Jak bardzo wkurwia mnie takie pierdolenie osób, które nigdy nie miały styczności z normalnym rapem.Człowieku zamiast słuchać pierwszego lepszego kawałka Peji, Liroya czy jakiegoś innego badziewia przesłuchaj sobie czegoś godziwego np.Bisza, Laika, Peerzeta czy Weny.I dam sobie dwie ręce upierdolić że jesteś brudasem słuchającym żelaza czy jakiegoś tam metalu.
widać że nie w temacie kolega, a jedyny rap o jakim słyszałeś, to ten pseudorap rpk lub Firmy jotpe. posłuchaj, później mów.
Słyszałem całą dyskografię Eldo, Ostrego, Paktofoniki, Pezeta, Hemp Gru, Pih, K44, Chada, tak, przesłuchałem tego wszystkiego i nadal uważam tak samo kurwa.
BTW; słucham metalu, ale żeby nie było że się na niczym nie znam to właśnie po to przesłuchuje muzykę której nie lubię aby móc dojebać takim jak Ty a nie powiedzieć co wiedzieć jak to inni ludzie nie znają tematu a się wypowiadają. Wszędzie jest to samo, pierdolenie i pierdolenie i wiem kurwa co piszę.
sam hip hop jest nieskomplikowana technicznie muzyką, krótka sekwencja zapętlona od początku do końca z drobnymi scratch'ami. No ale czego się dziwić skoro to murzyn wymyślił.
Chyba kolego jednak nie znasz do końca pojęcia Hip Hop
Słyszałem całą dyskografię Eldo, Ostrego, Paktofoniki, Pezeta, Hemp Gru, Pih, K44, Chada...
No to się nie dziw że masz takie podejście do tej muzyki.Kim jest kurwa Eldo, Ostry, Pezet Hemp Gru czy jakiś pih... za K44 też nie przepadam.Rzygać mi się chcę jak widzę coś takiego, "artyści" których wymieniłeś to sam mainstream dlatego wszystko jest wg Ciebie o tym samym.Gdybyś zagłębił się w podziemie ( widziałem ktoś tu niedawno KęKę wrzucał-propsy) to wiedział byś czym jest tak na prawdę rap i zmieniło by Ci się podejście.
A słyszałeś Ty kiedyś coś poza najbardziej znanymi kawałkami Peji, Bonusem RPK, Firmą? Po Twoim poście widać, że nie. Aż miałem w kilkudziesięciu zdaniowej wypowiedzi uświadomić Ci, że nie jest tak jak wszyscy myślą, ale odpuściłem sobie. Co z tego, że napisze te wypociny jak i tak dalej będziesz mówi, jak i podobni Tobie, że rap to tylko ulica, JP i ćpanie. Mam nadzieję, że chociaż 10% kiedyś usłyszy jakiś kawałek Bisza, Medium, Tuszu na Rękach czy chociażby Eldo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów