Skutki filmu "jesteś biogiem "
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ekipa prosto z Getta, ćpanie i przyczajanie, 1:11 mistrz ostrej skakanki,
Dobre flow, bardzo wymagający tekst jak i rymy dobrane.
Tekst baaardzo ambitny, Ziomki tak dalej !
Dobre flow, bardzo wymagający tekst jak i rymy dobrane.
Tekst baaardzo ambitny, Ziomki tak dalej !
tytul = prowokacja gimbazy
videoklip = beka, pompa, jajca Sowa wymiata !
a prawdziwy hip hop to Wnb przestancie sie napinac
videoklip = beka, pompa, jajca Sowa wymiata !
a prawdziwy hip hop to Wnb przestancie sie napinac
za sowe zawsze piwo
@bugini no rzeczywiście dowód, piosenka jak tysiące innych o dupie marynie.
facebook.com/SowaRapOfficial
youtube.com/user/SowaRapOfficial
Gość ma oficjalny profil na facebook'u, oraz konto na yt gdzie regularnie publikuje swoje nowe materiały, dobrze mu wychodzą te parodie, koleś warty uwagi
youtube.com/user/SowaRapOfficial
Gość ma oficjalny profil na facebook'u, oraz konto na yt gdzie regularnie publikuje swoje nowe materiały, dobrze mu wychodzą te parodie, koleś warty uwagi
KęKę jeden z moich ulubionych raperów w Polsce w dniu dzisiejszym...
Dis is madafakin hastla bijacz !!
Ty! Gruby! Laskaj pytonga lamusie! Żenade robicie z Polskiego HH. Era komputera, życiem dzisiejszego frajera. W dupach się wam po przewracało do końca was POJE*AŁO! Wszystkich posrało, wszystko wam się pomieszało. Nic wam w życiu się nie chciało, tylko w internecie wozić się wam prawie udało. Gówno promujecie i nim się stajecie. Lanserzy i HaHały w dupe was Ruchały. Bo inaczej nie umiecie niż życie w internecie! Wasze ideały się sprzedały BA... NAWET NIE ISTNIAŁY!!! Era frajera, era komputera, ERA POZERA niech ten świat w końcu umiera! Czekam na grudnia dni niech się stanie co ma być.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów