📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
brakło opanowania i logicznego myślenia... no ale my, komputery wyższego rzędu nie nakazujemy wam ludziom dokonywać wielowątkowych analiz w ułamkach sekund.
HAL9000/2 napisał/a:
brakło opanowania i logicznego myślenia... no ale my, komputery wyższego rzędu nie nakazujemy wam ludziom dokonywać wielowątkowych analiz w ułamkach sekund.
Strasznie dużo słów jak na "zaciągnij ręczny"
Mianować to na główną , Szkoda tylko że nie zaiskrzyło
brakuje tylko ,,Dziewczynki z zapałkami,,
Niestety... Nie jebło.
Komu nigdy nie "zapomniało się" zaciągnąc ręcznego niech pierwszy rzuci zapałką!
bloodwar napisał/a:
Komu nigdy nie "zapomniało się" zaciągnąc ręcznego niech pierwszy rzuci zapałką!
Tu je sadistic. Tu wszyscy jadom na rencznym
w takich ciezarówkach czy ciagnikach siodłowych nie ma czegos takiego jak reczny hamulec....
@smakus1990 żebyś się nie zdziwił
Coś mi się wydaję, że ten jego ręczny nie zadziałał, wątpię, ze wsiadłby w auto żeby wcisnąć hamulec roboczy i z niego wyjść...
Zaciągnął ręczny ale ten znowu odpuścił, jakimś cudem wcześniej auto nie podjechało, a skoro było tam podłączone to chwile stało.
Zaciągnął ręczny ale ten znowu odpuścił, jakimś cudem wcześniej auto nie podjechało, a skoro było tam podłączone to chwile stało.
smakus1990 napisał/a:
w takich ciezarówkach czy ciagnikach siodłowych nie ma czegos takiego jak reczny hamulec....
dla Ciebie jak i innych pierdolących o ręcznym - przy rozładunku powinien być podłożony pod koła klin, szczególnie gdy występuje nachylenie terenu.
Coś czuję, że premii nie będzie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów