18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
bleblebator1 2020-03-10, 22:30 39
Niech się przyzwyczajają, tak kończy się socjalizm.

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
kubol 2020-03-10, 22:33 3
Faktycznie koronakutasek odbije sie na gospodarce. Bardzo pozytywnie firmy produkujace niektore produkty zwiekszaja obrot kulkukrotnie...
Zgłoś
~sensualna 2020-03-10, 22:39
Hiszpanie się ubezpieczają co mnie wcale nie dziwi
Zgłoś
zwierzak30 2020-03-10, 23:13 2
Chińczycy wstrzymali dostawy że tak pusto?
Zgłoś
Arathnmor 2020-03-10, 23:16 4
Podobne sceny za 2-3 tygodnie u nas, jeśli się drastycznie nie ociepli. Pacjenci 0 z różnych kierunków i +1 rozpierzchli się po kraju, chuj wie ile osób jest rzeczywiście w fazie utajonej lub łagodnie przechodzi infekcję. Jednak bym wolał zachować płuca bez tego zbędnego uszczerbku.

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
dżonyłojlker 2020-03-10, 23:40 18
Arathnmor napisał/a:

Podobne sceny za 2-3 tygodnie u nas

U mnie na osiedlu już od paru dni brakuje w sklepach spirytusu i wódy. Alkoholiczne śmiecie mają teraz świetną wymówkę przed żonkami, bo trzeba się dobrze odkazić, albo te zapijaczone ścierwa robią zapasy, bo nie ma nic gorszego dla alkoholika niż wizja pustej flaszki.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Hrabia Drapula 2020-03-11, 0:21 7
pierdoleni i nakręcanie, zwykła choroba, ile osób zaraziło się od początku roku grypą u nas?
a to że w takim Wuhan zmarło ileś tam osób, tylko zwrócił ktoś uwagę że to "miasteczko" ma o jakieś 12 mil więcej mieszkańców jak cała polska?
szpitale polowe już zwinęli, do wakacji nikt nie będzie pamiętał że było coś takiego
''prawie jak u nas przed 89-tym " prawie, jakoś miałem już trochę lat wtedy i nie pamiętam takiego stanu, przynajmniej w warszawie, może gdzieś po wsiach albo w małych miasteczkach
ludzie wykupują, a później albo wypierdolą bo stare albo będą jeść i srać bo szkoda wywalać

Zgłoś
ProVVe 2020-03-11, 1:07
dignogato napisał/a:

U mnie na osiedlu już od paru dni brakuje w sklepach spirytusu i wódy. Alkoholiczne śmiecie mają teraz świetną wymówkę przed żonkami, bo trzeba się dobrze odkazić, albo te zapijaczone ścierwa robią zapasy, bo nie ma nic gorszego dla alkoholika niż wizja pustej flaszki.

U mnie czystki wódy i piw sa przed każdym weekendem to nie widze różnic poza idiotami kupującymi nadmiar towaru bo idzie grypa

Ola gringo
Zgłoś
mygyry 2020-03-11, 7:54 1
kubol napisał/a:

Faktycznie koronakutasek odbije sie na gospodarce. Bardzo pozytywnie firmy produkujace niektore produkty zwiekszaja obrot kulkukrotnie...

Ja tam się raczej spodziewam kryzysu co z Tego, że chwilowo będą mieli większy utarg jak wkrótce biznes może stanąć przez kwarantannę i zamykanie granic a rząd nawet złotówki nie odpuści i zusy i pracowników trzeba będzie wypłacić
Zgłoś
Wiewór 2020-03-11, 8:05 2
kubol napisał/a:

No zwłaszcza zwiększą jak połowa pracowników będzie na kwarantannie, 2/3 w szpitalu pod respiratorem a 1/3 w krainie wiecznych łowów.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-03-11, 8:21
kubol napisał/a:

Albo sytuacja się drastycznie pogorszy włącznie z zamykaniem miast i sklepów, a wtedy sprzedaż stanie i będzie hujnia dla gospodarki.
Albo wszystko za miesiąc lub dwa się uspokoi i wróci do normy. Wtedy ludzie, którzy z powodu koronawirusa kupili żywność, środki czystości, higieniczne i inne, zaczną je zużywać i przez jakiś czas nie będą tych produktów kupować...
Zgłoś
DzidaZawodnik 2020-03-11, 8:37
Hiszpanie to zawsze bezmózgie pizdy były. Poza tym w sklepie obok wszystko jest na miejscu.
Zgłoś
solltys 2020-03-11, 10:38 1
Wiewór napisał/a:

No zwłaszcza zwiększą jak połowa pracowników będzie na kwarantannie, 2/3 w szpitalu pod respiratorem a 1/3 w krainie wiecznych łowów.

To już kolejny twój post jaki czytam z faktami i statystykami wyssanymi chyba z kutasa ojca.

Zgłoś
only4u 2020-03-11, 11:43

Srajtaśma najważniejsza
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów