Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W Polszy też tak potrafią.
W Polszy we Włocławku chyba 2 lata temu, jak otworzyli Liroja, czy jakiś inny budowlany market, to wynosili wiaderka za darmo . Tak więc Polsza, Poldasie, u Banderowskich UPAińców jest ta sama polaczkowo-ukraińska mentalność.Jak za darmo to pchaj w kieszenie ile się da. Nie ważne, że niepotrzebne i zaraz to wypierdolisz. Za darmo to i ocet słodki.
W Polszy we Włocławku chyba 2 lata temu, jak otworzyli Liroja, czy jakiś inny budowlany wynosili wiaderka za darmo . Tak więc Polsza, Poldasie, u Banderowskich UPAińców jest ta sama polaczkowo-ukraińska mentalność.Jak za darmo to pchaj w kieszenie ile się da. Nie ważne, że niepotrzebne i zaraz to wypierdolisz. Za darmo to i ocet słodki.
Nie zesraj się folksdojczu
W Polszy we Włocławku chyba 2 lata temu, jak otworzyli Liroja, czy jakiś inny budowlany wynosili wiaderka za darmo . Tak więc Polsza, Poldasie, u Banderowskich UPAińców jest ta sama polaczkowo-ukraińska mentalność.Jak za darmo to pchaj w kieszenie ile się da. Nie ważne, że niepotrzebne i zaraz to wypierdolisz. Za darmo to i ocet słodki.
Ale ty głupoty pierdolisz... To nie wynika z miejsca zamieszkania a z podstawowych wartości jakich zostaliśmy nauczeni, widać że rzadko wyjeżdżasz z rodzinnego domu.
Nie zesraj się folksdojczu
Nie zesraj się? Tylko tyle potrafisz napisać? 33 lata żyję w tym syfie i zdążyłem zobaczyć, jak polactwo reaguje na darmochę. Choćbyś gówno położył na promocji w sklepie i napisał "obniżka 80%", to by się rzucili jak cygan na twój portfel.
Ale ty głupoty pierdolisz... To nie wynika z miejsca zamieszkania a z podstawowych wartości jakich zostaliśmy nauczeni, widać że rzadko wyjeżdżasz z rodzinnego domu.
Tak się składa, że w Polsce to ja jestem gościem. 80% swego czasu spędzam w Niemczech, Belgii, Holandii, Francji. Zwiedziłem póki co 60% Europy. Więc żeś mocno nie trafił.
Nie zesraj się? Tylko tyle potrafisz napisać? 33 lata żyję w tym syfie i zdążyłem zobaczyć, jak polactwo reaguje na darmochę. Choćbyś gówno położył na promocji w sklepie i napisał "obniżka 80%", to by się rzucili jak cygan na twój portfel.
Tak się składa, że w Polsce to ja jestem gościem. 80% swego czasu spędzam w Niemczech, Belgii, Holandii, Francji. Zwiedziłem póki co 60% Europy. Więc żeś mocno nie trafił.
Potrafię więcej, ale mi szkoda czasu na butloszczocha.
A nie dałoby się tak zrobić, żebyś już na 100% wyjebał z Polski i tego forum, folksdojczu...?
Potrafię więcej, ale mi szkoda czasu na butloszczocha.
A nie dałoby się tak zrobić, żebyś już na 100% wyjebał z Polski i tego forum, folksdojczu...?
Coś musiało ci się pomylić. Nie jestem butloszczochem tylko twojamordaszczochem . Z Polski nie wyjadę, ale jak chcesz, to wskakuj do mnie do chłodni. Po załadunku 33 palet zawsze zostaje z tyłu nieco miejsca, w sam raz na stojąca osobę . Mogę Ci zapewnić podwózkę, za darmo w temperaturze -25 stopni do Niemiec, Belgii, Holandii, czy Francji. Gdzie chcesz, i nie musisz dziękować . Prowadzę wideobloga i jak chcesz zobaczyć, jak szczam w butelkę, sram w worki, blokuje lewy pas, przewracam znaki na skrzyżowaniu, i mało nie doprowadziłem do karambolu, to filmiki masz tutaj, w linku. Nie dziękuj .
tiny.pl/9j2mm
Mięso i czekolada dojechały na Podlasie.
co piecze dupka leszczyku ze mieszkasz w sprzedajnej noże ! co idz poproś niech ci ktoś po masuję może ci będzie trochę lżej. dziwne że masz internety w tej swoje noże ^ niemiecki parobku !
ty zwiedziłeś połowe europy chyba kurwa palcem po mapie buahhahaha śmieszny jesteś jak ty zwiedzałeś swoje niemieckie tereny palcem po mapie ja już tam byłem pecie ! więc możesz mi lizać buty tyle ci zostaje !
co piecze dupka leszczyku ze mieszkasz w sprzedajnej noże ! co idz poproś niech ci ktoś po masuję może ci będzie trochę lżej. dziwne że masz internety w tej swoje noże ^ niemiecki parobku !
ty zwiedziłeś połowe europy chyba kurwa palcem po mapie buahhahaha śmieszny jesteś jak ty zwiedzałeś swoje niemieckie tereny palcem po mapie ja już tam byłem pecie ! więc możesz mi lizać buty tyle ci zostaje !
Nawet nie będę tego komentować. Zanim ty znajdziesz Berlin w atlasie samochodowym, i jaką autostrada się tam jedzie, ja już będę zjeżdżał z ringu Antwerpii, by jechać w kierunku Zeebrugge drogą E34 panie obieżyświeciu.
Nóż to mi się w kieszeni otworzył, jak to przeczytałem, niedouczony tłuku, który edukację zakończył na dwóch pierwszych klasach szkoły podstawowej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów