18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Prawdziwy niemiecki sadol.
p................k • 2013-11-11, 10:08
Niemcy raczej słyną z kiepskiego poczucia humoru, ale ostatnia sytuacja mnie nieźle rozbawiła:

W piątek dzwonił do mnie kolega z Niemiec prosząc o sfinalizowanie pewnej służbowej sprawy w poniedziałek (dziś). Mówię mu, że to niemożliwe, bo w poniedziałek nie pracujemy - mamy Święto Niepodległości.
-niepodległości od kogo? Od Niemców, czy Rosjan? Zapytał.

Facet nie jest naziolem, ma takie histOryczne poczucie humoru. Pamiętam jak ja kiedyś zażartowałem na temat Stalingradu, to też się śmiał.
Zgłoś
maderfakermen 2013-11-11, 10:16
Jajcarek z niego boki zrywać...
Zgłoś
Towdi 2013-11-11, 10:17 53
niemcy piszemy z małej litery...
Zgłoś
p................k 2013-11-11, 10:22 19
Towdi napisał/a:

niemcy piszemy z małej litery...

Ty chyba z polskiego dwóję miałeś kolego.
Zgłoś
anatomopatolog 2013-11-11, 10:32 69
@psiwytrysk
Ty to chyba jednak sporadycznie tutaj bywasz....
Zgłoś
zonk 2013-11-11, 10:32 15
@psiwytrysk, tutaj raczej chodzi że cebulaki z natury nienawidzą innych narodów i na złość piszą z małej litery. No ale im nie przetłumaczysz do rozumów.
Zgłoś
p................k 2013-11-11, 10:44 2
anatomopatolog napisał/a:

@psiwytrysk
Ty to chyba jednak sporadycznie tutaj bywasz....

Cytat:

@psiwytrysk, tutaj raczej chodzi że cebulaki z natury nienawidzą innych narodów i na złość piszą z małej litery. No ale im nie przetłumaczysz do rozumów.

Wiem o co chodzi, chciałem go zawstydzić, że taki Polski Pan, a ortografii nie zna. Bo jak go zwyzywam to nie dotrze.
Zgłoś
BongMan 2013-11-11, 11:06 219
SQT, nie innych narodów, tylko tego jednego, który np. rozcinał brzuchy ciężarnym Polkom bagnetami albo wrzucał polskim dzieciom odbezpieczone granaty do plecaków. Tego, który cały czas, systematycznie, niszczy nasz kraj wszelkimi metodami, przekłamuje historię, oczyszcza się z winy i zrzuca ją na nas, sieje antypolską propagandę dezinformacyjną, którą łykają tacy jak ty... A ty im liżesz dupę i opierdalasz pęto...

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
zonk 2013-11-11, 11:09 7
Odezwał się cebulak co wydupił za granicę...
Zgłoś
BongMan 2013-11-11, 11:29 94
Nie dość, że znieważasz własny naród, który cię wychował (no, nie do końca mu wyszło), to jeszcze nie popierasz tego żadnymi argumentami, a ludzi którzy mają inne zdanie też znieważasz... Ech, takich powinno móc się legalnie odstrzelić tego dnia, w ramach czyszczenia Polski z syfu.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
zonk 2013-11-11, 12:47 5
Co tu kurwa argumentować ? Pierdolisz jacy to Niemcy źli że gnębili polaków a sam wydupiłeś za granicę zamiast patriotycznie siedzieć tu na dupie i żyć tak jak inni.
Zgłoś
pemb 2013-11-11, 13:50 24
Ale kurwa patriotyzm; siedzieć w kraju, bez względu na to jak jest chujowo, bo to przecież Twój ktaj i nie wolno go opuszczać. To takie niepatriotyczne., tfu lewicowe. Jest wolnym człowiekiem, pojechał za granicę, bo tam mu jest lepiej i chuj Ci do tego. Machaj dalej szabelką. Powodzenia:*
Zgłoś
matiqq 2013-11-11, 15:21 6
Ale wy popierdoleni jesteście...

Niemcy, Polska, Francja, Bułgaria, ...z dużej i chuj, a jak macie problemy emocjonalne to spierdalać do psychologa (lub z mostu, pewniej).

@Kupie głośniki niskotonowe do Altus 110, w ilości sztuk 2. PW!
Zgłoś
RockyWood 2013-11-11, 15:31 15
@up

ok niech będzie.

Zawsze można pisać zamiast "niemcy" tak:
- szwabia
- ciapatland
- ubersocjalkraj
- raj dla młodych polskich blacharek i kurew

no co jak co ale mało tutaj sympatyków szwabskiej orientacji więc jesteś na pozycji raczej przegranej.

Rock.
Zgłoś
~LeweOkoSaurona 2013-11-11, 16:00 5
Za bratanie się z niemcami, psiwytrysk Ci w oko.

Chcesz dołączyć do elitarnej grupy ~Sadystów? Złóż podanie już dziś.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów