Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Podobne sceny za 2-3 tygodnie u nas
U mnie na osiedlu już od paru dni brakuje w sklepach spirytusu i wódy. Alkoholiczne śmiecie mają teraz świetną wymówkę przed żonkami, bo trzeba się dobrze odkazić, albo te zapijaczone ścierwa robią zapasy, bo nie ma nic gorszego dla alkoholika niż wizja pustej flaszki.
a to że w takim Wuhan zmarło ileś tam osób, tylko zwrócił ktoś uwagę że to "miasteczko" ma o jakieś 12 mil więcej mieszkańców jak cała polska?
szpitale polowe już zwinęli, do wakacji nikt nie będzie pamiętał że było coś takiego
''prawie jak u nas przed 89-tym " prawie, jakoś miałem już trochę lat wtedy i nie pamiętam takiego stanu, przynajmniej w warszawie, może gdzieś po wsiach albo w małych miasteczkach
ludzie wykupują, a później albo wypierdolą bo stare albo będą jeść i srać bo szkoda wywalać
U mnie na osiedlu już od paru dni brakuje w sklepach spirytusu i wódy. Alkoholiczne śmiecie mają teraz świetną wymówkę przed żonkami, bo trzeba się dobrze odkazić, albo te zapijaczone ścierwa robią zapasy, bo nie ma nic gorszego dla alkoholika niż wizja pustej flaszki.
U mnie czystki wódy i piw sa przed każdym weekendem to nie widze różnic poza idiotami kupującymi nadmiar towaru bo idzie grypa
Faktycznie koronakutasek odbije sie na gospodarce. Bardzo pozytywnie firmy produkujace niektore produkty zwiekszaja obrot kulkukrotnie...
Ja tam się raczej spodziewam kryzysu co z Tego, że chwilowo będą mieli większy utarg jak wkrótce biznes może stanąć przez kwarantannę i zamykanie granic a rząd nawet złotówki nie odpuści i zusy i pracowników trzeba będzie wypłacić
Faktycznie koronakutasek odbije sie na gospodarce. Bardzo pozytywnie firmy produkujace niektore produkty zwiekszaja obrot kulkukrotnie...
No zwłaszcza zwiększą jak połowa pracowników będzie na kwarantannie, 2/3 w szpitalu pod respiratorem a 1/3 w krainie wiecznych łowów.
Albo sytuacja się drastycznie pogorszy włącznie z zamykaniem miast i sklepów, a wtedy sprzedaż stanie i będzie hujnia dla gospodarki.
Albo wszystko za miesiąc lub dwa się uspokoi i wróci do normy. Wtedy ludzie, którzy z powodu koronawirusa kupili żywność, środki czystości, higieniczne i inne, zaczną je zużywać i przez jakiś czas nie będą tych produktów kupować...
No zwłaszcza zwiększą jak połowa pracowników będzie na kwarantannie, 2/3 w szpitalu pod respiratorem a 1/3 w krainie wiecznych łowów.
To już kolejny twój post jaki czytam z faktami i statystykami wyssanymi chyba z kutasa ojca.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów