród, smród i ubóstwo. Kiedyś jeździło się na woodstock aby posłuchać muzyki, teraz się jeździ na szaber i chlanie. Tyle w temacie.
Zgłoś
freebeatz 2013-08-06, 22:20
Tylko ja zauważyłem sadystyczny napis?
Zgłoś
~Angel 2013-08-06, 22:27 1
Zarammoth napisał/a:

@up: Jakbym wstawił z cyckami to jakiś wrażliwy mod by wyjebał z automatu. Takie czasy.
O widzę już pierwsze "konstruktywne" hejty poparte argumentami. Tak trzymać

dajesz, dajesz
Zgłoś
hiddenattack82 2013-08-06, 22:29
cycki - i odrazu inna gadka, jak masz te inna strone woodstocku sie podziel
Zgłoś
Zarammoth 2013-08-06, 22:31
Angel napisał/a:

dajesz, dajesz

Nie, bo temat się jednak nie spodobał. Kara.

Zgłoś
Lemurzasty 2013-08-06, 22:31
Polko...i wszystko wiadomo...ciekawych tam macie gości. Wmawial Wam, ze jest pierwszym komandosem RP bez doświadczenia bojowego?
Zgłoś
hiddenattack82 2013-08-06, 22:32
polko tam byl bo owsiak tam byl
Zgłoś
Hippo 2013-08-06, 22:34
Mi wystarczy sam fakt, że Brudstock jest za darmo, więcej już nie trzeba...
Zgłoś
Szczurat 2013-08-06, 22:36 7
A byliście, ze tak narzekacie? Ja byłem i wiadomo, że brudasy są, zresztą jak wszędzie, ale od razu widać, że jak ktoś się w domu się myje i dba o higienę regularnie to tutaj jest tak samo. Kolejki pod kran, na basenie ciągle kolejny pod natryski, żeby się umyć, po prostu jak komuś zależy, żeby być czystym to jest i tyle, a jak nie to ma wyjebkę, czy jest na woodstocku czy nie, ale tak jest wszędzie. Jak wyjdziesz na ulicę to założę się, że przynajmniej 30% ludzi nie myło się w ciągu ostatnich 24h...

Poza tym mi tam muzyka się podobała, były raggae, rock, metal, jak ktoś woli elektryczne nutki to też były i to świetne, mimo, że za taką muzyką nie przepadam... Poza tym osobiście mało piłem, wódkę piłem jedynie w pociągu, a na miejscu przez 4 dni wypiłem łącznie 4 czy 5 piw, a i tak zajebiście się bawiłem, nic nie jarałem, nie paliłem, ani nie brałem, a mimo wszystko stwierdzam, że było ekstra i za rok też się wybieram.
Zgłoś
Horton 2013-08-06, 22:38 1
kurwa to dziwka, ja jej dam woodstock jak wroci do domu

Oj Wladek, we dwoje na rame nie wlezim! kręć nu!
Zgłoś
hiddenattack82 2013-08-06, 22:39
Horton podaj numer namiotu poszukam
Zgłoś
anakin 2013-08-06, 22:43
nie hetuje woodstocku bo nie za moje pięniądzę się bawią nie daje na złodzieja owsiaka w czasie WOŚP a WDK jest organizowany niby z jakiegoś tam procenta tej kwoty uzbieranej.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów