18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
sliqe 2012-10-30, 1:48
Patrząc na tych chłopaków i tekst tego czegoś to wygląda to jak na projekt z zakładu dla ludzi niedorozwiniętych

Mazurczyk , co to za miejsce ?
Zgłoś
Takeya 2012-10-30, 2:32
"Brudne ulice jak skurwynsyn"
Zgłoś
waldzio 2012-10-30, 7:05
Jak dla mnie to trolling- nie wierze, że można być aż tak tępym a ktoś na takim poziomie intelektualnym sam by tego nie skleił
Zgłoś
genghiskhan 2012-10-30, 7:21
MUodyy napisał/a:

Sprawdź debilu kiedy to gówno wyszło zanim cokolwiek napiszesz! I grzecznie powiem Ci WYPIERDALAJ lamusie słuchać popshitu!

oho jotpecki napinacz detected
Zgłoś
TheRudeBoy 2012-10-30, 7:38
coś mało napinek fanuf prawdziwego hip-hopu
Zgłoś
b................c 2012-10-30, 7:49 2
Pieczara666 napisał/a:

Koleś doskonale parodiuje i odkrywa nagą prawdę o całym polskim rapie. Wszystko jest o tym samym zawsze, pierdolenie żeby sobie popierdolić w nawijce jak to źle i niedobrze.

Jak bardzo wkurwia mnie takie pierdolenie osób, które nigdy nie miały styczności z normalnym rapem.Człowieku zamiast słuchać pierwszego lepszego kawałka Peji, Liroya czy jakiegoś innego badziewia przesłuchaj sobie czegoś godziwego np.Bisza, Laika, Peerzeta czy Weny.I dam sobie dwie ręce upierdolić że jesteś brudasem słuchającym żelaza czy jakiegoś tam metalu.
Zgłoś
Proxably 2012-10-30, 8:07
Cytat:

widać że nie w temacie kolega, a jedyny rap o jakim słyszałeś, to ten pseudorap rpk lub Firmy jotpe. posłuchaj, później mów.

Słyszałem całą dyskografię Eldo, Ostrego, Paktofoniki, Pezeta, Hemp Gru, Pih, K44, Chada, tak, przesłuchałem tego wszystkiego i nadal uważam tak samo kurwa.

BTW; słucham metalu, ale żeby nie było że się na niczym nie znam to właśnie po to przesłuchuje muzykę której nie lubię aby móc dojebać takim jak Ty a nie powiedzieć co wiedzieć jak to inni ludzie nie znają tematu a się wypowiadają. Wszędzie jest to samo, pierdolenie i pierdolenie i wiem kurwa co piszę.
Zgłoś
n1troo 2012-10-30, 8:09
sam hip hop jest nieskomplikowana technicznie muzyką, krótka sekwencja zapętlona od początku do końca z drobnymi scratch'ami. No ale czego się dziwić skoro to murzyn wymyślił.
Zgłoś
V.A.L.A.K 2012-10-30, 8:15 1
n1troo napisał/a:

sam hip hop jest nieskomplikowana technicznie muzyką, krótka sekwencja zapętlona od początku do końca z drobnymi scratch'ami. No ale czego się dziwić skoro to murzyn wymyślił.

Chyba kolego jednak nie znasz do końca pojęcia Hip Hop
Zgłoś
b................c 2012-10-30, 8:34
Pieczara666 napisał/a:

Słyszałem całą dyskografię Eldo, Ostrego, Paktofoniki, Pezeta, Hemp Gru, Pih, K44, Chada...

No to się nie dziw że masz takie podejście do tej muzyki.Kim jest kurwa Eldo, Ostry, Pezet Hemp Gru czy jakiś pih... za K44 też nie przepadam.Rzygać mi się chcę jak widzę coś takiego, "artyści" których wymieniłeś to sam mainstream dlatego wszystko jest wg Ciebie o tym samym.Gdybyś zagłębił się w podziemie ( widziałem ktoś tu niedawno KęKę wrzucał-propsy) to wiedział byś czym jest tak na prawdę rap i zmieniło by Ci się podejście.
Zgłoś
SkoczekCzarodziej 2012-10-30, 8:41
Sowa dożywotni props od 1410 ! Najbardziej wyczekiwane flow od czasów Elvisa.
Zgłoś
~Bambi~ 2012-10-30, 8:48
sadistic.pl/najwieksze-hip-hopowe-pasztety-zbiorczy-vt5430.htm do zbiornika

Emerytowany saren
Zgłoś
czaspogardy 2012-10-30, 8:52 1
Ja też mogę napisać, że znam się na metalu bo SŁYSZAŁEM. Idąc tym tokiem rozumowania można dojść do wniosku, że wszystko jest pierdoleniem poza tym czego JA słucham. Ogarnijcie się dzbany, niezależnie od muzyki jaką tworzą artyści, mówią o tym o czym aktualnie chcą. Jakby taki rapier jeden z drugim swoje teksty zaryczeli growlem pod gitary elektryczne to założe się, że byłoby w porządku. Tak samo traktuję stwierdzenia, że metal to tylko darcie ryja jak i to, że rapsy to tylko pierdolenie. Swoją drogą to pierdolenia mogliby się uczyć od was hejterki, bo nie macie w tym sobie ównych.

Jak ktoś kiedyś powiedział:
"Muzyka jest tylko muzyką. A idioci to kurwa idioci"
Zgłoś
kokz666 2012-10-30, 9:16
Powiem jedno, to nie wyglada na parodie
Zgłoś
EdmundKemper 2012-10-30, 9:45
Pieczara666 napisał/a:

Koleś doskonale parodiuje i odkrywa nagą prawdę o całym polskim rapie. Wszystko jest o tym samym zawsze, pierdolenie żeby sobie popierdolić w nawijce jak to źle i niedobrze.

A słyszałeś Ty kiedyś coś poza najbardziej znanymi kawałkami Peji, Bonusem RPK, Firmą? Po Twoim poście widać, że nie. Aż miałem w kilkudziesięciu zdaniowej wypowiedzi uświadomić Ci, że nie jest tak jak wszyscy myślą, ale odpuściłem sobie. Co z tego, że napisze te wypociny jak i tak dalej będziesz mówi, jak i podobni Tobie, że rap to tylko ulica, JP i ćpanie. Mam nadzieję, że chociaż 10% kiedyś usłyszy jakiś kawałek Bisza, Medium, Tuszu na Rękach czy chociażby Eldo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów