18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
R................t 2013-02-07, 14:38
na koniec "pozdrawiam" hehhhehe

Arcy głupia cipa
Zgłoś
S.O.A.D. 2013-02-07, 15:20
Moja na szczęście sama lubi sobie coś pooglądać. Smycz mi nie grozi. A ta cipa powyżej to idiotka.

Little children, near and far,
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Zgłoś
cassie7 2013-02-07, 19:12
Współczuję dla gościa... pewnie chłop nie ma na co popatrzeć na żywo, to chociaż w necie popatrzy, a idiotka mu jeszcze zabrania...
Zgłoś
666duch 2013-02-07, 19:23 48
Moja kobieta jest najlepsza. Sytuacja: idziemy z dziewczyną po mieście, a ona: zobacz jaka dupeczka, u mnie ma 10/10 za cycki. Czasami się ze mną pokłoci, bo za wysoko jakąś ocenię, ale generalnie mam prawdziwą dziewczynę sadola. Bo i ugouje i mecz przy piwie ze mną poogląda. Cud marzenie. Takiej każdemu życzę
Zgłoś
Selan 2013-02-07, 19:23
Też bym się przeraziła gdyby mój Luby wolał oglądać tłuste babska z dorobioną do lenistwa ideologią zamiast zgrabnych kobiet.
Zgłoś
j................1 2013-02-07, 19:30
Dawanie piwa za taka odpowiedz i takie typowe mniemanie polaka-buraka powinno jest rownoznacze z propagowaniem zawistnego debilizmu.

Na takie rzeczy sie nie odpowiada a jesli juz to nie w takim stylu.
Zgłoś
Ankane 2013-02-07, 19:31
Koleś musi być mocno zakochany, że nie widzi iż jego wybranka serca to zwykła idiotka.
Nawet nie wiem czy współczuć.... Sam sobie taką chorą wybrał.
Zgłoś
MUodyy 2013-02-07, 19:35 1
666duch nie ma co się chwalić publicznie dziewczyną sadistica
Zgłoś
bubel75 2013-02-07, 19:36 3
666duch napisał/a:

mam prawdziwą dziewczynę sadola. życzę

Posiada przyrodzenie?
Zgłoś
raper900 2013-02-07, 19:42
@up Nawet kobieta "nie-sadola" posiada przyrodzenie.
sjp.pwn.pl/slownik/2512491/przyrodzenie

Zgłoś
androgenius 2013-02-07, 19:49 1
Ankane napisał/a:

Sam sobie taką chorą wybrał.

Całe szczęście, że są też całkiem zdrowe dziewczyny,nie?
Pysk masz taki nieco psi na tym zdjęciu, ale chuj tam, pewnie to przez oświetlenie, tego...bzykamy się?

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
666duch 2013-02-07, 19:52
Nie posiada, chyba że chowa Z resztą dziwi mnie, że od samego początku chce tylko w tyłek. Dzięki chłopaki!
Zgłoś
Devill11 2013-02-07, 19:58
A ten Fan Page chyba jakaś upośledzona osoba prowadzi
Zgłoś
zjerycha 2013-02-07, 20:14 3
ten fanpage był zajebisty dopóki nie zaczął promować na prawdę grubych babeczek
aczkolwiek w topce zdjęć są super piękne kobiety jak np

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów