18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 14 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
baronturbina 2022-01-29, 19:17 12
Mięso i czekolada dojechały na Podlasie.
Zgłoś
Payan 2022-01-29, 19:22 2
W Polszy też tak potrafią.
Zgłoś
lokal.szczecin 2022-01-29, 19:29 2
Jak sie bawić to sie bawić, drzwi wyjebać okno wstawić!
Zgłoś
radek225 2022-01-29, 19:30 25
Pajan napisał/a:

W Polszy też tak potrafią.

W Polszy we Włocławku chyba 2 lata temu, jak otworzyli Liroja, czy jakiś inny budowlany market, to wynosili wiaderka za darmo . Tak więc Polsza, Poldasie, u Banderowskich UPAińców jest ta sama polaczkowo-ukraińska mentalność.Jak za darmo to pchaj w kieszenie ile się da. Nie ważne, że niepotrzebne i zaraz to wypierdolisz. Za darmo to i ocet słodki.

Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2022-01-29, 19:36 6
radek225 napisał/a:

W Polszy we Włocławku chyba 2 lata temu, jak otworzyli Liroja, czy jakiś inny budowlany wynosili wiaderka za darmo . Tak więc Polsza, Poldasie, u Banderowskich UPAińców jest ta sama polaczkowo-ukraińska mentalność.Jak za darmo to pchaj w kieszenie ile się da. Nie ważne, że niepotrzebne i zaraz to wypierdolisz. Za darmo to i ocet słodki.

Nie zesraj się folksdojczu
Zgłoś
Sramnakoranostrymkebsem 2022-01-29, 19:40 3
radek225 napisał/a:

W Polszy we Włocławku chyba 2 lata temu, jak otworzyli Liroja, czy jakiś inny budowlany wynosili wiaderka za darmo . Tak więc Polsza, Poldasie, u Banderowskich UPAińców jest ta sama polaczkowo-ukraińska mentalność.Jak za darmo to pchaj w kieszenie ile się da. Nie ważne, że niepotrzebne i zaraz to wypierdolisz. Za darmo to i ocet słodki.

Ale ty głupoty pierdolisz... To nie wynika z miejsca zamieszkania a z podstawowych wartości jakich zostaliśmy nauczeni, widać że rzadko wyjeżdżasz z rodzinnego domu.
Zgłoś
radek225 2022-01-29, 20:18 11
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:

Nie zesraj się folksdojczu

Nie zesraj się? Tylko tyle potrafisz napisać? 33 lata żyję w tym syfie i zdążyłem zobaczyć, jak polactwo reaguje na darmochę. Choćbyś gówno położył na promocji w sklepie i napisał "obniżka 80%", to by się rzucili jak cygan na twój portfel.

HejterSadola napisał/a:

Ale ty głupoty pierdolisz... To nie wynika z miejsca zamieszkania a z podstawowych wartości jakich zostaliśmy nauczeni, widać że rzadko wyjeżdżasz z rodzinnego domu.

Tak się składa, że w Polsce to ja jestem gościem. 80% swego czasu spędzam w Niemczech, Belgii, Holandii, Francji. Zwiedziłem póki co 60% Europy. Więc żeś mocno nie trafił.
Zgłoś
myron7 2022-01-29, 20:22
I jest to kurwa mądre?
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2022-01-29, 22:31 3
radek225 napisał/a:

Nie zesraj się? Tylko tyle potrafisz napisać? 33 lata żyję w tym syfie i zdążyłem zobaczyć, jak polactwo reaguje na darmochę. Choćbyś gówno położył na promocji w sklepie i napisał "obniżka 80%", to by się rzucili jak cygan na twój portfel.
Tak się składa, że w Polsce to ja jestem gościem. 80% swego czasu spędzam w Niemczech, Belgii, Holandii, Francji. Zwiedziłem póki co 60% Europy. Więc żeś mocno nie trafił.

Potrafię więcej, ale mi szkoda czasu na butloszczocha.
A nie dałoby się tak zrobić, żebyś już na 100% wyjebał z Polski i tego forum, folksdojczu...?
Zgłoś
radek225 2022-01-29, 22:41 1
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:

Potrafię więcej, ale mi szkoda czasu na butloszczocha.
A nie dałoby się tak zrobić, żebyś już na 100% wyjebał z Polski i tego forum, folksdojczu...?

Coś musiało ci się pomylić. Nie jestem butloszczochem tylko twojamordaszczochem . Z Polski nie wyjadę, ale jak chcesz, to wskakuj do mnie do chłodni. Po załadunku 33 palet zawsze zostaje z tyłu nieco miejsca, w sam raz na stojąca osobę . Mogę Ci zapewnić podwózkę, za darmo w temperaturze -25 stopni do Niemiec, Belgii, Holandii, czy Francji. Gdzie chcesz, i nie musisz dziękować . Prowadzę wideobloga i jak chcesz zobaczyć, jak szczam w butelkę, sram w worki, blokuje lewy pas, przewracam znaki na skrzyżowaniu, i mało nie doprowadziłem do karambolu, to filmiki masz tutaj, w linku. Nie dziękuj .

tiny.pl/9j2mm
Zgłoś
djpyza 2022-01-29, 23:05 2
baronturbina napisał/a:

Mięso i czekolada dojechały na Podlasie.

co piecze dupka leszczyku ze mieszkasz w sprzedajnej noże ! co idz poproś niech ci ktoś po masuję może ci będzie trochę lżej. dziwne że masz internety w tej swoje noże ^ niemiecki parobku !

radek225 napisał/a:

ty zwiedziłeś połowe europy chyba kurwa palcem po mapie buahhahaha śmieszny jesteś jak ty zwiedzałeś swoje niemieckie tereny palcem po mapie ja już tam byłem pecie ! więc możesz mi lizać buty tyle ci zostaje !
Zgłoś
radek225 2022-01-29, 23:16 1
djpyza napisał/a:

co piecze dupka leszczyku ze mieszkasz w sprzedajnej noże ! co idz poproś niech ci ktoś po masuję może ci będzie trochę lżej. dziwne że masz internety w tej swoje noże ^ niemiecki parobku !
ty zwiedziłeś połowe europy chyba kurwa palcem po mapie buahhahaha śmieszny jesteś jak ty zwiedzałeś swoje niemieckie tereny palcem po mapie ja już tam byłem pecie ! więc możesz mi lizać buty tyle ci zostaje !

Nawet nie będę tego komentować. Zanim ty znajdziesz Berlin w atlasie samochodowym, i jaką autostrada się tam jedzie, ja już będę zjeżdżał z ringu Antwerpii, by jechać w kierunku Zeebrugge drogą E34 panie obieżyświeciu.
Zgłoś
zeus6 2022-01-29, 23:30 5
Weźcie sie kurwa obieżyświaty nie zesrajcie, co za kurwa patologia. Eh co ten internet robi z ludźmi.
Zgłoś
radek225 2022-01-29, 23:48 1
djpyza napisał/a:

Nóż to mi się w kieszeni otworzył, jak to przeczytałem, niedouczony tłuku, który edukację zakończył na dwóch pierwszych klasach szkoły podstawowej.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem