18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CoJaTamKurwaWiem 2022-01-30, 0:11 5
radek225 napisał/a:

Coś musiało ci się pomylić. Nie jestem butloszczochem tylko twojamordaszczochem . Z Polski nie wyjadę, ale jak chcesz, to wskakuj do mnie do chłodni. Po załadunku 33 palet zawsze zostaje z tyłu nieco miejsca, w sam raz na stojąca osobę . Mogę Ci zapewnić podwózkę, za darmo w temperaturze -25 stopni do Niemiec, Belgii, Holandii, czy Francji. Gdzie chcesz, i nie musisz dziękować . Prowadzę wideobloga i jak chcesz zobaczyć, jak szczam w butelkę, sram w worki, blokuje lewy pas, przewracam znaki na skrzyżowaniu, i mało nie doprowadziłem do karambolu, to filmiki masz tutaj, w linku. Nie dziękuj .

Niech zgadnę - dziadka ruskie nakryli w obozie koncentracyjnym , bo nie zdążyl się ewakuować i został na przymusowych robotach na zawsze? To by tłumaczyło cytowanie Hitlera i te nawyki do przewozu ludzi w naczepach dla bydła.
Powiedz mi jeszcze "zwiedzaczu Europy"- które słupki na autostradzie są ładniejsze- te nazistowskie czy jednak polskie...?
Kurwa... kto normalny jeździ zwiedzać Niemcy...?
Zgłoś
skoorviel 2022-01-30, 0:23 3
Radziu widzę ta sama branża, też chłodnia
Ale nie spinaj się tak z tym zachodem, małpę wsadzisz za fajere i też pojedzie, poleć sobie na Tromsø na przykład i nie obsraj zbroi

Dla mnie zachód to przeżytek, dno i metr mułu

A no i Radziu nie zapominajmy i nie popadajmy w jakiś dziwny samozachwyt, Ty mówisz zjeździłes 60% Europy, ja przez wiele lat praktycznie całą i nie wmawiaj ludziom, że zwiedzasz

Ja doskonale wiem jak to wygląda i może promil procenta coś z tych wyjazdów pozwiedzales

Mówiłeś z pamięci jak jechać na Antwerpię czy gdzieś tam, a jestem pewny, że Tromsø sprawdzasz właśnie na Googlach gdzie to jest
Zgłoś
radek225 2022-01-30, 9:05
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:

Niech zgadnę - dziadka ruskie nakryli w obozie koncentracyjnym , bo nie zdążyl się ewakuować i został na przymusowych robotach na zawsze? [...]

Masz rację, dziadek wylądował w Birkenau. Obozowe kapo dało mu ksywkę Schlüsselloch, co znaczy dziurka. Skąd ta ksywa? Obozowe pedały zobaczyły, że ma takie ssanie w japie, a dupa jest tak ciasna, że ruchając go zlewali się szybciej, niż jakby najpiękniejszą dziewicę ruchali. Jebał go każdy, kto przyszedł wizytować obóz, że dziadek znalazł obok kurew swoje stałe miejsce w puffie. Dzięki temu przeżył wyzwolenie obozu. Wieści o nim rozchodziły się tak szeroko, że gdy ruscy wyzwalali obóz to wieść o Schlüsselloch'u dotarła i do nich. Więc zanim ruscy zwolnili więźniów, to jeszcze i oni sobie dziadka używali. Kiedy mi to opowiadał ten suchy już staruszek, zalewał się łzami, bo nie gazowanie ludzi i katorżnicza praca były dla niego koszmarem, tylko te gwałty. Najgorzej wspomina ruskich, brudnych, spoconych trepów. Mam nadzieję, że jesteś dla swojego dziadka dobry, wyrozumiały i pamiętałeś o dniu dziadka, który był niedawno. Pamiętaj, że gdyby nie Schlüsselloch, nie byłoby między innymi i Ciebie, bo najprawdopodobniej Twój dziadek zginąłby w Birkenau. Do dziś z resztą w okolicach Brzezinki na coś bardzo nawet dzieci mówią "ciasne jak Schlüsselloch". Tak więc Twój dziadek w czasie wojny wyrobił sobie markę, renomę, a po wojnie zapewnił sobie pamięć. Możesz być dumny ze swojego dziadzi .

skoorviel napisał/a:

Radziu widzę ta sama branża, też chłodnia
Ale nie spinaj się tak z tym zachodem, małpę wsadzisz za fajere i też pojedzie, poleć sobie na Tromsø na przykład i nie obsraj zbroi
Dla mnie zachód to przeżytek, dno i metr mułu
A no i Radziu nie zapominajmy i nie popadajmy w jakiś dziwny samozachwyt, Ty mówisz zjeździłes 60% Europy, ja przez wiele lat praktycznie całą i nie wmawiaj ludziom, że zwiedzasz
Ja doskonale wiem jak to wygląda i może promil procenta coś z tych wyjazdów pozwiedzales
Mówiłeś z pamięci jak jechać na Antwerpię czy gdzieś tam, a jestem pewny, że Tromsø sprawdzasz właśnie na Googlach gdzie to jest

Ja dopiero tak naprawdę zaczynam swoją przygodę za fajerą, i wszystko jest dla mnie nowe i świeże. A co do zwiedzania, to nie wiem, jak Ty. Jak robię pauzę na terenie firmy, gdzie mam się zwalać w poniedziałek, to idę sobie do pobliskiego miasta albo wsi popatrzeć. Z czystej, ludzkiej ciekawości i porównać do naszych wsi albo miast. Czy małpa pojechałaby zestawem? nie sądzę. Tromsø - nie wiem, gdzie to jest, ale patrząc po ostatniej literze, to mówisz o Norwegii, może o Szwecji. Podejrzewam, że jak tam spadnie śnieg, to jest rzeźnia, ale ja na północ nie jeździłem i nie jeżdżę. Wole zachód, gdzie zimy są dużo bardziej łagodne niż u nas, czy na północy.
Zgłoś
Wojownik12 2022-01-30, 10:01
drzwi wyjebać, okna wstawić
Zgłoś
skoorviel 2022-01-30, 10:39 1
Spoko Radziu rozumiem, też czasami spaceruje po różnych miejscach, wożę ze sobą rower by szybciej i lepiej się przemieszczać gdzieś na weekendzie, ale z jako takim zwiedzaniem turystycznym to ma niewiele wspólnego, czasami nie ma gdzie a czasami po prostu się nie chce nigdzie ruszac, albo warunki na to nie pozwalają
Na zachód same autostrady więc małpka też dała by radę
Tyle powrotów co wyjazdów
Zgłoś
RodrigoCortez 2022-01-30, 10:44
teraz będą na okrągło otwarci
Zgłoś
mlecz1323 2022-01-30, 14:33
kurwa- ale ludzie sa zjebani- ja tez. Za pare groszy takie cuda sie odpierdalają że głowa mała.
Zgłoś
n................l 2022-01-30, 14:37 1
radek225 napisał/a:

80% swego czasu spędzam w Niemczech, Belgii, Holandii, Francji. Zwiedziłem póki co 60% Europy.

I co, beton mieszają na zachodzie faktycznie w lewą stronę? Czy zależy od regionu?

O kurwa, przepraszam, ty żeś pozwiedzał cała Europę za kierownicą ciężarówki o kurwa nie wierzę że tacy idioci istnieją na chuj ja na wakacje leciałem samolotem i potem na miejscu auto wynajmowałem jak mogłem zapakować rodzinę do śmierdzącej ciężarówki i zwiedzać na pauzie obsrane parkingi przy autostradach
Zgłoś
Marcin360360 2022-01-30, 14:55 2
radek225 napisał/a:

W Polszy we Włocławku chyba 2 lata temu, jak otworzyli Liroja, czy jakiś inny budowlany market, to wynosili wiaderka za darmo . Tak więc Polsza, Poldasie, u Banderowskich UPAińców jest ta sama polaczkowo-ukraińska mentalność.Jak za darmo to pchaj w kieszenie ile się da. Nie ważne, że niepotrzebne i zaraz to wypierdolisz. Za darmo to i ocet słodki.

Mówisz że dwa lata temu cos podobnego widziałeś w Polsce co np. W usa jest codziennością? I jeszcze o ukraincach i upa musiałeś dodać? Założę się ze jestes spermiazem któremu nawet Ukrainki nie dają wiec ciebie to boli ha ha ha. Niemcy I ciapte ruch@ją Polskie kobiety a ty nawet Ukrainki nie potrafisz ha ha ah.
Zgłoś
radek225 2022-01-30, 15:14
narkotykiTanio.pl napisał/a:

I co, beton mieszają na zachodzie faktycznie w lewą stronę? Czy zależy od regionu?
O kurwa, przepraszam, ty żeś pozwiedzał cała Europę za kierownicą ciężarówki o kurwa nie wierzę że tacy idioci istnieją na chuj ja na wakacje leciałem samolotem i potem na miejscu auto wynajmowałem jak mogłem zapakować rodzinę do śmierdzącej ciężarówki i zwiedzać na pauzie obsrane parkingi przy autostradach

Marcin360360 napisał/a:

Mówisz że dwa lata temu cos podobnego widziałeś w Polsce co np. W usa jest codziennością? I jeszcze o ukraincach i upa musiałeś dodać? Założę się ze jestes spermiazem któremu nawet Ukrainki nie dają wiec ciebie to boli ha ha ha. Niemcy I ciapte ruch@ją Polskie kobiety a ty nawet Ukrainki nie potrafisz ha ha ah.

Ale wy kurwa jesteście głupie, niedojebane i nie umiecie czytać ZE ZROZUMIENIEM. Podobnie jak ten, którego dziadek był kurwą w Birkenau. Sensem mojej wypowiedzi nie jest to, że zwiedziłem 60% Europy, tylko była to odpowiedź na to:

HejterSadola napisał/a:

..................... widać że rzadko wyjeżdżasz z rodzinnego domu.

A wy żeście się jednego zdania uczepiłyście, jak rozporka swoich sponsorów, albo araba, który w Dubaju sra wam na ryj za naklejki świeżaków z Biedronki. Czytajcie głupie kurwy ze zrozumieniem, a teraz do garów, i do sprzątania tępe cipy, bo obiad sam się nie zrobi, a laska się sama nie opierdoli, więc wieczorem mordy umyjcie i cipy wygolcie.
Zgłoś
n................l 2022-01-30, 15:37 1
radek225 napisał/a:

więc wieczorem mordy umyjcie

Kurwa widać że dla ciebie mycie to święto
Zgłoś
radek225 2022-01-30, 16:43
narkotykiTanio.pl napisał/a:

Kurwa widać że dla ciebie mycie to święto

Ty i koleżanka umyjcie, ja mam umytą . Jaja czyste, ogolone, będziecie ruchane .
Zgłoś
n................l 2022-01-30, 17:15 1
radek225 napisał/a:

ja mam umytą

Kurwa święto bo masz dupę umytą, leżę i kwiczę Ja pierdolę chłopie zmień tę robotę na coś co wymaga więcej niż dwu szarych komórek bo ci tak na mózg zjebało że ci się wydaje że masz coś do powiedzenia bo kurwa wąchałeś opary asfaltu w kilku industrialnych województwach/landach kilku europejskich krajów - gówno masz, gówno wiesz, gówno ruchasz skoro proponujesz to nawet randomowi z internetu.
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2022-01-31, 4:07
radek225 napisał/a:

...Czytajcie głupie kurwy ze zrozumieniem, a teraz do garów, i do sprzątania tępe cipy, bo obiad sam się nie zrobi, a laska się sama nie opierdoli, więc wieczorem mordy umyjcie i cipy wygolcie.

Nerwy ci puszczają od tego szczania w kabinie i spalin
PS
A ja ci się te szczochy czasem wyleją w kabinie, to długo trwa wietrzenie...?
A prysznic to bierzesz regularnie raz na tydzień czy jak..?
Kurwa... ale ty musisz jebać, stary....
Zgłoś
radek225 2022-01-31, 6:30
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:

Nerwy ci puszczają od tego szczania w kabinie i spalin
PS
A ja ci się te szczochy czasem wyleją w kabinie, to długo trwa wietrzenie...?
A prysznic to bierzesz regularnie raz na tydzień czy jak..?
Kurwa... ale ty musisz jebać, stary....

Właśnie o to samo chciałem się ciebie zapytać. W końcu tobie stary szcza do butelek i daje do picia. I gdy już jesteś w kojcu i na klepisko wyleją się te szczyny to jak długo człowiek rzyga wchodząc do twojej komnaty?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem