Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nawet nie będę tego komentować. Zanim ty znajdziesz Berlin w atlasie samochodowym, i jaką autostrada się tam jedzie, ja już będę zjeżdżał z ringu Antwerpii, by jechać w kierunku Zeebrugge drogą E34 panie obieżyświeciu.
jedynie gdzie ty możesz zjeżdzać to swoim palcem po dupie ! i już się tak nie wysilaj bo jak ty jeszcze w polsce kozy z nosa jadłeś pod blokiem to ja w tym czasie siedziałem w chorowacji potem frankfurt end mian więc twoje wypociny nie robią na mnie wrażenia !
stary szcza do butelek i daje do picia
Nie wiem czy jesteś skrzywdzony przez rodziców, czy po prostu zatrzymałeś się w rozwoju na poziomie czterolatka. Znajdź sobie kobitę, zróbcie sobie dzieciaka - nie musisz nawet dupy myć bo jak cię w domu cały czas nie ma to to tylko kwestia czasu - jak będziesz raz na kwartał zajeżdżał do domu to sobie pogadasz przynajmniej przez kilka pierwszych lat z kimś na swoim poziomie.
Nie zesraj się? Tylko tyle potrafisz napisać? 33 lata żyję w tym syfie i zdążyłem zobaczyć, jak polactwo reaguje na darmochę. Choćbyś gówno położył na promocji w sklepie i napisał "obniżka 80%", to by się rzucili jak cygan na twój portfel.
Tak się składa, że w Polsce to ja jestem gościem. 80% swego czasu spędzam w Niemczech, Belgii, Holandii, Francji. Zwiedziłem póki co 60% Europy. Więc żeś mocno nie trafił.
ty, siofer, jazda po autostradach i stanie na parkingu to nie zwiedzanie!, to, że byłeś w danym kraju, nie oznacza, że go zwiedziłeś! poza tym z ciebie taki drajwer, jak z koziej dupy trąbka i bez nawigacji do kibla nie trafisz, skoro twierdzisz, że włocławek to podlasie
i na przyszłość na minusie to mroźnia, nie chłodnia
ty, siofer, jazda po autostradach i stanie na parkingu to nie zwiedzanie!, to, że byłeś w danym kraju, nie oznacza, że go zwiedziłeś! poza tym z ciebie taki drajwer, jak z koziej dupy trąbka i bez nawigacji do kibla nie trafisz, skoro twierdzisz, że włocławek to podlasie
i na przyszłość na minusie to mroźnia, nie chłodnia
Twoja stara sra do gara a twój stary to wpierdala. Idźcie sobie z tymi od narkotyków laski zrobić, bo widzę że pasujecie do siebie.
Nóż to mi się w kieszeni otworzył, jak to przeczytałem, niedouczony tłuku, który edukację zakończył na dwóch pierwszych klasach szkoły podstawowej.
ty skończyłeś ale chujem w dupie mama robi ci obiadki siedzisz tam u starej na chacie ! bo niczego w życiu się nie dorobiłeś jak jest fajnie ?
ty skończyłeś ale chujem w dupie mama robi ci obiadki siedzisz tam u starej na chacie ! bo niczego w życiu się nie dorobiłeś jak jest fajnie ?
Bierz połowę tego co bierzesz albo zmień dilera. W dupie byłeś i owsiki widziałeś. Ty dalej siedzisz ze starym, i ruchasz go w dupę bo żadna normalna nie chce z tobą iść do łóżka. Jakby nie twój stary to byś całe życie na ręcznym jeździł, kasjerze Biedronki.
Twoja stara sra do gara a twój stary to wpierdala. Idźcie sobie z tymi od narkotyków laski zrobić, bo widzę że pasujecie do siebie.
znasz więcej tych parkingowo-radiowych mądrości? to poopowiadaj sobie z partnerem w kabinie podczas ruchania, bo mnie te oklepane kocopoły nie ruszają!
Bierz połowę tego co bierzesz albo zmień dilera. W dupie byłeś i owsiki widziałeś. Ty dalej siedzisz ze starym, i ruchasz go w dupę bo żadna normalna nie chce z tobą iść do łóżka. Jakby nie twój stary to byś całe życie na ręcznym jeździł, kasjerze Biedronki.
ej ty radziu wstawaj zesrałeś się jedyne co możesz mi to buty lizać tyle ci dziecko zostało z twego życia. ruchasz to ty pewnie gumowe lale i myślisz jaki to ty męski jesteś xD Buhahahha żałosny jesteś typie tyle w temacie ! tak tak zaraz napiszesz mi jaką ty to masz wspaniała rodzinę dom i samochód xD polewa z takich jak ty....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów