zadałem sobie trud i postanowiłem zrobić własną odpowiedź.
oceńcie sami i zapraszam do dyskusji na poziomie (może w końcu się uda)
tacy kurwa widze coniektorzy tu sa zamadrzy
nie dziwie sie za zatluszczone matoly chca miec bron, bo poprostu nie daja rady, sa tak bezradni ze nawet nog nie potrafia samemu umyc.
dla broni mowie stanowczo nie,
-chcesz postrzelac to do muslimow
cwicze i nie pozwole, nie dopuszczam nawet zebuy jakis matol z brzuchem na pol metra mnie straszyl pukawka, bo jakbym dopadl do ryja to by zeby wtedy strzelaly.
temat broni uwazam za zamkniety w naszym niedorozwinietym kraju, pozdro
Ograniczenie dostępu do broni ma za zadanie zrobić odsiew między jednostkami które nie powinny mieć broni a tymi które mogą posiadać.
Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.Dobra a co takie referendum da ?? Załóżmy iż zbierze się podpisy i dojdzie do referendum. I tak wygra opcja z zakazem posiadana broni. I co i korwinowcy ją zaakceptują ?? Nie stwierdzą iż społeczeństwo jest głupie i demokracja to zły ustrój. I Korwin na krula... Demokracja to akceptacja poglądów i praw innych. Korwinowcy nie potrafią tego. Dla korwinowców musi być tak jak oni pragną w innym wypadku to komuna albo faszyzm. Gdzie to właśnie te ustroje totalitarne cechują się ustawową jednorodnością. Ma być tak jak nasz wódz chce w innym razie idź do łagru/emigruj.
A ile % zabitych w Teksasie to imigranci z Meksyku kropnięci na granicy?
I jak się ustosunkujesz do faktu, że w wielu innych krajach gdzie broń jest szeroko dostępna wskaźniki morderstw są dużo niższe ... nawet od naszych? Nawet idol amerykańskiej lewicy czyli Moore w zabawach z bronią pokazuje, że w takiej Kanadzie, gdzie broni jest na głowę więcej niż w USA, ginie od strzałów poniżej 100 osób rocznie.