Skutki filmu "jesteś biogiem "
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
co to jest?
Och, jakąż zagadką jest człowiek! (...) I właśnie dlatego pewien myślący jegomość powiedział, że lepiej go jebać niż usiłować zrozumieć.
gromekmcz, a gdzie niby napisałem że był? jak widzisz coś czego nie ma to źle z tobą
Sprawdź debilu kiedy to gówno wyszło zanim cokolwiek napiszesz! I grzecznie powiem Ci WYPIERDALAJ lamusie słuchać popshitu!
Koleś doskonale parodiuje i odkrywa nagą prawdę o całym polskim rapie. Wszystko jest o tym samym zawsze, pierdolenie żeby sobie popierdolić w nawijce jak to źle i niedobrze.
Pieczara666 napisał/a:
Koleś doskonale parodiuje i odkrywa nagą prawdę o całym polskim rapie. Wszystko jest o tym samym zawsze, pierdolenie żeby sobie popierdolić w nawijce jak to źle i niedobrze.
widać że nie w temacie kolega, a jedyny rap o jakim słyszałeś, to ten pseudorap rpk lub Firmy jotpe. posłuchaj, później mów.
@Pieczara 666 pierdoli trzy po trzy już po awatarze widać, że jakieś kompleksy są na rzeczy, wrzucam Kękę z radomskiego podziemia bo to żywy dowód, że dobry rap jeszcze nie umarł
jjacekk15, może i tak, albo Skurwynynsyn.
Tak w ogóle, to wydaję mi się, że to Madafakerski Madafaker, ale nie jestem pewien.
Tak w ogóle, to wydaję mi się, że to Madafakerski Madafaker, ale nie jestem pewien.
mózg rozjebany
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów